Søk

Kategorier

september 2016
M T O T F L S
« aug   okt »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Er Utrop et islam-fascistisk magasin?

max_hermansenEr Utrop et islam-fascistisk magasin? Det synes Demokratenes leder i Oslo, Max Hermansen. Han begrunner det med at Utrop i en artikkel om delstatsvalget i Mecklenburg-Vorpommeren kaller Alternativ for Tyskland (AfD) for et høyrepopulistisk parti og PEGIDA for «ytterste høyre».

«Har de i Utrop ikke fattet et kvidder om hva islam, muslimer og sharia er, og hva det vil si for Tyskland å ha fått over seks millioner inn i landet, hvorav omtrent tre-fjerde-deler er menn i sin mest seksuelle alder,» spør Max Hermansen.

«Ringer det ingen bjeller i redaksjonen i Utrop når over 20 – tyve – prosent av velgerne i en tysk delstat stemmer på AfD? Kan det være at vanlige mennesker også i Tyskland ser noe islam-fascistene i Utrop ikke ser,» spør han og skriver videre:

«Blir svært merkelig når journalisten i Utrop er mer opptatt av å fortelle om den «forferdelige» forbindelsen mellom AfD og PEGIDA, enn å fortelle hvilke enorme problemer den muslimske masseinvasjonen er for tyske jenter og unge kvinner.

PEGIDA har aldri vært og er ikke verken på «ytterste høyre» eller på «høyresiden», i noen av de landene de har folkebevegelser. Tvert imot er det hele tiden det humanistiske basert på våre vestlige verdier som har vært selve grunnlaget for PEGIDA. Hvordan kan noen kalle det høyresiden? Er da venstresiden ikke humanistisk?

Er det ikke mulig for dere i Utrop å få inn i nøtta at humanisme er ikke-voldelig, ikke-ekstremistisk, og menneskevennlig? Skulle tro dere i redaksjonen i Utrop var muslimer alle sammen. For som kjent er de fleste muslimer så hjernevasket i oppveksten at de ikke forstår at islam er en totalitær ideologi som ødelegger mennesker.

Utrop har ingen eksistensberettigelse. De gjør med sin islam-fascistiske tilnærming til alt som har med muslimer å gjøre, bare frustrasjonen og sinnet enda større over at så mange norske politikere og journalister har importert over 250.000 muslimer til Norge. Muslimer som overhode ikke passer inn i vårt samfunn. Og hvor vi høyst sannsynlig kunne hjulpet 20 til 25 ganger så mange mennesker der nede for det det koster å gi muslimene opphold i Norge.

Den multimillion statsstøtten Utrop mottar hvert år, må stoppes. Den er akkurat like feilaktig som de over hundre millionene som blir utbetalt i offentlig støtte til moskeene hvert år. Både Utrop og moskeene er islam-fascistiske i sin manglende vilje til å gjøre noe effektivt med kvinneundertrykkelsen, jøde- og homohatet som gjennomsyrer islam og de fleste muslimer.»

4 comments to Er Utrop et islam-fascistisk magasin?

 • Vidar

  Siden all opposisjon mot multikultur og islam er å betrakte som «høyre-ekstremisme» eller «-populisme», kan vel Utrop enkelt betegnes som «Politisk Korrekt» og verken mer eller mindre!
  Men LITT skremmende at den europeiske HUMANISMEN også nå blir plassert i samme «høyre-ekstreme» bunke…

 • Jan Hårstad

  Ikke det minste vanskelig å forstå Maxs utblåsning her. Utmerket. Men en vennligsinnet kommentar.
  Da Merete Hodnes-saken dukket opp var det til min store forbauselse mange innen det anti-islamske miljøet i Norge som vendte henne ryggen med masse argumenter av ulikt slag.
  Veldig deprimerende syns jeg og forteller at vi er alt annet enn framskredne i politikk. De tankene som Max og andre framfører her daglig, må jo henges på og rundt konkrete hendelser som atpåtil interesserer det norske folk enormt.
  Det man skulle ha gjort ifølge min type politisk tenkning var å mobilisere alt som kunne gå og stå FOR Hodnes. I rettssalen og utenfor,i media,på gatene i Norge med innsamling til domspenger etc
  Situasjonen som oppsto var en politisk gavepakke for å vise fram det anti-islamske tenkeviset i Norge i ånd av Maxs artikler. Men heller enn det valgte man stort sett å droppe Hodnes-saken. Det forteller meg at det anti-islamske miljøet i Norge har dype provinstrekk i politisk oppfatning og praksis.
  I Tyskland var det nå slik at bilen til forkvinne i Alternative für Deutschland nettopp ble satt i brann. I øyeblikket ser det ut som om det anti-islamske miljøet i Norge tror de kan bedrive sin kamp uten at noen utriveligheter og sammenstøt med Riksadvokaten finner sted i det hele tatt.
  Det er selvsagt tidenes illusjon. Dette sagt i største positive ånd.

  • Moskus

   Grunnen til at folk har «droppet Hodne-saken» er nok fordi den vil være nærmest umulig å vinne. Hun kan anke den videre, men resultatet blir det samme. Det finnes ikke den rett i landet som noensinne kommer til å erkjenne at hijab-bruk er legitim grunn til å nekte noen å komme inn i en butikk. Nikab, kanskje. Men aldri hijab. Og alle dommer skaper presedens. Hadde Hodne vunnet, ville det vært «fritt fram» for enhver butikkeier som (med rette) er skeptisk til dette politiserte plagget, og mange ville blitt nektet adgang i alle mulige slags butikker. Det ville ha blitt et internasjonalt ramaskrik.

   • Vidar

    Hjertens enig, «Moskus»! Jeg er fullstendig enig med Hodne I SAK (at det må være lov å nekte provokatører fra en ond og nedbrytende ideologi, adgang i egen salong eller annen virksomhet), men en «diskriminering» basert på et LOVLIG klesplagg (eller for den saks skyld, en lovlig RELIGION), bør ikke være generelt tillat – og ER det uansett ikke etter gjeldende norske lover.
    Hodne har en tapt sak – som straffesak betrakta! Og jeg tror hun ville vært tjent med bare å akseptere dette – og heller bruke tid og krefter – og penger – på å føre kampen mot islamifiseringa av vårt land, på helt andre arenaer!

Legg inn en kommentar