Søk

Kategorier

september 2016
M T O T F L S
« aug   okt »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

En dato skrevet med blod

jan_simonsen_israel3-150x1501111.september. Datoen står skrevet med blod for alltid. 11.september 2001 var dagen vi for alvor fikk opp øynene for islamistenes barbari. Dagen da den tredje verdenskrigen startet, krigen mellom vestlig sivilisasjon og islamistenes terror: Kampen mot terror. En kamp som må fortsette til den er vunnet. Men mange har de siste årene forsøkt å få oss til å lukke øynene for den islamistiske terroren. De har diktet opp konspirasjonsteorier:

Det var ikke muslimer som stod bak ødeleggelse av World Trade Center og drapet på rundt 3000 mennesker denne dagen. Det var den amerikanske regjeringen som ville ha et påskudd for å angripe land i Midt Østen. Det var jødene. Det var den den griske jødiske bygningseieren som var ute etter forsikringssummen. På den måten forsøkes det å få oppmerksomheten og ansvaret vekk fra islamistene og deres ideologi.

Jeg glemmer aldri det jeg så på TV denne dagen i 2001. Jeg var nettopp kommet tilbake til Oslo etter å ha blitt gjenvalgt som stortingsrepresentant, og satt i stortingskantinen da en journalist kom inn og fortalte at en fly hadde krasjet med World Trade Center. Jeg hadde kjøpt billetter og planlagt en reise til Israel et par dager senere. Den måtte avlyses. Panikken hadde spredd seg, og SAS innstilte, av for meg helt ubegripelige grunner, flyvningene til Israel.

I dag, 15 år senere, sitter jeg på et fly til det samme landet. Israel, et land som har vært mye utsatt for terror, og som er spydspissen i kampen for den vestlige sivilisasjonen, omringet av ondskap slik landet er, med Hamas i syd og Hezbollah i nord, og IS ikke mange milene unna. Men heldigvis et land som har god sikkerhet, og ikke føles farligere å reise til enn Paris eller Brussel.

De som har diktet opp de mest meningsløse konspirasjonsteoriene bør vite at de går islamistenes ærend. Påstandene om at CIA, USA, Mossad, bygningseieren, jødene eller Israel, stod bak terroren 11.september 2001, er adoptert og blir trodd på av et stort antall muslimer i Midt Østen. Og brukes i argumentasjonen mot den vestlige verden. Les John Færseths kommentar på NRK: Kampen mot sannheten.

14 comments to En dato skrevet med blod

 • Anonym

  Den offisielle forklaringen på 9/11 er ikke troverdig. I stedet for å henvise til «medieviteren» John Færseth bør man lytte til de tusenvis av høyt kvalifiserte ingeniører og arkitekter som sier at den offisielle forklaringen er fysisk umulig og ber en grundig undersøkelse av saken.

  http://www.paulcraigroberts.org/2016/09/10/911-15-years-of-a-transparent-lie-paul-craig-roberts/

  • Silje Arnheim

   Det er uten tvil onde åndskrefter som i århundrer har fått innpass in mennesket og disse åndskreftene blir vare mer og mer synlig hvor de har sin opprinnelse fra:
   https://sites.google.com/site/hoyanger/nyheter/14

   Som det fremgår av linkene så har vi i dag både statsadvokater,politifolk,politfolk,biskoper,media og kongelige som dyrker disse kreftene som i dag lobbyerer jevnlig via møteaktivitet over hele Norge. Se møteaktivitet nedover siden her:
   http://www.tempelridderordenen.no/

   Det er disse kreften som gjør at fredelige og uskuldige Nordmenn som vil hjelpe sitt egey folk og land nå blir arrestert fordi de har en uskyldig logo på genseren sin, mens terrorister med symoliserende,segrigerende og kvinne undertrykkende tildekkingsplagg får gå uberket rundt i gatene våres:
   https://plus.google.com/114994600895257449164/posts/iMGM6a3rDct

   Som som «Jim Shaw» har bekreftet i boken sin «The Deadly Deception» (se linker i øverste link)har alle disse frimurerne som skapte islam og de som nå dyker denne djevelskapen også gitt løfter om troskaped til islam. Og ikke nok med det men han nevner at en skandinavisk Konge har deltatt og når vi søker dette opp ser vi at Ivar Fjeld har sjekket opp i det som er Kong Harald:
   https://ivarfjeld.com/2015/01/26/billy-graham-promoted-the-last-and-final-anti-christ/

 • La en ting være klart; verken jødene eller Israel sto bak dette angrepet! Men; 911-dokumentasjonen utstedt av Skull and Bones-regjeringen til Bush er skremmende platt og mangelfull. HVORDAN kunne bygning 7 (som huset CIA) kollapse i tilnærmet fritt fall pga moderate branntilfeller i noen etasjer? HVORDAN har det seg at man ikke har noe video-opptak hvor man tydelig kan se et fly krasje inn i Pentagon, verdens mest overvåkede bygning? HVA med de nære bånd til Saudi Arabia, landet hvor de fleste av flykaprerne kom fra?

