Søk

Siste kommentarer

Kategorier

september 2016
M T O T F L S
« aug   okt »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Jo flere muslimer jo flere voldtekter

max_hermansen«Kan ikke bare alle politikere og journalister akseptere det faktum at flere muslimer betyr flere voldtekter? Hvorfor skal norske jenter og unge kvinner lide fordi en del politikere og journalister absolutt mener muslimene må til Norge for å hjelpes? Er det ikke mye bedre å hjelpe mange flere der nede?» Spørsmålene stilles av lederen for Demokratene i Oslo, Max Hermansen.

«På 35 år er det nesten 1,9 millioner som har fått oppholdstillatelse i Sverige. Det er over 90 prosent av disse som er muslimer (altså fra muslimske land); hvorav anslagsvis 3/4 menn; altså over en million muslimske menn i den mest seksuelle alder. På samme tid har antallet anmeldte seksuelle overgrep steget fra 3.500 pr år til over 20.000 pr år; en nesten seks-dobling. Antallet anmeldte voldtekter har på 35 år steget fra under tusen pr år til over 5.500 pr år; også det nesten en seks-dobling,» skriver Max Hermansen, og fortsetter:

«Selv om det kanskje prosentvis er noen flere voldtekter og seksuelle overgrep enn tidligere som blir anmeldt, kan denne nesten seks-doblingen i anmeldelser umulig skyldes dette alene. Bare de siste ti årene av denne perioden, er det over 160.000 anmeldte seksuelle overgrep og over 55.000 anmeldte voldtekter i Sverige. Konklusjonen er dermed at svenske politikere og journalister har importert et helvete for svenske jenter og unge kvinner.

Skal vi fortsette å gjøre det samme her i Norge? Minner om at 76,8 prosent av de over 31.000 asylsøkerne som kom til Norge i fjor, var menn; hvorav langt de fleste i sin mest seksuelt aktive alder. Svært få av dem er sendt ut. Minner om at en kvinne i tyve-årene i Kongsberg i sommer ble tvunget inn i et hus hvor det var fem syriske asylsøkere. Minst to av dem voldtok henne.»

8 comments to Jo flere muslimer jo flere voldtekter

 • Vidar

  Korrelasjonen er åpenbar – og politikeres ignorering og benektelse av dette, åpenbarer klart deres hovedagenda; Kampen for å innføre «det flerkulturelle, «nye» Norge» er langt viktigere enn å jobbe for et godt land og et godt LIV for egne landsmenn!
  Dette er et klart FORRÆDERI mot eget land og eget folk – men omfattes antakelig ikke av gjeldende «landssvik»-paragrafer…

 • Antall muslimer i Sverige

  Om vi ser på utviklingen siden 1997 (anslag basert på SCB-statistikk) i Sverige, så var den årlige økningen frem til 2006 i gjennomsnitt 7,5 prosent årlig. Muslim er en person fra eller med opprinnelse i et muslims land. I tillegg kommer muslimer fra en del andre land. For eksempel Russland. En framskriving (2007 -> 2016) med utgangspunkt i 97-tallene (basert på compound annual rate fra 1997 til 2006), gir noe over 800 000 muslimer i 2016. I tillegg kommer muslimske asylsøkere som ikke inngår i statistikken, samt de som oppholder seg ulovlig i Sverige. Trolig kommer vi over 900 000 om vi legger til disse, men over en million er det ikke.

  At det er én million muslimske menn i Sverige kan rett og slett ikke stemme. Pew sier vel ca 10 prosent muslimer i Sverige (i 2016) i sitt høyeste anslag, og det stemmer godt med det den svenske avisen gjorde i 2006 pluss min framskrivning.

 • Jan Hårstad

  Dagens bombe er vel at Listhaug undertegner et brev som godkjenner- på vegne av regjeringen – niqab i Norge på offentlige steder. Det skal bli opp til lokale myndigheter å avgjøre. FRP-Siv er vel sjefen bak dette som undergraver Listhaugs modige arbeide. Bilderberger-globalist Siv.
  En kommentar på document i dag spør: hvorfor har vi ikke et AFD -parti i Norge? Dobbeltspillet til FRP er jo kvalmende for deres egne velgere.
  Det framgår av lekkede dokumenter at Søreide/Brende skal ha superbombefly for å bombe langt inni Russland. Spør du meg vil jeg si at dette burde være sak nr. 1 for Demokratene. Høires og FRPs ønske om krig mot Russland og mulig verdenskrig.
  Men det betyr igjen at partiet må nedlegge masse arbeid for utformingen av en aktuell forsvarspolitikk i programmet,for sånn som det nå står tilhører det en forgangen tid.
  Jeg har skrevet det før,men gjentar det gjerne: programmet må stå sentralt i de pågående debatter vi fører her og andre steder. Det kan ikke være bortgjemt i en krok på partiwebben. Det er partiets tenkning og tenkning som stopper opp er ikke lenger tenkning.

  • Det er direkte trist at slike svin som Brende/Søreide går fritt rundt i det norske storsamfunn,og fortsetter og ødelegge for Norge og det norske folk.
   Man skulle tro at det også var i russernes interesse og få fjernet dette faenskapet en gang for alle.
   Det ville vært en vinn vinn situasjon for det norske folk,og for det russiske folk.
   Maken til søppel som besitter verv i Norge.
   Men slik har det vel vært over hele linjen de siste 30-40 årende.

 • bare ca. pedo

  13 år gamle nava fra rehovot(sted i israel)
  var forelsket i meg(13 vs 22)
  (uvisst av hvilken grunn!!)
  jeg hadde såpass åndsnærværelse…
  dette er ikke riktig!!
  vi gikk etter mange diskusjoner
  hver til vårt og med «æren i behold»!
  begge to!!

  takk til Gud!! for at han i sin visdom….

 • Trumpforoffice

  Saker og ting kommer til å endres når Trump kommer inn

Legg inn en kommentar