Søk

Kategorier

september 2016
M T O T F L S
« aug   okt »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Dømt for diskriminering, for å kjempe mot diskriminering

merete-hodne_img_0397«Jeg er dømt for diskriminering, for å kjempe mot diskriminering. Dommen er den eneste i sitt slag, og jeg er dermed den første i historien som blir offer for sofistikert undertrykkelse,» sier Merete Hodne til nettavisen Standpunktet.no. Denne uken ble det klart at hun må betale en bot på 10 000 kroner fordi hun ikke ville ordne håret til en muslim som brukte hijab. Med mindre hun vinner i en høyere domstol.

Og gjør hun ikke det tar hun saken videre til menneskerettighetsdomstolen. Dette er en god prøvesak, og Merete Hodne ser på den som en viktig prinsippsak, skriver Standpunkt. «Det handler om et politisk under-budskap som ikke kommer frem, nemlig at hijab er et symbol på kvinneundertrykkelse. Da er det min plikt og rett som norsk borger å si ifra om dette», sier hun videre til Standpunktetet, samtidig som hun understreker at hun angrer på måten hun ordla seg på. «Det var slett ikke meningen å forsøke å være diskriminerende. Loven burde uansett ilegge et visst skjønn for dette», sier hun.

Merete forteller om tiden før rettsaken, og tiden etter at saken fikk enorm oppmerksomhet i alle medier. Hun forteller også at saken kom helt ut av proporsjoner.

«Det har vært et sirkus uten like, med media som ofte ikke respekterer våre egne samfunns-prinsipper om å holde seg til sak, og ikke person. De fleste i pressen fremstår som politisk korrekte og som om de er ufeilbarlige selv», mener hun. Selv har hun bevisst takket nei til flere intervjuer, siden hun mener pressen svært ofte klipper, limer og vrir på alt som sies.

Hun forteller Standpunktet.no at mange journalister kun er ute etter å skape tragedier og drama, og slett ikke gjør jobben sin med å formidle sannheten. «Jeg slipper derfor til den eneste avisen i Norge som skriver sannheten, nemlig dere», sier hun og smiler til Standpunktets representanter. «Jeg har nærmest inntrykk av at vi «politisk ukorrekte» ikke er verdt mye i denne sammenhengen, og vi blir ikke tatt seriøst», sier hun.

Merete Hodne sier at hun tror denne trenden vil snu og at hun tror pressen vil skape et vakuum for seg selv. «Så mange støttemeldinger og telefoner jeg har fått fra hele verden, er aldeles overveldende, og viser hvor viktig det nå er å ta et endelig standpunkt i forhold til hvor denne saken egentlig står, og hvordan vi ønsker å etterlate holdninger til våre barn», sier hun til Standpunktet.no.

«Det finnes ingenting viktigere i verden nå enn å kjempe mot den totalitære ideologien Muhammedanisme. Jeg bruker bevisst ordet Muhammedanisme for å skille Islam som betyr å underkaste seg en Gud, og er religion. Muhammedisme er livsfarlig for menneskeheten, en totalitær volds-ideologi verre enn Nazismen. I Muhammedanismen har kvinner ikke noe de skulle ha sagt. Det er mannen som eier sin kvinne. Han kan forsyne seg av henne som en åker, når det måtte passe han. Dette har jeg lest i Koranen. Kvinner er nødt til å adlyde sine menn. Mannen kan ha flere kvinner, mens kvinnen må være trofast mot sin mann, ellers risikerer hun å bli steinet til døde av mannens slektninger. Til og med egne sønner kan steine sine mødre til døde, om hun har oppført seg usømmelig eller har vært utro. Alt dette for å redde familiens ære. Dette er galskap», mener Merete Hodne.

Hun forteller Standpunktet.no om videoen Saraya som verserer på nettet, at Saraya er en sann video som omhandler en mann som bruker sharia-lover til å kvitte seg med sin kone han ikke lenger ønsker å ha. Han vender egne sønner mot henne, uten at hun har vært utro eller gjort noe usømmelig.

