Søk

Siste kommentarer

Kategorier

september 2016
M T O T F L S
« aug   okt »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Vil stenge grensene for kriminelle østeuropeere

Vidar_KleppeKriminelle sigøynere fra Romania strømmer nå til Norge, sammen med andre kriminelle bander fra Øst-Europa. Tiggere og gatemusikanter fra det nye EU-landet er blitt et vanlig syn i enhver norsk storby. Det er et problem  bystyremedlem i Kristiansand og nestleder i Demokratene, Vidar Kleppe, mener politikerne må ta på alvor.

Så lenge Norge er med i EØS-samarbeidet er vi en del av det felles europeiske arbeidsmarkedet. Det betyr at kriminelle fra de nye EU-landene i Øst-Europa kan reise til Norge, og bo her i flere måneder, formelt for å lete etter jobber.

”I motsetning til eksempelvis Fremskrittspartiet, er Demokratene imot EØS-avtalen og det frie arbeidsmarkedet i Europa,” sier Kleppe. Demokratene er også imot Schengen-avtalen som gjør at det er mulig å bevege seg fritt uten pass og uten kontroll med grensene.

”Både Schengen-avtalen og EØS-avtalen gjør det enklere for kriminelle fra andre land, eksempelvis disse sigøynerne fra Romania, å ta seg inn i Norge for å stjele og gjøre innbrudd,” sier han.

17 comments to Vil stenge grensene for kriminelle østeuropeere

 • Tidligere FrP

  Nå støtter jeg Kleppe og Demokratene.

 • Det er IKKE øst-europeerne som er de mest kriminelle i Norge.
  For, det er seks muslimske nasjonaliteter i Norge – fra Irak, Kosovo, Somalia, Afghanistan, Morokko og Iran – som topper statistikken for kriminalitet, ved å være omtrent tre ganger så kriminelle som oss norske. Det er omtrent 15 prosent av disse nasjonalitetene som over en tidsperiode har blitt dømt i en norsk rett, mens det for norske er omtrent fem prosent.
  Etter det kommer blant annet Tyrkia og Pakistan med omtrent dobbelt så mange kriminelle som oss norske; rundt ti prosent.
  For resten av Balkan utenom Kosovo, er det en kriminalitet på omtrent 8,5 prosent. Dette mens polakkene bare er litt mer kriminelle enn oss norske, og øvrige Øst-Europa er mindre kriminelle enn oss norske.
  Om en går inn på bloggen min – maxblogg.blogg.no,
  ser en linker og bilder som beskriver dette i detalj.

 • Om min partifelle Vidar gjerne vil gjøre noe med TIGGINGEN, er det mye bedre å gjennomføre et generelt tiggeforbud. Minner om at vi bare i Oslo bruker over fem millioner kr pr år for å rydde opp søpla disse sigøynerne og andre etterlater seg.

 • Lars

  Det beste er et nasjonalt forbud mot tigging, men når stortinget ikke vil vedta dette er det riktig av Vidar Kleppe å ta dette opp i Kristiansand bystyre, for å innføre et lokalt tiggerforbud. Godt å se Vidar Kleppe og Max Hermansen på Demokratlaget.

 • Tusenkunstner

  Ja hovedsaken til Demokratene bør værra å få Norge ut av EØS og Schengen. Det er der løsningen ligger.

  • Jeg ser et meget stort saksfelt for å få løst problemene med den totalitære ideologien islam og muslimer her i Norge. Her er de tre første punktene i en foreløpig 15-punkts liste jeg har laget, hvor hele listen er sendt Document.no.
   1. Inngå en avtale med et eller flere lavkostland – etter australsk modell – for overtagelse av alle asylsøkere, alle kvoteflyktninger, og alle med asyl- eller flyktningebakgrunn som søker familiegjenforening.
   2. Utmeldelse av Schengen, med en vurdering av om vi også må ut av EØS. Mulig at de to tingene hører sammen, men ikke sikkert.
   3. Sverige ut av Den nordiske passunion. Hvis ikke det er mulig å få til, må vi ut av den unionen.

   • Tusenkunstner

    Enig. Gode oppfinnsomme forslag. Jeg har aldri treft deg, men synes det er hyggelig at du havnet i Demokratene.

   • Vidar

    Men det må da gå an å gjøre det langt enklere? Først og fremst må Norge si et klart NEI TIL ISLAM! Vi må erklære islam for uønska og totalt irrelevant i vårt land – med den følge at ingen henvisning til islam, til muslimsk «kultur» eller tradisjoner skal utløse verken rettigheter eller pengestøtte. Bare DET grepet vil høyst trolig mer eller mindre STOPPE muslimsk innvandring til Norge – og som ekstabonus føre til at en god del muslimer «frivillig» forlater vårt land! Dersom dette mot formodning ikke skulle være tilstrekkelig, må vi avkreve samtlige muslimer som insisterer på fortsatt å bo i Norge, at de sverger troskap og lojalitet til NORGES lover, framfor muslimske lover, regler og «sedvane»!
    Vi skal beholde TROS-frihet for alle – også for muslimer. Men islam må forbys «i det offentlige rom».
    Samtidig må vi stoppe ALL asylinnvandring, og kun i enkelt-tilfeller innvilge asyl for enkeltpersoner som flykter pga. forfølgelse for sin overbevisning – dvs. det som tidligere blei kalt «samvittighetsfanger»!

 • Trumpforoffice

  Vi kan da ikke stenge grensene for kriminelle. Det er inhumant i følge Trine Skei Grande. I humanismens navn må vi la oss rane, slå ned, svindle, og til og med drepe pga skjeggebarna og alle deres «rettigheter». Da Kristin Halvorsen var minister , gaulet hun ustanselig BARNEHAGER,BARNEHAGER,BARNEHAGER,BARNEHAGER,
  BARNEHAGER,BARNEHAGER,BARNEHAGER,BARNEHAGER, !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. Nå er det Skei Grande som skriker BARNA,BARNA,BARNA,BARNA, BARNA,BARNA,BARNA,BARNA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  uten at hun gjør særlig inntrykk på meg

 • Trumpforoffice

  Donald J Trump er mannen her. Trump er Supermann

Legg inn en kommentar