Søk

Siste kommentarer

Kategorier

september 2016
M T O T F L S
« aug   okt »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Islam er en fiende av individets ukrenkelige frihet

fromreide-150x150«Islam er årsak til nød. Islam er årsak til fattigdom. Islam er årsak til Israels problemer. Islam er årsak til Midtøstens problemer. Islam er årsak til muslimske lands problemer. Islam er årsak til absolutt alle lands problemer. I hvert fall der det finnes mange muslimer. Er det så vanskelig å få inn i knotten?? Å bekjempe islam er den viktigste oppgaven verden står overfor i dag,» mener Jan-Ove Fromreide, som er medlem av Demokratene i Hordaland.

 

«Vi vet at muslimer kommer inn i Norge og Europa i strie strømmer. Vi vet at de fleste av dem tror på islam. Vi vet at islam er en intolerant og krigersk ideologi. Da skal det ikke mye fantasi til, for å tenke seg fortsettelsen. Enhver sterkt troende muslim vi slipper inn I Europa, er egentlig en trojansk hest. De er ikke flyktninger,» hevder han, og fortsetter:

 

«De er invaderere; Allahs soldater. Det som skjer og våre idioter av noen ledere ikke forstår er at det er hijra, også kjent som immigrasjons jihad. Det står skrevet i koranen og er en kraftfull strategi den islamske verden har brukt i århundrer, for å overkjøre og dominere land. Vi må ikke tillate vår kultur å bli underminert og ødelagt ved å øke den muslimske befolkning. Antallet vi tillater å komme vil øke om et år eller to. Dette er noe våre hjernedøde politikere må få inn i skallen; Med engang de får flyktningstatus kan de hente sine familier. Og det gjør de. Og ikke bare en eller to. Selv om det ville vært ille nok; men ofte så mange som åtte familie medlemmer. 

Fra for eksempel 100 000 som er 100 000 for mye, til nærmere 1000 000.

 

Halvparten av muslimene i Europa og sikkert Norge ønsker sharialover og 25 % støtter vold mot europeere som utfører blasfemi mot deres religion og såkalte profet. Det er ikke logisk å importere menn som ønsker lover som ikke er forenelig med våre lover, verdier og kultur. Det er heller ikke i vår interesse å tillate opphold for mennesker med disse holdninger. Terrorister vil være blant dem. PST har fastslått at det vil være uunngåelig at terrorister vil snike seg forbi. Det har allerede blitt dokumentert flere ganger i Europa. Vi kan ikke importere terrorister. Ikke en eneste en. PST har konstatert at de ikke klarer å ha oversikt over mennesker som forlater de islamske landene på vei til Norge. Det er galskap å invitere mennesker hjem til seg- til landet- når vi ikke vet noe om dem. I tillegg er PST strekt til sin grense med ISIS undersøkelser av de som kommer.

 

De aller fleste av muslimene som strømmer inn i Norge er unge menn(77 % i 2015). Vi blir invadert av en arme med unge menn fra den muslimske verden. Muslimske menn lager bråk og faenskap over alt hvor de kommer. Involvering i kriminell aktivitet, voldtekter, trusler, drap, terrorisme og alt i mellom. Vi må ikke importere mennesker som har disse tilbøyelighetene til vold.

 

Islams lære er ikke kompatibel med vestens sivilisasjon. Når skal Erna og våre ledere få dette inn i treskallene sine? Selvom PST ikke kan kontrollere disse invadererne slik de vil, er de allerede identifisert fordi vi vet at de bringer med seg en ideologi som er grunnleggende og i direkte konflikt med våre verdier.

 

Islam er en totalitær ideologi som ønsker verdens herredømme. Konverter, betal jizya eller dø. Som det står I koranen og som skjer Midtøsten.

 

Stop islam den er en fare for menneskeheten: Intoleranse, dødsstraff for frafall, dødsstraff for bespottelse, dødsstraff for utroskap, dødsstraff for å bli voldtatt, dødsstraff for trolldom, dødsstraff for ateisme, dødsstraff for homofile, dødsstraff for ikke å være muslim, ingen frihet for individet, null ytringsfrihet, ulikhet for kjønn, omskjæring, barneekteskap, arrangert ekteskap, halalslakt. Bare for å nevne noe.

