Søk

Kategorier

september 2016
M T O T F L S
« aug   okt »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Støttes Hillary opp av pressen?

clintonDen kanadiske TV-verten Ezra Levant mener at Hillary Clinoton bokstavelig talt støttes opp av den amerikanske pressen, som i hovedsak er ivrige tilhengere av den demokratiske presidentkandidaten. Hillary Clinton måtte forlate en viktig minnehøytidelighet fordi hun følte seg uvel. I dette innslaget fra Rebel TV viser Ezra Levant hvordan de amerikanske mediene umiddelbart kom Clinton til hjelp:

En satire over samme sak:

17 comments to Støttes Hillary opp av pressen?

 • Pondus

  Clinton-insider Larry Nichols, en omvendt kristen og angrende synder, kan avsløre grusomme ting holdt skjult av Clinton-klanen:

 • Høyreekstrem?

  Ja Hillary støttes av den del av media som tilhører venstresiden (i Norge vil det si stort sett hele fjøla, siden vårt media er kjøpt og betalt av nettopp venstresiden, inkludert Høyre).

  I USA er det imidlertid en langt større spredning på media enn det vi er avspist med her (et par nettaviser og noen blogger). Men selv disse mediene, inkl Fox News, har gitt Trump mye pepper. Det spesielle er at åtte år med Obama har fått den jevne amerikaner til å gi faen i hva media mener. Nok er nok!

 • Anonym

  «I USA er det imidlertid en langt større spredning på media»

  Tøv!

  FULL PRESS CONFERENCE: Donald Trump Discusses Donations to Veterans, BLASTS Political Media

  • Høyreekstrem?

   Slett ikke. Hadde Trump bodd i Norge ville han fått sjokk. I US er det tross alt hundrevis av blogger, aviser, nettaviser, tv kanaler og ikke minst radiostasjoner som befinner seg på høyresiden.

 • Knut

  Det er vel ikke et spørsmål om, men et faktum at Hillary blir støttet opp på alle bauger og kanter. Problemet er at de tror befolkningen består kun av velfødde søvngjengere hvor alle lett kan la seg lure. Hele tiden, bare de skjuler sannheten og gjentar rene løgner mange ganger nok. Også i USA. Venstresidens kampanjejournalister makter ikke å ta inn over seg at den ensidige framstillinga, i tide og utide, får stadig flere i større og større grad til å bli skeptisk. De forsøker å fortelle leserne at de ikke ser hva de ser. De dekker over sannheta når den ikke passer agendaen. Ser vi til Sverige, er DN med sin nye sjefredaktør et skrekkens eksempel i så måte.

  Men nå rører det på seg i alle vestlige land. Folk strømmer til dem som snakker de etablerte løgnere midt i mot. Nå også i USA hvor Trump har en bratt stigende kurve av nye sympatisører som strømmer til, mens for bedrager og bløffmaker Hillary går det motsatt vei.

  Det blir et spennende valg i november.

  http://tinyurl.com/nw954j5

 • Tusenkunstner

  Det er liksom ingen som har skjønt hvem som er USAs neste president. Grusomt komplisert å oppfatte. Kjempe spennende valg får`n si.

 • Begge disse kandidatene støttes opp av pressen, ellers hadde du knapt sett, eller hørt noe som helst om en av dem. Begge kandidatene arbeider for de samme folkene selv om det også er forskjellige faksjoner av disse.

