Søk

Kategorier

september 2016
M T O T F L S
« aug   okt »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Fange hos Hamas

HamasPaul Martin jobbet som reporter for Journeyman.tv under Gazakrigen i 2010. Det satt ham i livsfare. Den amerikanske journalisten ble fengslet av Hamas og plassert i en liten fengselscelle der hans fangevoktere forsøkte å få ham til å innrømme at han var en spion. Han klarte å rømme. Nylig delte han sine opplevelser som Hamas-fange og fortalte om hvordan han klarte å komme seg ut i frihet, til J-TV:

1 comment to Fange hos Hamas

 • Asterix

  «For Gaza shall be forsaken,
  And Ashkelon desolate;
  They shall drive out Ashdod at noonday,
  And Ekron shall be uprooted.
  Woe to the inhabitants of the seacoast,
  The nation of the Cherethites!
  The word of the Lord is against you,
  O Canaan, land of the Philistines (Palestinians):
  «I [God] will destroy you
  So there shall be no inhabitant.» (All ‘Palestinians’ and their allies should take note …)
  (Zephaniah 2:1-7)

  Man legger merke til at det snart er 70 år siden Jerusalem ble vunnet tilbake. Noen undres over at det profetiske for gamle og nye Israel er så sterkt knyttet til Israel – og gjenreisningen av Davids falne hytte -inntil alt er gjenopprettet…

  «Who has ever seen anything as strange as this? Who ever heard of such a thing? Has a nation ever been born in a single day? Has a country ever come forth in a mere moment? But by the time Jerusalem’s birth pains begin, her children will be born.» Jesaias 66.8

  – «Hamas» in the days of Noah. Jesus warned the generation of the coming ‘Apocalypse’ would be «as the days of Noah»…

  «But as the days of Noah were,
  so also will the coming
  of the Son of Man be …»
  (Matthew 24:37)

Legg inn en kommentar