Søk

Kategorier

september 2016
M T O T F L S
« aug   okt »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Norske statsråder logrer for islamske massemordere

Makvan2Norske statsråder står fortiden i kø for å besøke Iran. Ikke før har utenriksminister Børge Brende blitt tatt imot i Teheran av smilende massemordere før fiskeriminister Per Sandberg er klar for et besøk, for å selge norsk fisk. Det reagerer Demokratenes leder Makvan Kasheikal på. Det var det samme diktaturet som de norske statsrådene nå logrer for som tvang hans familie til å flykte fra Iran.

«For meg og min familie som har kjent det islamske prestestyrets ondskap på kroppen, og har vært nødt til å flykte fra landet for å berge livet, er det skremmende å se at en norsk statsråd er mer opptatt av å selge norsk fisk enn av menneskerettighetene til millioner av undertrykte mennesker i Iran og de områdene av Kurdistan som det iranske diktaturet kontrollerer,» sier Kasheikal.

«Både Børge Brendes og Per Sandbergs besøk brukes selvsagt aktivt av propagandaapparatet til det undertrykkende islamistiske regimet, som ikke bare undertrykker egen befolkning, men eksporterer terror og er i ferd med å anskaffe seg atomvåpen. Det er et regime som utgjør en trussel mot hele den vestlige verden, og ikke bare sine naboland og Israel, – et regime som med sin islamske fanatisme tråkker på alle de vestlige verdiene Børge Brende og Per Sandberg burde stå for,» legger han til.

«Både som flyktning fra Iran, og som partileder for Demokratene, et parti som kjemper for å bevare grunnleggende vestlige verdier, tar jeg sterkt avstand fra denne lemfeldige og opportunistiske politikken overfor det islamistiske regimet. Disse besøkene bidrar kun til å støtte opp om det islamistiske regimet og sjiaislamsk ekstremisme i sin alminnelighet,» avslutter han. 

9 comments to Norske statsråder logrer for islamske massemordere

 • Vidar

  «Penga rår» – uansett ideologi og parti…
  Skuffende at selv representanter for «verdens rikeste land» ikke har INTEGRITET nok til å stå for idealene de SNAKKER så varmt om!

 • Hedmark

  Fint innlegg! Nå vil jeg stemme på Demokratene ved neste valg.

  • Vidar

   Det vil gjerne jeg også – forutsatt at det ER noe parti å stemme på om et år, og at de har fått «aktiv og praktisk avstandstaking til islamske massemordere» inn i partiprogrammet!

   • Du burde besitte et verv i Demokraten.jeg har fulgt med det du har skrevet i flere år.Og jeg synes du har mange gode og reflekterete meninger.

    • Vidar

     Takker og bukker, Kurt! Jeg meldte meg faktisk inn i dette partiet på nyåret, med tanker om å gjøre en innsats! Men et parti hvor ledere truer medlemmer med bank hvis de viser seg på partiets landsmøte, et parti hvor «sentrale aktører» totalt ignorerer partiets vedtak og vedtekter, hvor det arrangeres «landsmøter» i hytt og pine – selvsagt uten snev av hensyn til nettopp vedtektene – og som pr i dag opererer med TO partiledelser!! – er neppe noen arena for seriøst politisk arbeid!
     (Beklager om du ikke liker å lese dette, Jan – men vent med å slette det til Kurt Guldvik har fått lest det, OK? 😉 )

     • Vidar: Det dreier seg ikke om jeg liker å lese dette, men om at jeg ikke ønsker at det blir dratt igang en debatt i et åpent kommentarfelt om interne forhold i dette partiet. Den debatten høres hjemme andre steder.
      Det finnes ingen ledere som truer med å gi noen bank, men en liten håndfull ekskluderte medlemmer som gjør det i åpne kommentarfelt som anonyme. Denne hårreisende oppførselen ble oppdaget etter at de var valgt. De ble derfor kastet ut av partiet og det avholdt et ekstraordinært landsmøte for å rydde opp. Solid håndtert av daværende nestleder. I ettertid har disse menneskene fortsatt å hevde at de representerer et parti de er kastet ut av.
      Dagens ledere, Makvan Kaseheikal og Vidar Kleppe er solide og ryddige personer. Mer er det ikke å si om det. Og videre debatt om interne forhold i Demokratene forventer jeg holdt i partiets egne organer, og ikke på Frie Ytringer.

   • Asterix

    Som disse palestinerne;

    WAR CRIMES IN BETHLEHEM
    (THE CHILDREN OF ISRAEL) CHURCH OF NATIVITY
    by Ariel Cohen, April 24, 2002

    Taking clergy hostage at gunpoint in a church is a war crime and a violation of international law.

    This is exactly what Palestinian terrorists have done at the Church of Nativity in Bethlehem, one of Christianity’s holiest sites. Over fifty gunmen took two hundred hostages and locked them up, half-starving, in the sprawling church complex. Instead of decrying this act of barbarity, church representatives and spokesmen from a number of foreign ministries around the world blame Israel.

