Søk

Kategorier

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Kriminelle utlendinger utvises sjelden

Peter_ Kofod Poulsen.I Danmark begår hver fjerde utlending med en betinget dom om utvisning nye forbrytelser. Men det får likevel ikke som konsekvens at de blir utvist. Det viser statistikk fra den danske riksadvokaten, skriver den danske nettavisen Altinget.dk. Dansk Folkeparti og Konservativt Folkeparti raser. De reagerer sterkt på at kriminelle utlendinger utvises så sjelden, selv om de allerede har en betinget dom på utvisning hengende over hodet.

«Dersom man er så likeglad med det samfunnet man har fått lov å bo i så skal man bare ut», sier formann Pape Poulsen i Konservativt Folkeparti. Dersom man har fått en betinget utvisningsdom og begår ny kriminalitet så skal man ut umiddelbart. Og det skal skje stort sett pr. automatikk,» sier han.

Samme krav kommer fra Dansk Folkeparti. Her har man lenge hatt inntrykk av at kriminelle utlendinger ofte blir betinget utvist flere ganger, skriver Altinget. «Nå har vi fått bevis på våre antagelser,» sier partiets justispolitiske talsmann Peter Kofod Poulsen (bilde). «Det er utrolig tankevekkende og opprørende. Danmark må ikke være varmestue for utenlandske kriminelle, og det er vi blitt. Dette skal vi ta opp med statsråden,» sier han.

Sosialistisk Folkepartis justispolitiske talsperson, Lisbeth Bech Poulsen, er ifølge Altinget av en litt annen oppfatning. Hun avviser enhver for automatiske avgjørelser. Alle saker skal ifølge henne behandles konkret og med respekt for de grunnleggende rettigheter som eksempelvis retten til familieliv.

3 comments to Kriminelle utlendinger utvises sjelden

  • Anonym

    Utvisningsvedtaket av mullah Krekar ble opprettholdt av Høyesterett i 2007. Fortsatt lever han som en greve her i landet på det norske folks regning. Siv sa hun skulle sette ham på første fly på dag en i regjering. Frp`s endeløse rekke av svik og bedrag får den patologiske løgneren Hillary Clinton til å fremstå som troverdig.

  • Hvorfor i det hele tatt slippe dem inn? Vi vet de ikke vil integrere seg, og at dette går hardt ut over mange jenter og unge kvinner.

  • Anonym

    Det finnes ingen rimelighet i å ta dem inn.

Legg inn en kommentar