Søk

Kategorier

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Liten forskjell mellom stortingspartiene

Makvan«Norge har nå hatt en ikke-sosialistisk regjering i tre år. Det er ikke lett å se forskjell i praktisk politikk på denne regjeringen og den forrige. Den store fanesaken til Fremskrittspartiet om å gi store skattelettelser til «folk flest» har fislet bort i noen få hundrelapper i året, knapt en halv krone dagen i snitt. Og pensjonistene har ikke fått det noe bedre, snarere tvert imot, konstaterer Demokratenes leder Makvan  Kasheikal.

«Bompengene er der fortsatt. Og i Stortinget har mange saker vært enstemmige, mens bagatellmessige forskjeller er forsøkt blåst opp til de store høyder.»
Det har ført til frustrasjon hos mange velgere, tror han. Men velgerne har et glemt alternativ. Det finnes partier utenfor Stortinget som ikke er enig med den kompakte majoriteten blant stortingspolitikerne. «Demokratene vil gi reelle skattelettelser til «folk flest» og ikke bare til de rikeste, slik regjeringen og stortingsflertallet har gjort. Vi aksepterer ikke nedgangen i kjøpekraften til pensjonistene, og vi vil stramme inn innvandringspolitikken blant annet gjennom lukkede asylmottak, slik ingen av stortingspartiene har foreslått. Bare for å nevne noen viktige forskjeller. Velgerne som er lut lei den kompakte majoriteten på Stortinget bør se etter Demokratene som sitt alternativ ved neste valg,» oppfordrer han.

2 comments to Liten forskjell mellom stortingspartiene

Legg inn en kommentar