Søk

Kategorier

september 2016
M T O T F L S
« aug   okt »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Kriminaliteten kjenner ingen landegrenser

Vidar_kleppe5«Kriminalitet skaper utrygghet, derfor vil Demokratene bekjempe og forebygge kriminalitet. Forbrytelser skal oppklares raskt og lovbrytere må straffes. Tryggheten i samfunnet skal og må være, et offentlig ansvar. Kriminalpolitikken må forebygge bedre, oppklare mer, og reagere mer effektivt ovenfor de kriminelle.» Det sier Demokratenes politiske nestleder Vidar Kleppe.

«Forebygging er grunnlaget for gode samfunn og gode liv for enkeltmenneskene. Vi trenger alles innsats, fra enkeltmennesker til frivillige organisasjoner, skoler, private og offentlige aktører, sammen med innsatsen fra politiet. Demokratene vil selvsagt føre en kriminalpolitikk som er tøff og «knallhard» mot de kriminelle. Rask straffereaksjon mot lovbrytere er avgjørende for tilliten til rettssamfunnet fra det norske folket,» legger han til.

Demokratenes nestleder presiserer at Demokratene vil styrke deltakelsen i internasjonalt politisamarbeid. «Det er viktig for å forebygge og bekjempe kriminalitet over landegrensene. Med disse avtalene på plass får vi et enklere og mer effektivt samarbeid,» sier Kleppe som mener at en all for stor andel av den kriminalitet vi ser i dag skyldes åpne grenser på bakgrunn av Schengen og EØS-avtalen. Et samarbeidet som han beklager at Høyre og FrP regjeringen godtar.

«Etter min og Demokratenes mening må derfor disse «håpløse avtalene» sies opp – og erstattes med en strengere nasjonal grensekontroll. Sikkerhet og tryggheten til norske borgere skal og må alltid ha første prioritert,» sier Kleppe.

8 comments to Kriminaliteten kjenner ingen landegrenser

 • Anonym

  Så sant som det er skrevet.

  • Iren

   Jeg støtter Demokratene og Vidar Kleppe for å få et tryggere og bedre Norge. Alle de etablerte partiene på stortinget bryr seg ikke om vanlige folks sine behov og interesser.

 • Bonde

  Nei til EU, EØS og Schengen løser mange problemer for Norge.

 • Anonym

  Takk til Vidar Kleppe!

 • Anonym

  http://www.nettavisen.no/nyheter/krisemaling-for-krf/3423260839.html

  Ja, slik går det med partiene som vil ha fri innvandring til Norge.

 • Alfred

  Hvordan kan Demokratene bli mer synlige i mediabildet? Hvordan kan det ha seg at jålebukkene Hareide og Lysbakken alltid får så mye spalteplass? Er lei av all svadaen og tompreiket fra den kanten.

  Nå er det på tide at noen andre slik som Vidar Kleppe her får lov til å komme frem og sette sitt preg på det politiske landskapet. Norge ser ut til å trenge noen handlekraftige politikere som faktisk er innstilt på å gjøre noe, og som samtidig kan kunsten å tale til folket.

  Erna virker daff som en hval på land. Siv har vel aller helst fått munnkurv av Erna. Sylvi er bra, men trenger noen flere støttespillere som skriker litt høyere. Jonas er alltid så veltalende, velmenende og korrekt, men vikler seg så altfor ofte inn i sitt egetspunnede nett, hvor han blir sittende bom fast og ikke kommer seg løs. Christian Tybring-Gjedde er mannen, men han får kanskje ikke lov til å si noe lenger han heller? Skriker han for høyt? Må alle snakke med vennlige toner for at det ikke skal bli stor ståhei i media? Er tonefallet mer avgjørende enn det faktiske budskapet? Begynner nesten å lure litt på det. Er nok derfor Per Sandberg ble satt til å styre med fisk…

 • Arild Hansen

  En riktig god kommentar fra Alfred som støttes av mange. At Kleppe er en dyktig politiker som Norge trenger er da helt sikkert.

Legg inn en kommentar