Søk

Siste kommentarer

Kategorier

september 2016
M T O T F L S
« aug   okt »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Produksjonen av en morder

IS_barnI 2015 ble det rapportert om 80 tilfeller der Den islamske staten brukte barn som selvmordsbombere. Menneskerettighetsadvokaten Brooke Goldstein har laget filmen “The Making of a murder». I dette intervjuet forteller hun om hvordan Den islamske staten trener opp barn til å ta på seg bombebelte og ofre livet på jorden i troen på et bedre liv som martyrer i paradiset:

1 comment to Produksjonen av en morder

 • Målfrid Endressen

  Jeg vil gjerne ta opp en viktig sak når det gjelder rettsaken til Merete Hodne her:
  http://www.nettavisen.no/nyheter/frisr-dmt-for-a-nekte-kvinne-med-hijab-adgang/3423261244.html

  Som de fleste vet så får ikke hijab kledde kvinner vise håret til menn i islam. Men Salongen til Merete Hodne er en mann og kvinne frisørsalong og det ville da vært dypt diskriminerende hvis hun hadde måtet bortvise menn fra salongen på grunn av en kvinne som ikke kunne vise håret sitt til fremmede menn. Hvordan Kan retten dømme noen til å ta inn mennesker som ikke har lov til å vise håret til andre menn i islam i hennes salong for menn og kvinner. Dette viser jo med klarhet at muslimen gjør det med hensikt mot islams klare regler for å vinne frem i saken. Dette er jo rent taktisk lureri for vinne en prisippsak på feil grunnlag for islam og må ankes. Det er et klart justismord og i tillegg til et brudd på vår valgfrihet som mennesker til å velge bort ondskapsfulle ideologier.

  Forøvrig finnes det her meget god dokumentasjon på at muslimske kvinner ikke har lov til å vise fremmede menn sit hår:
  https://www.thereligionofpeace.com/pages/quran/veils.aspx
  Men det finnes mye mer enn dette også:

Legg inn en kommentar