Søk

Siste kommentarer

Kategorier

september 2016
M T O T F L S
« aug   okt »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Vinner Clinton er Israel i fare

Donald_TrumpForrige uke uttalte den republikanske presidentkandidaten Donald Trump at hvis han ikke blir valgt til president i november, er Israel i fare for å bli ødelagt av Iran, skriver World Israel News. Under et møte med lokale arbeidsledere i Brook Park, Ohio, kritiserte Trumps ifølge The Columbus Dispatch Obama for å være en dårlig forhandler, og fryktet at resultatet av den kjernefysiske avtalen med Iran som Obama forhandlet «kommer til å ødelegge Israel – med mindre jeg blir valgt.»

Trump har gjentatte ganger uttalt at hvis han blir valgt til president vil han endre, reforhandle eller helt oppheve atomavtalen. Demokratisk front-runner Hillary Clinton har sagt at hun støtter avtalen om å tøyle Irans atomprogram.
I sin tale om utenrikspolitikk i forrige måned fremholdt Trump moderate muslimske stater som Egypt og Jordan, sammen med Israel, Russland og NATO, som de fremste allierte med USA i kampen mot radikal islam, og nylig satt hans team opp en kampanjestab i Israel for å sikre seg jødiske velgere med doble statsborgerskap.  Da han under et valgmøte ble konfrontert av en velger som mente at det var galt av USA å risikere sine soldaters liv for å forsvare «det sionistiske Israel», var hans svar krystallklart. Hør det her.

 

7 comments to Vinner Clinton er Israel i fare

 • Høyreekstrem?

  Iran styres av et islamistisk terrorregime, og slike inngår man selvsagt ingen avtaler med, man ødelegger dem med alle midler. Det finnes bare en -1- akseptabel løsning på irans atomprogram, og det er å legge det fullstendig i grus.

  Når det gjelder Saudi-Arabia, som finansierer ekstremislam i Vesten, må Brende ta seg sammen og kreve ovenfor skrekkregimet i landet at det tillates bygget en lutheransk kirke i Mekka, før noe samarbeid blir på tale.

 • Trumpforoffice

  Heia Trump

 • Israel har vært i fare siden staten ble proklamert. Derfor har landet lært å forsvare seg. Selv prestene i Iran vet at det vil være selvmord å forsøke å utslette Israel. Så gale er ikke en gang disse kjortelkledde fanatikerne. Israel håndterer fint sine fiender. Det er verre med «vennene» i Vest-Europa. Som Børge Brende og resten av det moralske skrotet.

  Hillary Clinton?, hun blir aldri president i USA. Det har jeg vært sikker på hele tiden.

  «Hillary Clinton drops out …?» skriver mange amerikanske aviser i dag, og tipper at Biden eller Sanders stiller. Men mye er usikkert. Hillary må selv velge å trekke seg, og det skal sikkert en del til. At hun ikke er frisk enes de fleste om. Spørsmålet er av hva hun lider av og hvor alvorlig det er. Konspirasjonene florerer. Nå også om en dobbeltgjenger som steppet inn i hennes rolle da hun ble syk i NY.

 • Tusenkunstner

  Vinner Trump er eliten i fare.

 • Jan Hårstad

  En må jo ikke ta valgkampretorikk så bokstavelig. Uansett hvem som vinner,er ikke israel i fare all den stund kristne zionister og jødiske zionister utgjør en supermakt inni USA. Det går ikke an å styre USA imot den blokken.
  Valgkampretorikk: tenk på FRP som skulle kutte bompenger. Det har aldri vært så mange bommer i Norge som nå og mange FRP-velgere kjører i zikk-zakk for å unngå utarming.

 • Knut Enebakk

  Hillary Clinton har antagelig ikke kapasitet til å bli president. Donald Trump kan være den sterke mannen USA trenger. Han kan vel lære å oppføre seg som en statsmann dersom han blir valgt.

Legg inn en kommentar