Søk

Kategorier

september 2016
M T O T F L S
« aug   okt »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Farage og Le Pen om situasjonen for EU

nigel_farageDen konservative politikeren Jean-Claude Juncker er president for EU-kommisjonen, en slags EU-regjering. Derfor holder han årlig en tale der han redegjør for hvordan hans «regjering» ser på situasjon innen EU. Talen kalles «State Of European Union». Etter talen er det debatt. Der deltok både Nigel Farage fra det britiske uavhengighetspartiet og Marine Le Pen fra det franske partiet Nasjonal Front.

Her er deres vurderinger av dagens situasjon for Den Europeiske Unionen:

For ordens skyld. Her er Junckers fulle tale

8 comments to Farage og Le Pen om situasjonen for EU

 • Svært bra å høre disse to talene til Europas fremste motstandsfolk.
  Når skal disse politisk korrekte venstrevridde forstå at de ligger svært dårlig an i forhold til folks generelle oppfatning av islam og muslimer, og dermed også av dem?

 • Amund Garfors

  Støtter deg 200 % Max i hva du her skriver! Jeg har alltid sett på NIgel Farage som den nye Winston Churchill. En mann som er en mester i retorikk. OG som snakker fra levra. Slike menn og politikere er det stor mangel på i dag. Særlig her i Norge hvor håpet omtrent er ute for oss alle…

  • Mange takk, Amund. Alltid bra å ha kontakt med en som har seilt de syv hav og som skjønner hva arabere, muslimer og islam er for noe ille.
   Nigel Farage lar seg absolutt ikke vippe av pinnen.
   Vi kan IKKE gi opp håpet, Amund. For da har vi tapt og må se oss om etter et annet land. Vi er nødt til å vinne denne kampen, og det ser vi hver dag at vi er i ferd med å gjøre. Folk er ikke dumme.

   • Det er en absolutt forutsetning stort sett alle som diskuterer innvandring overser, nemlig det faktum at demografien allerede har tatt mange land. Du finner svaret (les: problemet) i de yngre årsklasser.

    Et eksempel:

    I Tyskland er fire av ti barn under fem år av utenlandsk opprinnelse. For å bevare en velferdsstat kreves det en produksjon i en ende som noen forbruker i den andre. Så enkelt er det; konsumet av offentlig service kan ikke bli større enn det som produseres.

    Det er nå land etter land erfarer hva realøkonomi betyr.

    Nok et eksempel:

    Et vanlig fenomen, og økende, er at selv nødvendige operasjoner innstilles i siste minutt på sykehusene. ikke på grunn av mangel på penger eller utstyr, men mennesker. I Sverige dør mennesker på akutmottagningar som det heter på svensk på grunn av mangel på mennesker. Du ser det over alt. Mangel på politi og annet kritisk nøkkelpersonell.

    Problemstilling:

    Det finnes ikke politiske løsninger. Faktum er at det allerede befinner seg for mange ikke-vestlige innvandrer i Vest-Europa til at velferd lar seg videreføre. De aller fleste nekter å innse nettopp det faktum, men det blir ikke mindre sant av den grunn.

    På ett tidspunkt vil det oppstå kamp om ressursene. Det vil ikke være nok til alle. Kåre Willoch skrev i en kronikk i 1988 at for stor innvandring vil føre til at grupper settes mot hverandre. » Det kan ikke være umoralsk å mene at man bør ta hensyn til reaksjoner mot denne innvandringen – for å forebygge konflikter.» skrev Willoch. Han har rett i at konfliktene kommer, men han tok feil mht hvor ukontrollert innvandringen ville bli.

    Åpne grenser betyr kort og godt at du slår sammen en rik og en fattig gruppe. Så kan du regne ut hva resultatet blir i penger pr hode. Den sosiale uroen følger som en naturlig konsekvens.

    En grenseløs liberalisme er like ille som alle andre ikke bærekraftige ideologier. De er alle sammen selvdestruerende.

    • Ja, vi skal redusere antallet muslimer i Norge. Det er eneste løsning på de store og voksende problemene med muslimene i Norge. Viktig at denne reduksjonen av antallet muslimer i Norge, nå kommer frem som et samlet folkelig krav.
     Vi skal først og fremst innføre en australsk løsning – ved at vi inngår en avtale med et eller flere lavkostland til å overta alle som søker asyl i Norge. Dessuten skal vi sende alle kvoteflyktninger dit, og også alle som er tidligere asylsøkere og kvoteflyktninger som søker familiegjenforening.
     Og, vi skal selvfølgelig sende dit alle dem som reiser på ferie til hjemlandet og eller sender sine barn dit.
     Denne ordningen gjelder foreløpig ikke dem med statsborgerskap eller varig opphold i Norge. Men, vi kan jo gjerne gi dem en sum penger for å reise ut av Norge, i og med de enorme kostnadene hver av dem representerer i sitt livsløp her.

     • Det vil ikke hjelpe det aller minste om grensene lukkes hermetisk for nye innvandrere fra den tredje verden (ikke bare muslimer). Det vil bare utsette systemkollapsen.

      En tysk samfunnsøkonom tok bladet fra munnen her forleden og sa det som det faktisk er, fritt etter hukommelsen oversatt fra tysk: «(…) som kan løse problemet er en omfattende repatriering», men ordet «repatriering» tør ikke en eneste politiker bruke. Da venter de heller på at det hele løses opp med vold.

      For «Når først problemet er synlig for alle, og derfor uløselig …» (Machiavelli: «Fyrsten») osv.

 • Vidar

  Først fremst må vi stoppe INNVANDRINGA! Uansett om den kalles «asyl-søking», «migrasjon» eller «arbeids-innvandring». For det hjelper jo lite å øse båten, så lenge bånnpluggen er borte!!
  DERNEST må islam erklæres uønska og irrelevant i vårt land! Hvilket innebærer at all henvisning til islam, til islamsk «kultur», lover, tradisjoner og skikker, og ikke minst til hva som står skrevet i koranen og de andre islamske skriftene – blir tillagt omtrent like stor vekt som henvisning til en utgave av «Donald Duck & Co» 😉 Muslimer skal selvsagt fortsatt ha lov til å TRO – på nøyaktig hva de vil – men det skal ikke utløse en eneste rettighet, et eneste unntak fra lover og regler, en eneste særbehandling eller fordel! Islam må betraktes og behandles på lik linje med nazismen; Det er lov å være nazist, det er lov å tro at Hitler var en fin fyr – men det er IKKE lov å promotere denne «troa» i det offentlige rom!
  Sant og si tror jeg dette er tilstrekkelig for å eliminere faren for islamisering av det norske samfunnet.

Legg inn en kommentar