Søk

Kategorier

september 2016
M T O T F L S
« aug   okt »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Mot en blodig september

garfors322-1Amund Garfors har nettopp lest en amerikansk rapport som advarer mot et større terroranslag i Europa i september.  «Det er ikke så rent få som de siste månedene har spådd at september blir måneden da IS vil slå til og helt koordinert i en rekke forskjellige steder i Europa,» skriver han, og fortsetter:

«Men nå er det egentlig vanskelig å spå om slik terror og når den vil slå til. For IS har heller ikke full kontroll over alle sine støttespillere i de fleste vestlige land. Men summen av alt det som er sagt og skrevet om nettopp september i år, så tilsier dette at vi kan forvente oss litt av hvert av massemyrderier fra IS sine medsammensvorne, som for lengst er på plass over hele Europa. Disse anslagene vil fortrinnsvis bli mot tilfeldige sivile. Med det eneste mål for øyet; å drepe og lemleste så mange mennesker som mulig!
Forsøk på bruk av masseødeleggelsesvåpen som giftgass eller radiologiske våpen kan heller ikke utelukkes. Det er derfor all mulig grunn til å være ekstra på vakt og se seg ekstra for i september. I praksis betyr det å tenke over hvor man befinner seg og hvilke arrangementer man deltar på.  En bør unngå større folkeansamlinger, flyplasser, shoppingsenter, jernbanestasjoner, rockekonserter, etc. etc. Beskyttelsestiltak fra myndighetene sin side tror jeg generelt man ikke skal stole for mye på, eller regne for mye med. Det blir nok og mer til at den enkelte må ta ansvaret for sin egen og sine nærmeste sin sikkerhet.
Det er så mange muslimer i dette landet nå. Altfor mange av dem sympatiserer med IS. Det blir komplett umulig for politiet å passe på dem alle sammen. Og selv om politiet gjerne ville gjøre det, så har de verken resurser eller bemanning nok til å komme terroren i forkjøpet. Dessverre har vi sluppet ”reven inn i hønsegården” – noe som kan bli ganske fatalt for en rekke mennesker over hele Europa.

4 comments to Mot en blodig september

 • Jan Hårstad

  Takk til Amund. Jeg gir min tilslutning til det han skriver,men har en liten kommentar som jeg retter til mange.
  Generalplanen for de mektige i Europa er å knuse nasjonal homogenitet,nasjonalstater og utradere grenser for å bygge Europas Forente Stater. Dette prosjektet har pågått i flere år. Merkelplanen ble utarbeidet av European Stability Initiative,(stiftet 1999) som skrev i 2012: «Eu should undermine national homogeneity.»
  Det finnes overhodet ingen dumhet eller naivitet i hue på toppolitikerne,for hele deres karriere så langt var avhengig av å realisere denne generalplanen. Det er helt utenkelig at noen gjorde karriere i Brussel uten å stå på denne linja som også den norske eliten er ekstremt samarbeidsvillige på. Også EU-partiet Frp.
  Nå koker da raseriet i eliten over at folkene reiser seg mot dem. Da er situasjonen den at hovedfienden for EU-globalistene ikke er radikale Islamister noe sted. NEI! hovedfienden er de partier som går imot dem,som AfD i Tyskland og FPØ i Østerrike etc.
  Og når det gjelder etterretningsmessig overvåkning: den er langt mer interessert i Amund G. og kanskje også Jan H. enn de er i islamsk Råd og Islam.net.
  Sånn er det med den saken,Amund.

 • Vidar

  Politiet har ikke verken ressurser, kompetanse – eller politisk oppbacking – til å begrense verken innvandringa eller følgene av den!
  Av den enkel grunn at heile denne utviklinga er ønska og initiert og nøye planlagt av Europas politiske makthavere!
  Og blant disse «Europas forrædere» har vi mer enn nok av NORSKE elitepolitikere…

 • Anonym

  Europas politiske makthaver har kanskje tatt seg vann over hodet med denne innvandringen fra ikke-vestlige land. Når oppdager saueflokken at de er rundlurt?

 • FULL EVENT: Donald Trump AMAZING Full Immigration Speech in Phoenix, Arizona (August 31, 2016)

Legg inn en kommentar