«Jeg klarte nesten ikke se denne filmen, i alle fall ikke at de dreper kvinnen. Men hun ble steinet av landsbyens menn, inkludert sine egne sønner. Dette skjer den dag i dag, for eksempel i Afghanistan. Om en jente blir forelsket i en gutt som ikke foreldrene kan godkjenne, kan denne jenta bli utsatt for såkalte æresdrap, ofte kamuflert som selvmord, gjerne kastet ut av en balkong, brent inne eller lignende. Dette skjer også i Vesten i dag», forteller hun til Standpunktet.no.

«I Iran for eksempel kan ei jente som ikke har på seg sin hijab på riktig måte, risikere å få syre kastet i ansiktet av myndighetene i landet. Før revolusjonen i 1979 levde menneskene omtrent som vi gjør her i vesten. I 1980 skjedde en radikal forandring som tok omtrent 6-8 mnd. Fra å kunne gå kledd i miniskjørt, bikini og håret løst i vinden, måtte kvinnene dekke seg til. Hijab i moderne form ble innført for å vise tilknytning til den totalitære ideologien Muhammedansimen», forteller hun.

«De som mener at jeg driver med diskriminering fordi jeg sliter med å akseptere kvinneundertrykkende symboler, når jeg vet at det dreier seg om totalitære symboler, de må rett og slett ta seg en pære,» sier hun bestemt.

Merete Hodne, opprinnelig fra Stavanger, har vært frisør i snart 30 år, hvorav de syv siste årene har vært i salongen hun driver nå. Hun er en respektert og godt likt person på Jæren, og har mange gode venner. Hun føler imidlertid at enkelte av hennes venner har trukket seg litt tilbake på grunn av den turbulente tilværelsen hun har opplevd i det siste, mest på grunn av Muhammedanismen, som hun karakteriserer det, skriver Standpunkt.

Merete forteller oss at mange har kontaktet henne, fra over hele verden, for å vise henne støtte. Hun har også mottatt tilbud om økonomisk hjelp til videre saksgang. «Mange ønsker å støtte meg økonomisk. Jeg er helt overveldet. Denne saken kommer til å bli brukt av meg for det den er verdt, å kjempe mot muhammedanismen i Norge og Europa. Dette koster selvsagt penger. Jeg har kommet frem til at jeg tar imot all hjelp jeg kan få, for våre etterkommeres fremtid. Dette gjelder ikke meg personlig, men nå har jeg en gylden sjanse til å kjøre på for alt det denne lille butte kroppen er verdt. Ja til frihet, nei til totalitære ideologier/ regimer. Mitt kontonummer er 33351044107. Vipps 41516033, gmail: comebackmh@gmail.com «opplyser hun til Standpunktet

12 comments to Dømt for diskriminering, for å kjempe mot diskriminering

 • Det er tre frisører i Nærbø, hvor Malika Bayan (Charlotte Antonsen Sunde) bor. Og Meretes frisørsalong – Comeback – ligger slik til i Bryne at muslimen uansett hvilken retning hun kom fra, har passert minst en annen frisørsalong – av de over ti frisørsalongene i Bryne – før hun kom til Meretes salong. Det er forøvrig over ti – 10 – km mellom Nærbø og Bryne.
  Så dette vitnet som har overhørt en samtale i Bryne mellom syv personer samme dag som muslimen oppsøkte Meretes frisørsalong, er meget troverdig i sin fremstilling av dette som en planlagt provokasjon. Han forteller at de syv snakket om hvordan de to hijab-kledte muslimene skulle gå inn i Meretes salong og spørre om prisen. Det hele ble ledet av en mann i 60-70-årene.
  Håper og tror Merete kjører den saken helt til hun vinner den. Islam er ikke først og fremst en religion, men en totalitær ideologi. Hijaben er ikke omtalt i koranen, og er et politisk plagg.
  Merete er helt klart en viktig person for oss som gjør motstand mot den muslimske invasjonen.

