Søk

Siste kommentarer

Kategorier

september 2016
M T O T F L S
« aug   okt »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Understrekte viktigheten av integrering

Israel_elever_NetanyahuIsraelske ledere understreket betydningen av integrering da de besøkte og ønsket velkommen arabisk-israelske elever til det nye skoleåret som i Israel begynte 1. september, skriver Algemeiner. «Jeg ønsker hver og en av dere til å gjøre to ting: Først lære. For det andre, være snille barn, og lytte til dine foreldre og lærere,» sa statsminister Benjamin Netanyahu.

Han snakket til de unge elevene på Tamra Ha’emek grunnskole i Galilea.
«Jeg vil at du skal lære historien til det jødiske folket. Jeg vil du skal vite sannheten, og sannheten sier at vi ble forutbestemt til å leve sammen, » la han til i sin tale til elevene, som nå skal lære både hebraisk, arabisk og engelsk.
Utdanningsminister Naftali Bennett holdt sin tale på arabisk, med vekt på at dette vil være det første året israelske arabiske elever er pålagt å lære på hebraisk på grunn av et program, godkjent i fjor, utviklet for å hjelpe dem lettere til å integreres i det israelske samfunnet.

2 comments to Understrekte viktigheten av integrering

  • Godt tiltak. Er jødiske barn pålagt å lære arabisk også?

  • Vidar

    Her er det vel mer snakk om ASSIMILLERING, enn honnør-begrepet «integrering»…?
    Og når et folk tillater ANDRE folk å bo i sitt land, er det nettopp assimillering som trengs! Ikke som i Europa, der europeere nå skal integreres, tilpasses, de fremmedkulturelle inntrengerne… ;-(

Legg inn en kommentar