Søk

Kategorier

september 2016
M T O T F L S
« aug   okt »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Trues til taushet av steinkastende ungdommer

nederland_opptoyerForrige tirsdag brøt det ut opptøyer i bydelen Poelenburg i den nederlandske byen Zandam etter at en videoblogger ble arrestert. Den nederlandske avisen Telegraafs TV-stasjon sendte ut en reporter. Men hun hadde ikke så mye å fortelle. Ingen av de nederlandske innbyggerne i bydelen turte la seg intervjue. De var redde for å få vinduene sine knust av steinkastende ungdommer dersom de uttalte seg kritisk om forholdene i bydelen på TV:

4 comments to Trues til taushet av steinkastende ungdommer

 • Nederlandsk ludder-media er ikke noe bedre enn norsk ludder-media. Like politisk korrekt, og ikke villig til å nevne med et ord hva og hvem som er PROBLEMET. Hvorfor ikke si det rett ut at det er muslimer? Hvorfor skal alle måtte finne det ut på annen måte? Inkludert en mengde jenter og unge kvinner som voldtas og utsettes for andre seksuelle overgrep.
  Også menn ligger dårlig an. Se spesielt 2.18 ut i videoen hvordan en mann med sykkel angripes. Hvorfor? Fordi han er hvit og litt småfeit? Når svarer han og andre nederlendere på den borgerkrigen muslimene har startet?

 • Jeg fatter ikke at vestlige land,skal late som dette søplet er noe verdifullt,som skal nærmest utplasseres som et bevis på at den opprinnelige befolkningen er tolerange og oppegående.
  Hvorfor kan ikke hvert land,få ha sin egen og tilnærmet etnisitet?
  Hvorfor skal hvert vesteuropeisk land innfiltreses av horder med afrikanere,arabere og asiatere?
  Hvorfor kan ikke enkelte land ivare ta sin egen opprinnelse?
  Jeg ser at man i Vest Europa nøyer seg ikke bare med og ødelegge sine egne land.Men nå er man desperate etter og skal rive i stykker de homogene og fredfulle landene i den østlige delen av Europa.
  Det skal ikke være noe fristed igjen i Europa,som ikke skal ødelegges av pakk/søppel fra afrika,asia og arabiske dynger.

 • Vidar

  Siden jeg overhode ikke kan tro at dagens europeiske politikere er verken hjernedøde eller analfabeter, KAN det ikke være noen annen forklaring på dagens «flyktninge-krise», enn at det er et ledd i en helt BEVISST POLITIKK! «Våre» politikere jobber helt bevisst for å ødelegge vårt land og vår kultur, fjerne vår velstand og vår trygghet – til fordel for et «flerkulturelt» HELVETE – som muligens vil gjøre det lettere for en elite av politiske LEDERE å få enda mer «kontroll» og makt! «Splitt og hersk» er en eldgammal, men akk så effektiv, teknikk…
  At den også viser seg høyst effektiv OGSÅ i et demokrati bestående av oppegående, lesedyktige innbyggere (som sågar har tilgang til Google…), er rett og slett skremmende!

Legg inn en kommentar