 • Anonym

  Nesten alle «de veletablerte» gikk ut mot Hodne og kritiserte henne for dårlig oppførsel fra først til sist. Nå går en en professor i juss ut i VG og forklarer litt mer dyptpløyende om loven Hodne ble dømt etter. Han mener dommen er feil. Noen fulgte sine instinkter, ser det ut for, og forsvarte Hodne:
  http://neitilislam.blogspot.no/2016/09/hodne-marcuse-og-fugelli.html

 • Vidar

  Skulle vært artig å vite HVEM denne juss-professoren egentlig er, for DET framgikk faktisk ikke av denne bloggen… Og her var det veldig mange fine ord og følelser, men fint lite JUSS! Og helt horrible påstander om at islam-motstandere IKKE støtter Merete Hodnes kamp… Problemet er jo at Hodne faktisk HAR brutt norsk lov! Uansett hva hun eller vi andre måtte MENE om disse lovene. Og Hodne er dømt for det hun har GJORT (nekta å betjene en kunde, basert på at hun bruker et religiøst begrunna «klesplagg»), ikke for hva hun kan ha MENT med det! Følgelig er DOMMEN helt riktig, det er LOVEN som er feil!

  • GEIR WOXHOLTH, professor dr juris

   Det står jo i artikkelen i VG.

  • Det er mange meninger om hijaben. En av dem er at hijaben IKKE først og fremst er et religiøst klesplagg (ikke nevnt i djevelboken koranen), men et politisk symbol for den totalitære ideologien islam. Altså mer eller mindre som et hakekors eller et rødt flagg med hammer og sigd. En diskriminering på politisk grunnlag, kan ikke være ulovlig etter lovteksten.
   Oppsummering: Merete skal ikke dømmes fordi det er så stor tvil om hijaben som symbol. Her skal tvilen komme tiltalte til gode.

   • Max

    Det som skremmer meg er hvor politiske også domstolene har blitt. Merete Hodne sa hun ble livredd da hun så de vandrende teltene. Hvem blir ikke det? Bytt ut muslimklærne med brunskjorte påklistret hakekors så er jeg villig til å vedde livet på at saken aldri hadde havnet i retten.

    Men nå tror jeg skauttrollet og hennes medhjelpere har forregnet seg. Saken blir anket, og den havner trolig helt i Menneskerettsdomstolen i Strasbourg (om nødvendig). For det er en grunnleggende demokratisk rettighet å beskytte seg mot barbari som islam og nazisme.

    • Tror du har helt rett i det du skriver.
     Vi må bruke denne saken til å få stadfestet at islam ikke først og fremst er en religion, men en totalitær ideologi.
     Så, hvordan kan vi få islam-elskeren Hanne Bjurstrøm til å forstå at det er islam og muslimer som er problemet?
     Hvordan kan vi få slutt på at det offentlige Norge utbetaler over hundre millioner i året til de over 150 sterkt kjønnssegregerende moskeene i Norge?

     • Høyreekstrem?

      Ja det er meget spesielt at staten v/rikspolitikerne finansierer organisasjoner som i praksis bidrar til å forvanske og kludre til den integreringen alle ønsker.

      Den eneste måten å stanse denne galskapen på er at man tar steget helt ut og erklærer religioner for å være hobbyvirksomhet. Og staten finansierer ikke folks hobbyer.

      De som vil ha islam til hobby på fritiden kan få lov til det, men islam kan ikke tillates noen større innflytelse på samfunnet enn for eksempel frimerkesamlere, motorinteresserte og sjakkspillere.

      • Svært enig med deg også. Hvorfor skal det offentlige finansiere voksne menneskers tro eller ikke tro?
       (For øvrig synes jeg som frimerkesamler at frimerkesamlerne har alt for liten innflytelse på samfunnet. Har til og med opplevd at en dame ble sur på meg da jeg inviterte henne hjem for å se på frimerkesamlingen min, og jeg virkelig hadde frimerkesamling.)

 • […] Hodne, tidligere varamedlem til styret i Demokratene, mest kjent for å ha nektet å stelle håret til en kvinne med hijab i sin frisørsalong på Bryne, talte lørdag under en demonstrasjon som […]

Legg inn en kommentar