Søk

Siste kommentarer

Kategorier

september 2016
M T O T F L S
« aug   okt »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Slaktet dyr til muslimsk fest

dyreslakting2I Jerusalem traff Frie Ytringers redaktør en ung palestiner som var blitt vegetarianer og nektet å spise kjøtt, fordi han mente halal-slaktingen var dyreplageri. Det er en påstand det er delte meninger om, men kanskje hadde han måten man av og til avliver dyrene i de palestinske områdene i tankene.

Mandag denne uken var det Eid-fest hos palestinerne på Vestbredden og Gaza, med mye god mat. Denne videoen viser hvordan man skaffet seg maten i Gaza

10 comments to Slaktet dyr til muslimsk fest

 • Anonym

  Rivers of blood, not just ISIS, but everywhere. Not just the Middle East, but Europe, Africa, Canada and the US. – See more at: http://pamelageller.com/2016/09/muslims-cut-the-throats-and-torch-the-heads-of-1000-sheep.html/#sthash.JZjIXNyU.dpuf

 • Muslimenes måte å slakte dyr på – halal – er helt forferdelig. Det å kappe hovedpulsåren slik at dyret blør ihjel, ved at det fullt bevisst og med eget hjerte pumper seg selv nesten helt tom for blod før det dør, kan ikke forsvares.
  Før kjøleskapets og fryserens oppfinnelse og alminneliggjøring, kunne man forsvare denne slaktemåten; da blodet var det første som råtnet og ellers ville gjort kjøttet uspiselig mye raskere. I vår moderne verden kan ikke halal-slakting lenger forsvares ut fra det argumentet.
  Dyrevelferd er hos oss svært viktig (selv om vi lar 120.000 sauer lide en grusom død hvert år på sommerbeite). Likevel importerer vi en god del halal-slaktet kjøtt. Dette kjøttet vet vi ikke med sikkerhet om det kommer fra dyr som er slaktet etter at de er bedøvet, eller ikke. Derfor må all import av halal-slaktet kjøtt, forbys.
  Også det at muslimer på slakteriene i Norge leser en bønn over dyret – mot betaling – for at det skal være halal-slaktet, er en uting som vi ikke bør finne oss i. Vi støtter gjennom å kjøpe dette kjøttet, den totalitære ideologien islam.
  Dessuten; om du ikke vil bidra til å opprettholde det muslimske og islamske svært alvorlige dyreplageriet; slutt å spis kebab og annet hvor kjøttet kommer fra halal-slaktede dyr.

 • Tusenkunstner

  Det virker som muslimer mangler empati med de firbente. De får se å ta ett oppgjør med seg selv snart.

  • Det er vel ikke sannsynlig at muslimer vil ta et oppgjør med seg selv om noe som helst, de neste tusen årene. Eller?

   • Tusenkunstner

    Nei. Men de kunne jo begynt å studere temaet humor. Det er også en mangelvare hos de har jeg inntrykk av. Alt er bare gravalvorlig og grettent bortsett fra når de feirer noe etter at sola har gått ned.

 • Halal-slakt er ganske riktig et utålelig barbari. Null ettergivenhet overfor den slags ukultur!

 • Knut

  Kanskje er det bare bortkastet, men likevel, la oss håpe at så få som mulig må lide under den ondes heslighet som alltid, fra tidenes morgen, opprettholdes av menneskenes svakhet. Noen, de mest politisk korrekte, syns tydeligvis at dyrs lidelse i Allahas navn, er det som skal til for å skape fred …

  Den bedervede har sannelig mange ansikt!

  https://www.document.no/2016/09/14/is-feirer-eid-pa-mate/

 • Når man snakker om Halal på denne måten og samtidig fanatisk underkaster seg dem som driver med Kosher så velger jeg å kalle dere for ignorante og hykleriske. Kosher og Halal er vel i praksis mer, eller mindre det samme. Jeg er helt enig med dere i saken om Halal, men dere unngår å snakke om Kosher i samme sammenheng. Ikke bra om man er glad i dyr og deres velferd, og ikke minst de av oss som spiser kjøtt som skal spise det som slaktes.

  Nazistene innførte i 1934 et strengt regelverk mot mishandling av dyr.
  En av hovedgrunnene til dette var nettopp måten jødene slaktet dyrene sine på som tyskerne så på som noe som ikke hører hjemme i en sivilisert sivilisasjon. Som kjent tapte tyskerne krigen og derfor har vi mye av dette svineriet nå også her i vesten i form av Halal og Kosher.

  USA spesielt har et gedigent problem. Det påstås at bare 2 prosent av den amerikanske befolkningen er jødisk. I 2015 var 41 prosent av alt kjøtt i USA Kosher. Millioner av etniske europeiske amerikanere må med andre ord spise kjøtt som er slaktet på en måte som ikke hører hjemme i et sivilisert samfunn.

Legg inn en kommentar