 

Aldri har noe blitt bedre av å få inn flere muslimer!! Det er bare islam som hater andre religioner. Det er bare islam som mislikes over hele kloden. Det er bare islam som dreper de som forlater den. Det er bare islam som bruker krig for å utbre seg selv. Det er bare islam som dreper de som ikke konverterer. Dette kan ikke sies om noen annen religion. Så kom for pokker ikke her og snakk om hat!!! Allah sendte ut Muhammed for å erobre alle andre religioner[Koranen 9:33, 48:28, 61:19]. Det er muslimers plikt å underkue eller drepe de vantro[koranen 2:192, 8:38, 9:5, 9:20].

 

Et spørsmål: Finnes det et sted på vår klode hvor islam og dens troende generelt er godt likt? Offentlig halshugging, steining, henging, pisking, mord, lemlestelse, kaste homofile ned fra bygg, pedofili, slaveri, undertrykkelse, voldtekt. Islam er IKKE en fredens religion. Det er vel for pokker innlysende. Har du ikke oppfattet det må du få hjelp. Den er ikke engang en religion(kun 5 %). Den er et politisk system av tyranni. Dens mål er å spre islam for å dominere hele verden.

 

Det hele er egentlig ganske enkelt. Islam er en fiende av individets ukrenkelige frihet. Derfor bør den forbys og fjernes. Islam er en ideologi. Tekstene i koranen er ekstreme. Det er den egentlige grunnen til at djevelske muslimske organisasjoner har oppstått i hopetall. ISIS er bare en av dem. Den jevne muslim er ikke klar over hvor ekstrem koranen er. Det der med ekstrem tolkning av islam er noe som er blitt oppfunnet av våre idiotpolitikere og korrekte idioter i media. Slikt strør bare sand i øynene på folk, så de ikke ser virkeligheten».

29 comments to Islam er en fiende av individets ukrenkelige frihet

 • Anonym

  Godt innlegg som støttes. Bra at Demokratene nå har mange dyktige folk bak Vidar Kleppe.

 • Liker spesielt godt at du bruker ikke bare uttrykket «islam», men også «muslimer». Flere og flere gjør det, for det er muslimene som har den totalitære ideologien islam i seg og med seg. Uten muslimer, ingen islam. Og vi vet at det er noen meget generelle ting med muslimene, som kvinneundertrykkelsen, homo- og jødehatet, og det at en som muslim ikke kan forlate islam.
  Håper derfor også at du er med på å prøve å få fjernet «retningslinjer for kommunikasjon» fra Demokratene; eller i alle fall at de får en skikkelig modifikasjon. Det gjelder både punkt en og tre i dem. Og egentlig også punkt to…

 • Her er en link til Demokratenes internettside og punktet om kommunikasjon:
  http://www.demokratene.no/kommunikasjon/

 • Vidar

  Jeg har selv argumentert for at Demokratene må programfeste et klart NEI TIL ISLAM – men fått beskjed om at det «ALDRI» kommer til å skje, og at åpen islam-motstand vil være «politisk selvmord»…
  Men med Max Hermansen som sentral person i Oslo, og Jan-Ove Fromreide som frittalende medlem Hordaland, er det kanskje allikevel håp…?
  Hvis ikke begge to blir «ekskludert» da – av en eller annen fraksjon som mener seg å representere partiet…
  For Fromreide (og Hermansen) har jo fullstendig RETT! «Det er islam som er problemet!», og jo flere muslimer i Norge – kombinert med den ulykksalige kravet om «toleranse og aksept» for den politisk-religiøse voldsideologien islam – jo flere problemer, jo mere kriminalitet, og ikke minst betraktelig mindre FRIHET!
  SI NEI TIL ISLAM I NORGE!

