Søk

Siste kommentarer

Kategorier

september 2016
M T O T F L S
« aug   okt »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Truet med å drepe flypassasjerer

flyEn flypassasjer skremte de andre passasjerene og mannskapet på et kanadisk innenriksfly mellom Toronto og Edmonton forrige onsdag. Han satt på et av de bakerste setene på flyselskapet Westjets flyvning. Der ba han høylytt og brukte ordet Allah flere ganger. Etter bønnen gikk han fremover mot cockpiten.

Mannen, som bar på en ryggsekk, stilte seg ved siden av flydøren og ba høylytt flyvertinnen om å få forlate flyet. En av passasjerene forteller til det kanadiske TV-selskapet CTV at den unge mannen sa til de andre passasjerene at ikke-troende skal henrettes. Flyvertinnene og passasjerer sperret hans vei til døren, og holdt ham inntil flyet landet og politiet tok ham inn til avhør, skriver Israel National News.

4 comments to Truet med å drepe flypassasjerer

 • Høres ut som han var besatt av demoner. Huff..
  Det er en veldig god grunn til at Bibelen satte opp landegrenser mellom folkeslagene; religions-blandingen iscenesatt av den romersk-katolske skjøgekirken, vil i fremtiden føre vårt dyrebare land i avgrunnen. Det er vår rettmessige straff for å ha forlatt Gud, strøket Hans navn fra vår grunnlov og i skolebøkene, sekularisert det offentlige rom og t.o.m. kirken(!), myrdet 600 000 av våre egne i mors liv, m.m.

  Visste du at den katolske kirken står bak islam?
  https://www.youtube.com/watch?v=cvcl8pe53yU

  Slike eksempler som i posten ovenfor er bare fødselsveene for hva som vil komme hit en gang. Husk: en kristen hater IKKE sin fiende! Det finnes utallige eksempler på muslimske ekstremister som har sett lyset og konvertert til Jesus-tro. Pris Herren!

 • Amund Garfors

  ER helt enig med deg Pondus! Vi må aldri glemme at når en nasjon jager vår tro på dør, der barnehagene ikke skal lære om Jesus, der det ikke lenger skal undervises i kristendom i skolene, og der prestene har sluttet å forkynne om Gud i våre kirker, da har vi samtidig invitert Satan inn i samfunnet, lagt løkka om egen nakke, der vi nå ser tydelig at straffedommen er på vei, og der uten tvil vi vil miste vårt eget land. Dette står tydelig beskrevet i Bibelen!

  Den samme skremmende utvikling ser vi også både i Sverige og Danmark.

 • Anonym

  For å forstå vår samtid, vår fortid og hva som avgjør vår fremtid så kreves det at vår egen historie og kultur videreformidles i generasjon etter generasjon. Bare idioter med et oppblåst overmot tror at alle kan bo sammen i fred og harmoni. Jeg er rimelig sikker på at det norske Norge er tapt. Som jeg skrev i en annen tråd i går: En nasjon må henge naturlig sammen. Mennesker må føle et naturlig fellesskap. Anekdotiske og normative betraktningsmodeller er helt verdiløse som grunnlag for å styre en nasjon; holde den ved like. Liberale mennesker er først og fremst å klandre for ødeleggelsen av Norge. Det er ikke en kommunistisk eller sosialistisk mental skavank å heterogenisere en nasjon.

Legg inn en kommentar