Søk

Kategorier

september 2016
M T O T F L S
« aug   okt »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Palestinske ledere tillater ikke kritikk

AbbasDe palestinske myndighetene på Vestbredden og Gaza arresterer, mishandler, og strafferettslig forfølger journalister og aktivister som uttrykker fredelig kritikk av myndighetene, dokumenterer Human Right Watch. Nylig la menneskerettighetsorganisasjonen beviser på fem tilfeller – to på Vestbredden og tre i Gaza – der sikkerhetsstyrker arresterte eller avhørt journalister, en politisk aktivist, og to rap musikere basert på deres fredelige kritikk av myndighetene.

Fire av de arresterte, to i Gaza og to på Vestbredden, sier at sikkerhetsstyrker fysisk mishandlet eller torturert dem. Myndighetene i Gaza benektet påstandene, og på Vestbredden sa myndighetene at de ikke kunne etterforske påstandene i fravær av en formell klage.
Ifølge Human Right Watch føyer disse siste fem tilfellene seg til en rekke andre brudd på retten til ytringsfrihet og rettssikkerhet som Human Rights Watch har dokumentert de siste fem årene.

3 comments to Palestinske ledere tillater ikke kritikk

 • Asterix

  Når EU lederne klappet for Abbas etter at han la skylden på Israel for terror skjønner en lett at Europa er ille ute. Dette er den antisemittiske terroristen fra Sefad, KGB agenten i Syria på 1980-tallet, som hyller Stormufti og massemorder Amin Haj Al Hussaini som erklærte hellig krig mot «den skitne rasen» ( jødene) på radio i Kairo i 1942 og oppfordret til å drepe alle jøder i 1948 i henhold til islamske hadith –

  https://m.youtube.com/watch?v=6LJcRVQi-9M

 • Vi klapper for Kleppe

  Ikke bry deg med hvem som klapper for Abbas, vær heller med å klappe for Kleppe.

 • Lytt til Moses

  Det finnes ingen palestinere, bare en gjeng arabere som, når de ikke dreper hverandre, forsøker å stjele land fra jødene, på ordre fra den arabiske liga.

  Det er bare godfjotter og forvirrede høner som tror at araberne ønsker fred med jødene. Arabernes mål er å utrydde jødene, koste hva det koste vil. Den som tror noe annet har ikke forstått noe som helst.

  De som støtter araberne og finansierer dem, er vår tids antisemitter. Etter min mening er det samme pakket som tidligere, bare med nye ord.

Legg inn en kommentar