Søk

Kategorier

september 2016
M T O T F L S
« aug   okt »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Jerusalem hotell blant verdens beste

mamilla_hotelLike foran Jaffa Gate, inngangen til den historiske gamlebyen i Jerusalem fra det jødiske Vest-Jerusalem, ligger et moderne kjøpesenter med motebutikker og restauranter, kalt Mamilla kjøpesenter, bygget som en lang gågate. Rundt svingen på utsiden av senteret, lengst vekke fra Jaffa Gate, ligger Mamilla Hotel. Nå er hotellet tatt med på reisemagasinet Condé Nast Travelers «Gold List» over verdens beste hoteller, som det eneste israelske hotellet, skriver Ynet News.

Hotellet ligger i sentrum av den historiske Mamilla nabolag i hovedstaden, som inntil 1967 var rett på grensen mellom Israel og Jordan. Frigjøringen av Øst-Jerusalem i seksdagerskrigen snudde Mamilla fra et grensenabolag til en moderne og populær bydel, hvor kun de rikeste israelerne har råd til å bo.

Hotellets erkjennelse av det populære og prestisjetunge magasinet er ikke bare et kvalitetsstempel for Jerusalemhotellet, den har også en bred økonomisk betydning, mener Ynet News. Condé Nast Traveler er det mest populære reisemagasinet verden over, og de årlige listene bidrar til å øke populariteten til de utvalgte hotellene. Et hotell eller et spa omtalt på disse listene blir et pilegrimsmål for turister fra alle verdenshjørner.

Mamilla Hotel er ikke en fullstendig nybegynner når det kommer til slike lister. Det anerkjente hotellet, som åpnet for bare seks år siden, har allerede blitt omtalt som et av de hotteste og beste forretningshotellene i verden av andre prestisjetunge reisemagasiner.

Mamilla har 194 luksuriøse rom med massive bad. Hotellet tilbyr en rekke restauranter, barer, selskapslokaler og et velværesenter.

Hotellet har blitt vertskap for mange kjente figurer og kjendiser, som for eksempel USAs tidligere president Bill Clinton, prins Albert av Monaco, Sharon Stone, Barbra Streisand, Donna Karan, og nylig Helen Mirren, stjernen i filmen «The Queen.»

Legg inn en kommentar