Søk

Kategorier

september 2016
M T O T F L S
« aug   okt »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Iran fikk 1,7 milliarder dollar av Obama

obama3Er det rett eller galt å betale løsepenger for arresterte fanger eller personer som er kidnappet av terrorgrupper? Meningene er delt. Mange land, som Norge, nekter konsekvent å betale løsepenger, fordi det lett kan stimulere terroristene til å kidnappe flere og dermed sette enda flere menneskeliv i fare. Den amerikanske presidenten, Barack Obama, har tilsynelatende hatt en annen oppfatning, og betalte nylig hele 1,7 milliarder dollar i cash til det iranske prestestyret.

Det spekuleres i at det var ror å få frigitt en amerikansk statsborger fengslet i Iran, men også andre motiver kan ha vært avgjørende:

 

3 comments to Iran fikk 1,7 milliarder dollar av Obama

 • Vidar

  Å betale løsepenger til terrorister, terror-regimer eller andre kidnappere, er det verste en kan gjøre! Mulig det kan løse problemet der og da, men det vil garantert gjøre det mye farligere for framtidige landsmenn! Vi har jo en parallell i nordmannen Sekkingstad, som er kidnappa av Abu Sayaf sør på Filippinene. Det ryktes riktignok at det er betalt store summer for å få han frigitt, men norske myndigheter nekter både for at de HAR betalt og at de VIL betale – og fyren sitter fortsatt fanga…

 • Trumpforoffice

  Obama er muslim og kulturmarxist. Han driter i USA og disse fangene
  Han er kun opptatt av å fremme islam og ødelegge USA mest mulig.
  Fyren er en skurk

 • Den liberale siden, som den falske konvertitten B. Obama er en del av, mangler noe så enkelt som moral. Denne videoen fra wretched illustrerer gangen på en finurlig og sarkastisk måte:

Legg inn en kommentar