 • Vidar

  Jeg vil ikke «henge ut» personen med «navns nevnelse» her – spesielt ikke ettersom jeg selv ikke opptrer med fullt navn… Men det gjelder en person med klare ønsker om å bli stortingsrepresentant, men som etter det siste «ekstraordinære landsmøtet» i Kristiansand nok er satt en smule på sidelinja… Både når det gjelder framtidig stortingsplass OG sentral som arkitekt for noe fylkeslag i Hedmark… Men selv om denne personen åpenbart tenker taktisk når det gjelder åpen islam-motstand, mener jeg har også reint TAKTISK tar feil; For ved å fronte Demokratene som Norges (Nordens…?) ENESTE klare anti-islamske parti, vil det sørge for at dette lille partiet effektivt vil komme ut av «skyggenes dal», få en masse media-dekning – og ikke minst få STEMMER fra de mange som savner nettopp DETTE alternativet i den norske partifloraen!

  • Tusenkunstner

   Å ja han der ja. Men uansett så er det vel ikke så dumt å opprettholde religionsfriheten heller.

   • Vidar

    Begrepet «religionsfrihet» er så utnytta og misbrukt av muslimer og deres medløpere, at det i dag har et HELT anna innhold enn det opprinnelig hadde! Og så misbrukt og uthula, at det er modent for total revidering! Vi trenger ingen «frihet» for alskens RELIGIONER – det vi i dag trenger, er styrka beskyttelse for individets TROS-frihet! En frihet som selvsagt skal gjelde ALLE – også muslimer – men som ikke skal omfatte noen automatisk rett til å praktisere noen religion «i det offentlige rom», eller til å bryte landets lover, med henvisning til noen «religion»!

 • Jan Hårstad

  Den andre saken som Vidar og jeg har nevnt på en annen link,er at USA presser Nato-statene i Europa til å bli med på krig mot Russland.Den eneste staten i Europa som syns dette er strålende saker er Norge representert ved Brende/Søreide.
  Her må Demokratene virkelig gå i tenkeboksen og samle alle personer som vet noe om den ekstreme omleggingen av det norske forsvaret til et brohode for USAs kriger.
  På dette punktet må det kriges og spesielt eldre folk bør og må forstå at Nato etter Warsawa-møtet i sommer, ikke er en forsvarsallianse som under den kalde krigen, men en angrepsallianse diktert av USAs imperialistiske ambisjoner.
  Det Brende/Søreide søler med er faktisk farligere enn den islamske trusselen nå. Sett i gang debatt og undersøkelser!

 • Slagbjønn

  Hør hør! Eneste jeg vil legge til er at partiet ikke bør erklæres som å være et anti-Islamsk parti. Da vil PK-hylekorets rasismebeskyldninger lettere få partiet til å fremstå som noe det altså ikke er, og det kan gjøre at det går tregere å komme seg opp i god posisjon. Erklær heller partiet som anti-fascistisk, slik at Islam blir satt i samme bås som Nazismen. Jeg tror dette er et veldig viktig poeng fordi det, spesielt her i landet, illustrerer så tydelig hvorfor det er på sin plass å være motstander av Islam. Det vil bli vanskelig for PK-brigaden å kjøre opplegget sitt mot et parti som tydelig står mot det samme som motstandsbevegelsen under 2. verdenskrig. Når man kan fremlegge fakta og sammenligningen om at Islam i Norge er vår tids nazi-invasjon, da kan man også spørre PK’erne om hvorfor de støtter disse. De vil skyte seg selv i foten, tydelig avslørt som vår tids nazisympatisører (og hvem av DEM vil vel ha en slik merkelapp?) mens partiet vinner terreng selv blandt folk som ikke har sett sammenhengen før.

 • Slagbjønn

  Forrige kommentar var et svar til det Vidar skrev, vet ikke hvorfor det kom som ny kommentar.

  • Synes du virkelig vi fortsatt skal ta hensyn til hva raddisene på venstresiden måtte mene om hvorvidt vi er rasister eller noe annet? Har ikke de for lenge siden spilt seg så ettertrykkelig ut over sidelinjen at vi ikke behøver å ta noe hensyn til hva de måtte komme med?

