Søk

Kategorier

september 2016
M T O T F L S
« aug   okt »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Advares mot å bruke prestekrage offentlig

KirkeangrepPrester i Storbritannia har nå blitt rådet til ikke å bære sine krager i offentligheten for å unngå å bli angrepet av en islamistisk terrorist, skriver Daily Mail. Retningslinjene, utgitt av National Churchwatch i et 12-siders dokument, anbefaler også andre sikkerhetstiltak som å stasjonere en sikkerhetsvakt utenfor kirken, installere overvåkningskameraer og la prestene bære personlige angrepsalarmer.

National Churchwatch sier at mindre kirker i distriktene har en økt risiko. Kirker rådes til å sørge for at dørene kan være boltet og at menighetsmedlemmene er trente til å være oppmerksomme på mistenkelige hendelser. «Jeg har også fått beskjed om ikke å være alene i kirken, men det ville koste for mye å betale noen til å komme med meg å åpne opp hver dag,» sier en sogneprest som uttaler seg til Daily mail anonymt. Den britiske regjeringen har lovet 2,4 millioner britiske pund ekstra for å øke sikkerheten ved landets kirker.

7 comments to Advares mot å bruke prestekrage offentlig

 • At prester skal unnlate å bruke sine prestekrager i frykt for terrorister blir omtrent som om kvinner ikke skal bruke miniskjørt i frykt for å bli voldtatt. «Kvinnen var jo så sexy, så jeg klarte ikke å styre meg.» kontra «Jeg er så provosert av vantro prester at jeg bare må hugge dem ned».

  Man må føre en anti-terrorist politikk på bred basis slik at kristne prester trygt kan gå med prestekrager på tilsvarende vis som man på bred basis må føre en politikk overfor voldtekt som er slik at kvinner trygt kan kle seg sexy uten å risikere voldtekt.

  • Helt enig med deg i at det må føres en politikk som gir alle sikkerheten tilbake. Men, jeg kan ikke se noe annet tiltak som virker, enn å få til en kraftig reduksjon av antallet muslimer i våre land.
   Vi MÅ gjøre som Australia og inngå avtaler med land – uten NAV – hvor vi kan sende alle asylsøkere, og hvor også alle familiegjenforeninger med asylsøkere og flyktninger skal skje.

  • Vidar

   Det trengs ingen generell anti-TERRORIST-politikk, det trengs en anti-ISLAM-politikk!
   For det ER ingen GENERELL terrorist-trussel i Europa, trusselbildet utgjøres ene og alene av islam, av MUSLIMER!
   Men jeg tror faktisk alle de ledende politikerne er fullstendig klar over dette, men at de helt bevisst ofrer sine egne landsmenns liv og sikkerhet, i sin iver etter å gjennomføre det «multikulturelle» prosjektet!
   Og så lenge folkeflertallet i et demokrati fortsetter å stemme på de samme politikerne, vil vi også få mer av den samme politikken… Virker nesten som om «Stockholm-syndromet» er blitt en europeisk folkesykdom!

 • Knut

  tafattheten blant de styrende, de samme manipulerende selvopphøyde dogmatikerne, er i ferd med å ødelegge vesten fullstendig. De samme som indirekte ønsket dette kaoset, som islam først og fremst står for, ønsker bare mer av det samme. De famlende og helt desorienterte tiltak de kommer på, er å oppfordre noen av dem det først går utover å beskytte seg selv ved å fornekte sin status. En typisk innledning på en katastrofe.

  Tror jeg sier som; Marcus Tullius Cicero, Romersk statsmann og filosof. (106-43 b.c.)

  ”En nasjon kan overleve sine tosker, og til og med sine ambisiøse.
  Men den kan ikke overleve forrederi innenfra. En fiende ved byportene er mindre formidabel, for han er kjent og fører sitt banner i full åpenhet. Men forrederen beveger seg fritt mellom dem innenfor portene, hans slue hvisking maser gjennom gatene og er hørt i statens haller …” osv.

 • Thomas Johansen

  Hver gang man kan observere at friheten innskrenkes, bør man spørre seg: er det noe som helst som tyder på at dette kommer til å gå over?

  Kommer du på noe? Nei? Da er tilstanden trolig permanent.

  Er det tvert i mot ting som tyder på at det kan bli verre? Vel, da er spørsmålet: hva blir det neste?

  • Det er helt enkelt slik at et heterogent samfunn aldri kan være et åpent demokrati. Homogenitet, etnisk, kulturell og religiøs, er en absolutt betingelse for fredelig sameksistens i det vil kaller nasjonalstater, og som liberalistene først og fremst har villet avskaffe med fri flyt av mennesker. Normative modeller (som det burde være) som styringsverktøy er livsfarlig enten man påberoper seg multikultur, menneskerettigheter (en perversjon av en demokratisk rettighet gitt den enkelte borger i et demokrati), islam, kommunisme eller nazisme som ideologisk plattform.

   «Er det tvert i mot ting som tyder på at det kan bli verre?», spør Thomas Johansen. Ja, det vil det. Det vil bli mye verre.

   Alle utopiske samfunns-eksperimenter havner som kjent på historien søppeldynge. Ofte ser man resultatene i form av store likhauger. Knokkel- og beinrester.

Legg inn en kommentar