Søk

Kategorier

september 2016
M T O T F L S
« aug   okt »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Den israelske hærens orkester spilte på Den røde plass

IDF_OrchestraDen røde plass i Moskva ble opplyst med store Stars of David og dekorert med israelske flagg til ære for den israelske hærens orkester, IDF Orchestra, som deltok i den internasjonale militærorkesterfestivalen forrige uke på den berømte plassen, skriver Ynet News. I tillegg til IDF Orchestra deltok også Israels ambassadør til Russland, Zvi Heifetz, og militærattaché, Col. Zafrir Orpaz, i seremonien som markerte 25-årsjubileet for fornyelsen av forholdet mellom Israel og Russland.

«Det er spennende å se IDF Orchestra spille i «Red Square», dekorert med store hvite og blå bannere,» mente den israelske ambassadøren. Oberstløytnant Oded Nahari, leder av seremonien for IDF, bemerket at IDF Orchestra er satt sammen av utskrevne soldater og profesjonelle musikere.
Under årets festival på Den røde Plass deltok 24 militære band fra forskjellige land, inkludert Israel, Hellas, Japan, Italia, Singapore, Slovenia, Østerrike, Hviterussland og Kasakhstan.
IDF Orchestra ble dannet i 1948 sammen med opprettelsen av staten Israel. IDF Orchestra er det offisielle orkesteret til staten og tar del i alle slags offisielle seremonier over hele landet. Bandet spiller også på alle militære oppgraderingsseremonier og spiller også på sivile arrangementet. Her fra en tidligere opptreden på samme sted i 2009:

Legg inn en kommentar