  En av de ytterst få presidentkandidatene i moderne tid som ikke ble, eller blir sett i Kippah var Ron Paul. Selv om han var langt oppe på meningsmålinger ble han utelatt fra media og fryst ut av reportere og nyhetskanaler. Om jeg skal tippe vilt så hadde Ron Paul vært den nåværende presidenten om vi hadde levd i et godt og rettferdig demokratisk samfunn der pressen var nøytral og arbeidet for folket. Med de kandidatene de har i år hadde han også blitt gjenvalgt…lett. Men, dette blir selvfølgelig bare spekulasjoner og er rent hypotetisk. Vi lever tross alt ikke i et godt, rettferdig og demokratisk samfunn. Selv Ron Paul sin sønn, Randal Paul som stilte til «valget» i år måtte ikle seg i Kippah, basert på farens opplevelse å nekte. Du har ingen mulighet til å bli president i USA uten å ikle deg Kippah, altså underkaste deg «jødene». Det forklarer direkte, eller indirekte de fleste store problemene vi strir med i Vesten nå. Alt henger sammen.
  http://www.businessinsider.com/rand-paul-israel-western-wall-photos-2013-1?r=US&IR=T&IR=T

  • Don: Tull, vas og pølsevev. Å ikle seg kippah er ikke å underkaste seg noen. Det dreier seg kun om å vise respekt for andre menneskers religion. Ingen besøker Klagemuren uten å ta på seg en kippah. På samme måten som man tar av seg skoene når man går inn i en moske, eller unngår å gå i t-skjorte eller med lårkort skjørt i Peterskirken.

   • Anonym

    Men jøder tar ikke av seg kippa i en kirke ⛪
    Ei heller muslimske kvinner med hijab når de måtte befinne seg der.

   • Om du som privatperson for eksempel er på ferie i Israel, eller et annet sted er det jo riktig å gjøre slik som du sier. Enig i det.
    Det som derimot ikke er naturlig er jo at om du vil være en presidentkandidat som i tillegg har mulighet for å vinne valget faktisk må reise «halve verden rundt» for å ikle deg en fremmed religions hatt på et fremmed sted du neppe ville satt din fot under normale omstendigheter «for å vise respekt for andre menneskers religion». Hvorfor reiser de ikke til Mekka og går X antall runder rundt steinen iført en fremmed rar hatt «for å vise respekt for andre menneskers religion» for eksempel? Hvorfor ikke besøke Tamilenes hellige steder, eller Buddhistiske hellige steder for å nevne ytterlige noen eksempler. Jeg skal fortelle deg hvorfor. Det er fordi jeg snakker verken tull, vas eller pølsevev.

    I takt med at kristne og muslimske symboler og høytider blir «tatt ut» i USA, har jødiske symboler fått adskillig mer plass enn tidligere. Her er en jødisk høytid som har blitt feiret i det hvite hus siden Bush innførte den i 2001.
    https://en.wikipedia.org/wiki/White_House_Hanukkah_Party

    Tenk om alle minoriteter med angivelige 2 prosent av befolkningen skulle få feiret alle sine høytider i det hvite hus. Tenk om presidenten måtte iføre seg rare hatter å besøke alle deres hellige steder. Det hadde vel strengt tatt blitt hele jobben til presidenten det da etter hvert. Men dette gjør selvfølgelig ikke de amerikanske presidentene og kandidatene nå til dags. De reiser KUN til Israel og restene av en av veggene til den gamle romerske festningen Fort Antonia, iført Kippah.

    • Pondus

     Jesus var jøde. Jesus feiret jødiske helligdager, som i motsetning til våre «kristne helligdager», faktisk er innstiftet av Gud. Mange av våre helligdager er dessuten adapsjoner av hedningenes merkedager fra fordums tid. Du vet; da våre forfedre tilba guder med opphav fra de falne englene.

     Verken Jesus selv, Paulus, eller de andre apostlene avviste jødene som Guds eiendomsfolk. Guds pakt med jødene er IKKE FORANDRET!

     Men ja; all religion, inkludert jødedommen, som ikke har med troen på den sanne Jesus, leder bare til fortapelsen.

     Talmud er, som andre «hellige skrifter» utenom Bibelen (eller som er basert på Bibelens ord), en anti-kristelig bok. Jeg går ikke god for denne.

 • Trumpforoffice

  Donald J Trump er vår frelser. Han skal frigjøre oss fra åket.
  For en fantastisk mann. Han er helt enestående og vanlige, hardtarbeidende mennesker i USA elsker ham

Legg inn en kommentar