    On April 2, leaders of Palestinian organizations, which are on the U.S. Department of State «Wanted» list fought their way into the Church of the Nativity. Hamas leaders include brahim Abayat, a senior operative and recruiter; Aziz Jubran, a notorious bomb builder; and Jihad Jaara, a weapons dealer. All these terrorists have murdered innocent civilians.

    Palestinian Liberation Organization (PLO)’s tanzim militia leaders also inside the church include another Ibrahim Abayat, this one nicknamed Abu Galif; Abdalah Tirawi, the head of the Palestinian «general intelligence service» in Bethlehem; Kamel Hassan Hamid, Fatah, general secretary of Bethlehem, a weapons dealer and a «money bag» for terrorists operations. These are all Arafat’s men, all involved in recent suicide bombings in Israeli neighborhoods, including in Beit Israel, Kiryat Yovel and Gilo.

    Over the last two weeks, twenty-five Palestinians including some gunmen have surrendered. But the hard-core thugs are still holding clergy and innocent civilians hostage to protect themselves. They are denying hostages the remaining food and water. They have denied sick priests medical care. They have stolen church artifacts and fired on a Palestinian youth who tried to escape from the compound over rooftops. On Monday, one of the priests lifted a sign in the window, saying, «Help Us!»

    Using priests and nuns as human shields in most sacred locations for Christianity is not just barbaric. It is a violation of 1977 First Protocal of the Geneva Convention and is a war crime. Similar cases from the Baltic wars are heard today before the International Criminal Court in the Hague.

    Only brutal terrorists would desecrate religious shrines and hurt clergy, but it’s familiar from this crowd, as the bombing of a church in Islamabad in March by Bin Laden supporters demonstrated. Five were killed, including two Americans. In the Djerba Island Synagogue bombing in Tunis, a cooking gas truck was crashed into the building killing sixteen, most of them German tourists, including several children. And on Easter eve, twenty-nine Israelis were murdered and almost two-hundred were murdered in the «Passover Massacre» in the Israeli coastal city of Natanya.

    Christians have long been targeted in the Middle East. Thousands of churches were destroyed during the Arab conquest during the seventh century. Ten thousand Lebanese Christians were massacred in the 1860’s, while 100,000 were killed in the Lebanese civil war of 1975-1990. Thousands of women were raped. That war was provoked by Arafat’s PLO.

    The story of the village Dammur where 500 Lebanese were massacred, primarily boys, and whose population was expelled in an ethic cleansing, symbolizes treatment of Christians in the Middle East. But instead of an international arrest warrant, of course, Arafat received a Nobel Peace Prize. Nine hundred thousand Lebanese left the once prosperous country during and after the civil war, altering its character forever. The vast majority of them were Christians.

    In other corners of the region, ethnic and religious cleansing is a reality. The hard-line Muslim government of Sudan, which harbored Osama Bin Laden in the 1990’s murdered between one and two million Sudanese Christians and Animists in the south of the country. Christian Copts of Egypt, the descendants of the Pharaohs, Assyrians, and Armenians are persecuted, their churches burned down, their communities scattered from Paris to California. Bethlehem, the site of the current holdup, was seventy percent Christian in 1970. Today it is close to 70% Muslim. Tensions are rising between Christians and Muslims in Nazareth. It seems that this is the scenario Arafat is preparing for Israel.

    After all, it is Arafat’s Tazim and Al-Aqsa leaders who are barricaded in the Church of the Nativity, as well as Hamas commanders who have been harbored by Arafat’s Palestinian Authority. Christian leaders and Western diplomats from all over the world, begged him to facilitate the resolution of the hostage crisis. When he f inally obligated to mediate, he s uggested the safe passage of the terrorists – to Gaza.

    This is hardly surprising. As anyone who has read the Godfather knows, the mafia boss will always do his best to protect his capos. An d Arafat was reportedly called by a senior US official in the region a «capo di tutti cappi» – «the boss of bosses». Earlier this week, he watched approvingly as Palestinians convulsed in blood, as street executions of alleged collaborators with Israel – or just moderate Palestinians – were spreading from Ramallah to Hebron.

    The Bethlehem standoff teaches one other leason. The international community, the United Nations, and its «Peacekeepers» on the ground, don’t have the guts to s tand up to Arafat’s goons – as they did not stand up to terrorists on the Israeli – Lebanese border when Hezbollah kidnapped three Israeli soldiers in the fall of 2001. Deployment of foreign peacekeepers will achieve only one goal – protecting Arafat and harboring his terrorist, including those who are holding monks hostage in Christianity’s most sacred church (04/24/02).

 • ‘Populists & political fantasists:’ Senior UN official Zeid Ra’ad Al Hussein compares Wilders, Trump, Farage to ISIS

  https://www.rt.com/news/358393-trump-farage-isis-un/

Legg inn en kommentar