  Jeg er Israel-venn og konservativ kristen. Islam er definitivt en voldelig og krigersk religion, og Jihad er i høyeste grad reelt i vår tid, sannsynligvis også under 911. Men USA er ikke noen kristen STAT. Jeg er ikke i tvil om at det finnes mange gode kristne i offentlige lederposisjoner i Statene, men de store trådene trekkes likevel av okkulte, esoteriske organisasjoner som har Djevelen til far.
  Det er realiteten, dessverre.

 • Dette får være dagens søndagspreken:

 • anonym

  Heia Donald Trump

 • anonym

  Hillary Clinton er syk igjen

 • Det er barbariet islam, ingen avart.

  Vesten er i stor grad selv skyld i terroren slik Trump helt korrekt påpeker i et intervju. Om han blir president vil han slutte med all spredning av demokrati og menneskerettigheter sa han. Misjonering er galt enten det gjelder religion eller demokrati. Vesten har ingen rett til å blande seg inn i andre lands indre anliggender.

 • Vidar

  «Konspirasjonsteorier» kan være alt fra bevisste propaganda-løgner til helt korrekt korrigering av MYNDIGHETTENES løgner… At muslimer og andre anti-semitter produserer teorier om at JØDENE har skylda for omtrent ALT (negativt), er lett gjennomskuelige konspirasjonsteorier, men når et lands MYNDIGHETER åpenbart ikke ønsker å gi «folket» fullstendig og korrekt informasjon, er det jo ikke rart det oppstår «alternative» teorier! Som når både ekspert-vurderinger OG bilder viser at to skyskrapere begynner å rase sammen mangfoldige etasjer UNDER der de er truffet av et fly — eller at Pentagon var fullstendig uskadd der DET også skulle vært gruffet… – ELLER når våre egne NORSKE myndigheter totalt ignorerer såvel vitneutsagn fra Utøya, som kunne fortelle at de hadde hørt skudd fra flere steder på øya samtidig – sågar med forskjellig type våpen – eller at de hadde sett en hurtiggående båt forlate øya! Eller hva med bilder fra både TV2 og VG, som viser både personer som ANGIVELIG skal være ABB, men som ikke stemmer verken når deg gjelder kroppsstørrelse eller hårfrisyre, eller bilder av folk med militær-lignende uniformer, som driver hektisk oppryddingsarbeid – i Regjeringskvartalet umiddelbart etter sprenginga? Alt dette er noe VÅRE myndigheter selvsagt burde ta meget alvorlig, undersøke og etterforske grundig – ikke bare ignorere og prøve å tie ihjel!! For det er når de gjør DET – og det gjør de jo, både i Norge og i USA – det skapes grobunn for teorier. Og ikke nødvendigvis KONSPIRASJONS-teorier…!

 • Vidar

  Er jo også fristende å minne om at 11. september er datoen for et langt VÆRRE angrep; Statskuppet i Chile! Og DER er det ingen «konspirasjonsteori» at USA og CIA var dypt inne…!

 • Høyreekstrem?

  Fox News:

  Presidentkandidat Hillary Clinton (68) ble av helsemessige årsaker tvunget til å avbryte en minneseremoni i New York. På et clipp blir hun sett gå sjanglende inn i en bil (det er ikke mistanke om at hun var ruset).

  At en presidentkandidat ikke har helse til å stå på egne ben en stund må betraktes som et alvorlig problem. Enkelte spekulerer i om hun holder skjult et seriøst helseproblem.

  Dette kommer rett etter at hun skjelte ut millioner amerikanske velgere for å være rasister, homofobe, m.m. Hun ba også om at hennes velgere ikke må finne seg i å ha venner som stemmer på motkandidaten. Hun mener altså at hennes velgere har rett og plikt til å disiplinere folk med andre meninger. I samme uttalelse sykeliggjorde hun Trumps velgere. Hun har beklaget at hun sa dette, men ikke bedt noen om unnskyldning.

  Enten er Hillary et beist, eller så er hun syk og forvirret.

 • «Enten er Hillary et beist, eller så er hun syk og forvirret.»

  Alt du skriver og mer til er riktige betegnelser. Staben til heksa meldte om at «hendelsen» skyldtes heteslag, men faktum er at det ikke var spesielt varmt. En venn av meg som er lege og bor i New York sa at det går mer enn rykter om at HC har hatt noen små hjerneblødninger. Da ser man ofte en økende grad av forvirring.

  • Høyreekstrem?

   Det spekuleres også i om hun har lungeproblemer (KOLS) og dermed oksygenmangel til hjernen. Det er selvsagt ikke godt å si, men det er bekreftet at hun har sagt til FBI at hun ikke visste at dokumenter merket med stor C betydde Confidensel. At en utenriksminister ikke kjenner til gradering av statsdokumentet må anses som umulig, så dersom hun ikke lyger (noen mener hun er en notorisk patologisk løgner) tyder denne forklaringen på tap av hukommelse.

   Jeg vil ikke lenger bli forundret dersom Hillary faller ut av valgkampen og valget blir utsatt til neste år.

 • Anonym

  Den ble vedtatt i Representantenes hus og godkjent i Senatet. Nå vil dronekrigeren nedlegge veto mot loven for å beskytte sin alliert mot søksmål. Og det før han har lest lovteksten.

  https://www.nrk.no/urix/obama-vil-stanse-lov-som-apner-for-soksmal-mot-saudi-arabia-1.13131905

Legg inn en kommentar