Søk

Kategorier

september 2016
M T O T F L S
« aug   okt »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

FrP legger seg på ryggen i niqab-debatten

makvan2Regjeringen vil ikke innføre nasjonalt forbud mot bruk av niqab i norske skoler. Det har vakt sterke reaksjoner. Demokratenes leder Makvan Kasheikal konstaterer at det nå bare er Demokratene blant de politiske partiene i Norge som vil innføre et slikt forbud. Og den kjente islamkritikeren Hege Storhaug mener at regjeringen skyver ansvaret fra seg og dytter det over på den enkelte skole og den enkelte kommune.

«Etter at Listhaug har satt seg i ministerstolen har hun skapt et bilde av seg selv som tøff og hard i klypa. Men hun klarer ikke en gang å fjerne mobile fengsler fra jenter i Norge. Hun burde ærlig ha forklart velgerne hvorfor Frp går mot egen politikk. Niqab er kjønnsapartheid i praksis og et symbol på politisk islam som er en totalitær ideologi,» sier Hege Storhaug. Hun konstaterer at den åpenbart er Erna Solberg som har regien.

Det samme konstaterer Makvan Kasheikal. Men han mener at det ikke er en god nok unnskyldning. «Fremskrittspartiet holdt fanen høyt mot denne islamske uskikken før valget, og lovet å forby niqab i skolene. Det fremstod som en spesielt viktig sak for partiet. Da er det ikke godt nok å skylde på at det ikke var mulig å få til i et samarbeid med Høyre.  Av og til må man presse på litt for å få gjennomslag i en regjering. Isteden velger FrP å legge seg på ryggen,» sier han

19 comments to FrP legger seg på ryggen i niqab-debatten

 • Anonym

  Jeg kommer aldri mer å stemme på FrP. Partiet svikter i regjering når det gjelder som mest.

  • Anonym

   Slangeoljeselgerne i Frp får den patologiske løgneren Killary til å fremstå som moralsk høyverdig og ubestikkelig.

   • Killary

    Du tar ettertrykkelig feil. Selv om FrP lyger døgnet rundt i fire år, vil de likevel ikke rekke Killary til anklene som løgnere. Killary er den suverent mest ondskapsfulle kvinne som noensinne har levd på denne planeten. Derfor blir hun høyaktet i ondskapens høyborg, NRK.

    • Anonym

     Killary lyger jo ikke om alt. Jeg tror f.eks. helt og holdent på henne når hun sier at hun vil mangedoble muslimimporten. Frp har på sin side satt rekord i muslimimport og justisministeren bygger gjerde i et område der ingen har adgang fra før og der det følgelig aldri har passert en eneste asylsøker. Det er et helt absurd teater Frp holder på med.

 • Tusenkunstner

  Fremskrittspartiet er jo i tilhengere av et forbud mot niqab og burka.

 • Jan Hårstad

  Tusenkunster: når man skal analysere politikk må man kun holde seg til det partier utfører i praksis og ikke i ord. Etter at FRP som en mann/kvinne hadde stemt for å la EU kontrollere norsk finanspolitikk,sa BilderbergerSiv at hun var mot EU. Det siste har ingen praktisk relevans.
  Hvis FRP var imot Niqab og Islamisering må de da gå ut av regjeringen. Hva de sier har ingenting med saken å gjøre. Praksis er det eneste en skal fokusere på.

 • Anonym

  Her må Frp sette Høyre på plass! Om ikke er det bare prat med fra partiet. Man kan ikke hold på slik.

 • Jan Hårstad

  Tusenkunster: det er jo bare ett år til Stortingsvalget. Når nå FRP har brukt tida si til å svelge en masse kameler,og fortsetter å gjøre det,kommer ikke partiet opp som noen vinner i sept 2017.
  Bare ta bilfolket,en bastion for FRP,nå desillusjonert og skuffet. Ta anti-islamistene,desillusjonert og skuffet.
  Og sånn blir det når eliten i partiet syns det er viktigere at de får god lønn og gullpensjon enn å følge det programmet de er valgt på.
  Men dette er så kjedelig gjentatt hele tida. SV-toppene ble også velstående og rike på å forråde sitt eget program.
  Frp kommer ikke til å sette Høire på plass. Frp-politikerne har større pasjon for Gullpensjonen. Moralisering er helt bortkasta i politikk.
  Kjøp Fyrsten av Machiavelli og sett dere inn i politikkens verden.

 • Pondus

  Sylvi Listhaug har å føye seg etter Sharia-Erna (Ja, vi glemmer ikke at du ville innføre dette lokalt i Oslo da du var kommunalminister!). FrP og Sylvi er ellers veldig tydelig på at de er imot slik bekledning i offentlige stillinger!

 • Jan Hårstad

  Pondus: hva hjelper det om Frp «er veldig tydelig» på dette når de lar det slippe gjennom.
  Svensken sier i Peer Gynt: «Jag protesterer før all verden,men føljer med på ferden.»
  Politikkens historie handler stort sett om forræderi,dobbeltspill og bedrag. Det ser ut som om de færreste her på denne webben har forstått dette.

  • Pondus

   Jo, jeg ser den. Makt korrumperer, og det gjelder nok også for FrP. De har en bilderberger til leder, de har forlatt kjernesakene sine om mindre stat og kutt i skatter og avgifter, de er like liberale som Hillarys parti på saker som abort og sodomi-ekteskap, og de «svelger kameler» (eller gjør de det?) for å bevare sin regjeringsposisjon. Ironisk nok vil de fortsatt selge sprit og annen promillevare på bensinstasjonen. Hamas og Arafat-staten får fortsatt terror-støtte fra vår «konservative» og «Israel-vennlige» regjering. Kristne konvertitter blir sendt tilbake til jalla-land til den sikre død (UD innbiller seg at kristne kan holde troen for seg selv, og slik unnslippe tortur og henrettelse av ordensmakten). Og det fascistisk-styrte barnevernet er FrP med Solveig Horne øverste ansvarlige for.

   Siv Globalist-Jensens tidl. utspill om snik-islamisering var nok kun ment som spill for galleriet. Verden, hvor satan selv er prins, bedras av et stort nettverk av okkulte brorskap og hemmelige selskaper. På toppen av dette pyramide-hierarkiet finner vi Vatikanet og nåværende jesuitt-pave Frans. (jesuittene er onde; de har bl.a. i charteret sitt som mål å tilintetgjøre protestantene). Hvor mange av kirkens medlemmer eller elitepolitikere er der som for alvor vil ta avstand fra dette onde imperiet? Kirkenes verdensråd, hvor norske Olav Fykse Tveit er generalsekretær, er en del av den okkulte kabalen, bare litt over frimurerordenen på hierarkiet.

   Nei, jeg frikjenner på ingen måte våre egne politikere og eliten for øvrig. Det er for mye som skurrer i vårt land.

Legg inn en kommentar