   • Slagbjønn

    Nei, DE skal ikke VI ta hensyn til, aldri faen. Men saken er at mange som ikke er raddiser *tar* hensyn til dem. Det sitter mange personer rundt om her i landet som ikke følger med på tingene slik du og jeg gjør. De har ikke noe sterkt politisk ståsted, de tråler ikke nettet for å komme til bunns i en sak, men går fem på propagandaen som de får servert gjennom norsk media. Dette er godt folk, men de føres bak lyset og holdes i rekkene p.g.a. godhetstyranniet til PK-gjengen. Det er disse som hadde våknet som følge av taktikken jeg beskrev.

    • Vidar

     Vi trenger et parti som er ÆRLIG på sin islam-motstand! Et parti som ikke «jenker» seg etter hav som til enhver tid er ansett for «Politisk Korrekt», et parti som er MODIG! Og uansett om vi kaller det «fascisme» (når vi MENER islam…), vil de multikulturelle islam-medløperne skrike ut sine vanlige hyl om «rasisme» og «fremmedfrykt»!
     Som jeg altså tidligere har hevda; Det er DÅRLIG strategi å feige unna, men GOD strategi å markere partiet som klart ANTI-ISLAMSK!

     • Slagbjønn

      Kan ikke se hvordan det å sammenligne muslimer/Islam med nazister/Nazisme skulle være uærlig, eller å «jenke» seg på noen måte.

      Det viktigste er selvfølgelig at Norge får et parti som stempler islam som ideologi – ALDRI religion – og som vil ha skiten ut av landet for godt.

 • Trumpforoffice

  Go Trump

 • For de av oss som bekjenner seg som kristne, er det viktig å ha i mente hvordan Jesus ville ha reagert i vårt sted. Vi skal en gang stå til regnskap for våre onde gjerninger, tanker og utspill på dommens dag! Vi maner ikke folk til å hate, ei heller hater vi mennesker selv om de skulle ha onde hensikter med seg. Vi er kalt til å elske våre fiender! Og vi skal så langt vi klarer, med Guds nåde, nå muslimene som kommer til vårt land.

  Vi er ikke dermed sagt ukritiske til islam, ei heller er vi for religions-blanding og multikultur. Våre myndigheters fremste og Gud-gitte mandat er faktisk å sørge for vår trygghet og rettsikkerhet. Det innebærer grensekontroll, det innebærer å beskytte våre etterkommeres nasjonale rett til å arve sine fedres land i samme stand de arvet det. Ikke slik som nå, hvor kristendommen er liberalisert av venstremafiaen i Dnk og nærmest utradert i det offentlige rom. Og hvem opptar det åndelige vakuumet som konsekvens? En svært demonisk religion kalt Islam.

  • Vidar

   WWJD? (What Would Jesus Do?) Det er et tidvis både vanskelig og helt UMULIG spørsmål å besvare men for all del, noe vi bør tenke over ved enhver korsvei! Men Jesus var jo ikke den «pusekatten» han tidvis er blitt framstilt som! Var nok ikke mange som ville betegne han som «saktmodig» da han piska pengevekslerne og kremmerne ut av tempelplassen i Jerusalem! Ikke var han spesielt redd for å «krenke» folk heller, når han kalte sin tids politiske og religiøse ledere for ting han garantert var blitt både «blokkert» fra Facebook og politianmeldt for «hatefulle ytringer» for! Det var nok langt værre å kalle ypperstepresten for en sleip rev i datidas Palestina, enn det var å kalle Norges statsminister for et krapyl for et par år siden… 😉 Så det å bruke JESUS som argument for IKKE å kritisere, IKKE å være verbalt skarp i kantene, er en total misforståelse! Og Jesus var KOMPROMISSLØS i forhold til all ONDSKAP! Uansett om den sågar opererte innafor eget «kirkesamfunn»! MEN, Jesus sparka aldri NEDOVER! Han forsvarte vanlige folk, selv når de folka åpenbart hadde brutt både religiøse og verdslige lover og regler!
   JEG er overbevist om at JESUS ville sagt et klart NEI TIL ISLAM, hadde han rusla rundt i Europa i dag! Men samtidig tror jeg han ville lagt armen trøstende rundt ei hijab-kjedt ungjente og beskytta HENNE mot trakassering og mobbing!

