Søk

Kategorier

september 2016
M T O T F L S
« aug   okt »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Mer hjelp i nærområdene

mazya_-keshvari-150x150«FrP gjør mer for å hjelpe mennesker i nød», sier Fremskrittspartiets innvandringspolitiske talsmann, Mazyar Keshvari til frp.no. Regjeringen har økt støtten til humanitær nødhjelp i Syria-krigens nærområder med ytterligere 50 millioner kroner ettersom sivilbefolkningen i Syria har et akutt behov for helsehjelp, skriver frp.no. «Disse pengene skal gå til å gi befolkningen i krigens nærområder tilgang på medisinsk hjelp», presiserer Keshvari og tilføyer: 

 


«Fremskrittspartiet mener at humanitær nødhjelp i nærområdene er den beste måten å hjelpe mennesker i nød på. Sykehus og ambulanser blir angrepet i rekordantall samtidig med at over 11 millioner mennesker har behov for helsehjelp. Krigshandlingene i Syria har medført at godt over halvparten av alle sykehus i landet har blitt angrepet. Det er ikke vanskelig å forstå at det er en kritisk situasjon og at det trengs medisinsk utstyr i nærområdene, og der stiller Norge opp.

Norge er fra før verdens nest største bidragsyter til hjelp i Syria-krigens nærområder. Forpliktelsen ligger på 2,4 milliarder kroner til nødhjelp i nærområdene i løpet av 2016. Dette er den største nødhjelpssummen en norsk regjering har gitt til en enkeltkonflikt noensinne, skriver FrPs nettside.

«Fremskrittspartiet er opptatt av å hjelpe flest mulig ved å få mest mulig medisiner og utstyr for hver krone. Det klarer vi best ved å hjelpe folk der de er,» sier Keshvari og avslutter: «50 millioner kroner til medisiner, medisinsk utstyr og gjenoppbygging av sykehus er livsviktig for menneskene som har behov for akutt medisinsk hjelp.»

Legg inn en kommentar