Søk

Kategorier

september 2016
M T O T F L S
« aug   okt »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Trump forteller sorte amerikanere sannheten

Herman_CaineDonald Trump appellerte nylig til de amerikanske negrene og deres miljøer. Han viste til at skolene i sorte områder er dårlige og kriminaliteten blant sorte ungdommer høy, til skade for alle som bor i disse områdene. I etterkant har han fått støtte av mange ledere for de afroamerikanske miljøene. En av dem er forretningsmannen Herman Caine.

11 comments to Trump forteller sorte amerikanere sannheten

 • Høyreekstrem?

  Sorte amerikanere, der mange har opprinnelse helt tilbake til slavetiden, er selvsagt minst like amerikanske som den hvite befolkningen.

  Virkeligheten er jo at den sorte delen av befolkningen, er den gruppen som blir hardest belastet av globalisering og åpne grenser. Dette er et forhold mange sorte ser tydelig og at de da velger å stemme på den kandidaten som vil stramme inn på forholdet bør ikke forbause noen.

  Noe drastisk må gjøres for å få USA ut av gjeldsbobla før den sprekker. Med Hillary vil det bli mer av det samme, mens Trump har varslet en avglobalisering som vil gi amerikansk industri et løft og nye muligheter.

  Sorte arbeidere har alt å tjene og ingenting å tape på å gi Trump en sjanse til å rydde opp i en fullstendig skakkjørt økonomi, der landets egne interesser kommer først.

  • «(…) , mens Trump har varslet en avglobalisering som vil gi amerikansk industri et løft og nye muligheter. «

   Trump har varslet handel på like vilkår. Det vil i praksis føre til at mange amerikanske bedrifter flytter hjem. Jeg så de hadde regnet på assembling (smarttelefoner) US vs China, og forskjellen var skarve USD 5 pr enhet. Men som en sa til WSJ; den «ulempen» oppveies av nærheten til markedet og – ikke minst – at strategisk viktige varer produseres i USA.

   Trump besøkte nylig Mexico. Norske aviser skrev ikke om dette, men det gjorde amerikanske aviser. Hillary turte ikke reise til Mexico. Heller ikke det så jeg nevnt i en eneste norsk avis.

   Ingen ting skader mer enn kvotering, og her stiller Demokratene i en særklasse. Ingen er verre. Vekk med all kvotering, det er nemlig den som diskriminerer. Sjekk SAT score-krav for black vs asian. Race gap er det samme som for hundre år siden. Årsaken til at universitetene i USA har flere negre, er ulike krav. Combined score for sørøst-asiater var 1654 (+54 fra foregående år) i 2015, for negre 1277 (-14). Likevel kvoteres negre inn.

   Perverteringen av USA startet under Kennedy-brødrene. Forhåpentligvis vender USA tilbake til det naturlige. Forholder seg til virkeligheten, ikke en innbilt mer «rettferdig» utopi. Verden er nemlig ikke rettferdig. I Norge tror man at bare man setter opp en brakke, spikrer opp et skilt hvor det står «Høyskole», så er alt i orden. Derfor har Norge noen av verdens dårligste universiteter. Desidert dårligst i Skandinavia. Det er flaut. Selv om det er «romslig» og «raust». Fy faen som jeg hater sånne drittuttrykk.

 • Knut

  Og Lynn Patton, som er svart, sier sannheten om Trumpfamilien.

  ”Trumpfamilien, som jeg har hatt privilegiet av å kjenne, er uten tvil en av de mest sjenerøse, medfølende og filantropiske familier jeg noensinne har kjent. De har vært utrolig lojale både mot meg og de utallige mennesker de ansetter rundt om i verden. De ansetter flere kvinner og minoritetsmennesker enn noe annet selskap jeg har jobbet med”

  http://tinyurl.com/jyao7gg

 • Anonym

  Den som har bodd i USA har sette bilder som dette i aviser eller rulle over skjermen dag etter dag – år etter år.

  http://www.telegraph.co.uk/news/2016/09/08/knifeman-who-killed-new-father-had-weapon-charges-dropped-just-d/

  I dag har The Telegraph et kort intervju med en pensjonert dommer.

  A problem with black teenagers in Britain “routinely” carrying knives in the street particularly depressed him, he added.

  Så viser han til «islamister» (muslimer), men de som selvsagt ble nevnt aller først var de obligatoriske «øst-europeerne». Ellers kunne ikke artikkelen vært publisert.

  Neger-volden er helt ekstrem. Det viser offentlig statistikk i USA. For voldtekter den gruoppvekkende. Ofrene, det er hvite kvinner.

 • FULL SPEECH: Donald Trump Speaks on Military, Veterans in Philadelphia, PA 9/7/16

 • Hvorfor det amerikanske folk IKKE bør stemme på Hillary Clinton:

  httpvs://www.youtube.com/watch?v=7Tgz43MgH-I

 • Vidar

  Du beveger deg på tynn is, Jan…? Amerkanske NEGRE…? Men si meg, har du registrert om også TRUMP bruker ordet «negro», eler hvilke ord og begrep bruker HAN om denne folkegruppa?

  • Vidar: Jeg har ikke sjekket det opp, men det kan du jo gjøre selv ved å sjekke talen hans på youtube der han tok opp temaet. Jeg bruker ofte bevisst «negere» som betegnelse, fordi jeg irriterer meg over at man nå har gått vekk fra vår barndomslærdom. På skolen da jeg vokste opp het det «negere», og jeg engasjerte meg politiske som tenåring i negrenes kamp for like rettigheter, og heiet på Martin Luther King jr og Kennedy-brødrene. Og jeg brukte alltid betegnelsen «amerikanske negere». Ingen ble sure for det. Men nå plutselig har noen funnet ut at det er diskriminerende. Merkelig. I gamle dager var «negere» et helt normalt begrep, mens «niggere» ble betraktet som diskriminerende og ufint. Så det holder jeg meg til for alltid (smil).

   • Vidar

    For all del, Jan! JEG bruker da også betegnelsen negre – på negre… Det er folk som ikke tåler å bli betegna som den de er, som har et problem. Ikke de som bruker betegnelsen! Men betegnelsen «nigger» overlater jeg til…, negrene selv 😉

  • Vidar

   I et intervju på amerikansk TV i 1975 brukte Joan Baez uttrykket «amerikanske negre» uten at noen reagerte. Negre ble opprinnelig ikke brukt i andre sammenhenger enn japanere, indere osv. Altså kort og godt en nøytral beskrivelse av en gruppe.

   Neger er også nødvendig å bruke i visse situasjoner. For det å etterlyse en neger i et tamilsk boligområde gir mening. Å etterlyse en svart person i samme område gir ingen mening. Tamiler er ofte mørkere i huden enn en del negre.

   Det er først og fremst menneskerettighetsforkjempere som har pervertert språket. Påstått at neger er et nedsettende uttrykk, noe det faktisk ikke er.

   Jeg håndhilset første gang på en neger da jeg var 8 år. Hun jeg hilste på var nettopp kommet hjem etter å ha tatt gull i OL, og besøkte skolen vår. Selv sa hun at hun var neger.

 • Tusenkunstner

  Når de fargede nå skal stemme på Clinton hvs de gidder, så kommer de bare til å fortsette å leve i fattigdom. Trump har rett, de har ingenting å tape. Hvorfor ikke prøve på Trump, en mann av folket.

Legg inn en kommentar