   • Pondus

    «JEG er overbevist om at JESUS ville sagt et klart NEI TIL ISLAM, hadde han rusla rundt i Europa i dag! Men samtidig tror jeg han ville lagt armen trøstende rundt ei hijab-kledd ungjente og beskytta HENNE mot trakassering og mobbing!»
    Til det kan jeg bare si: AMEN! 😉

    • Pondus

     Takk for påminnelsen, Anonym! Er det en som trenger påfyll med olje, så er det meg (og det mener jeg!).

     Litt kontekst –

     Matteus 25,1–13:

     «Da skal himlenes rike være å ligne med ti jomfruer som tok sine lamper og gikk ut for å møte brudgommen. Men fem av dem var uforstandige og fem kloke.

     De uforstandige tok sine lamper, men de tok ikke olje med seg. Men de kloke hadde også tatt med seg olje i kannene sammen med lampene sine.

     Da det drog ut før brudgommen kom, slumret de alle inn og sov.

     Men midt på natten lød det et rop: Se, brudgommen kommer! Gå ham i møte! Da våknet alle jomfruene og gjorde sine lamper i stand.

     Men de uforstandige sa til de kloke: Gi oss av deres olje, for våre lamper slokner! Men de kloke svarte: Nei, det ville ikke bli nok både til oss og til dere. Gå heller til dem som selger og kjøp til dere selv.

     Mens de var borte for å kjøpe, kom brudgommen. Og de som var rede, gikk inn med ham til bryllupsfesten. Og døren ble stengt.

     Til sist kom da også de andre jomfruene, og de sa: Herre, herre, lukk opp for oss! Men han svarte og sa: Sannelig sier jeg dere: Jeg kjenner dere ikke!

     Våk derfor! For dere kjenner ikke dagen eller timen.»

 • US commandos enter Syrian town, get forced out by American-backed (terrorists) rebels – reports

  “Five or six” US special forces troops had to withdraw from the town of al-Rai on Syria’s border with Turkey, after allies from the Free Syrian Army (FSA) had driven them out, calling them “infidels” and “crusaders”

  https://www.rt.com/news/359591-syria-us-forces-rebels/

 • EXCLUSIVE: Iraqi Christian who fled ISIS ‘slow-motion genocide’ fights UK deportation (VIDEO)

  https://www.rt.com/uk/359597-iraq-christians-isis-asylum/

  If he would be muslim he would get asylum and a house too…

 • Jan Hårstad

  Det var Enoch Powell som skrev at amerikanere ikke skjønner noen andre enn amerikanere og de skjønner heller ikke at ikke hele verden vil bli amerikanere.
  Derfor er det aldri så lite verdenshistorie på gang i Syria hvor USAs Special Forces blir jaget ut av sine egne allierte i Free Syrian Army som har kostet dem 1 milliard dollar i året fra 2012.
  Jeg har fulgt Syriakrigen nøye på Verdidebatt fra den startet og har utallige ganger påpekt at oppdelingen i «moderate» islamister og «ekstreme» islamister er like stupid som norske politiske korrekte. Alle islamister følger sverdversene i Koranen om å drepe vantro.
  Det som er interessant er at vasallstaten Norge og alle dens Midtøsten-eksperter,også har svelget det amerikanske idiotiet og sendt Telemarksbataljonen til Jordan/Syria til å utdanne USAs Jihadister.
  Situasjonen nå – med omlegg av USAs politikk – er at abslutt alle Jihadgruppene går i strupen på USA/Nato. Og da sitter de med det gode kortet for europeisk terror,at de har fått profesjonell innføring i dirty terroristisk krigføring av også europeiske militære etterretningstjenester helt fra 2011. Bomerangen vender naturligvis tilbake til Europa.
  Brende/Søreide er de mest livsfarlige mennesker vi har i Norge nå.Et parti som ikke bekjemper disse er ikke verdt noe som helst. Niqab og amerikansk krig mot Russland er oppskriften på katastrofer. Full skjerpning nå!

Legg inn en kommentar