Søk

Kategorier

september 2016
M T O T F L S
« aug   okt »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Småbarn hjelper til med henrettelser

is_barn2De groteske videoene som dokumenterer Den islamske statens ekstreme grusomheter, fantasifulle og grusomme henrettelsesmetoder og bruk av barn i avrettinger av fanger synes ikke å ha noen grenser. Det florerer så mange slike videoer at det er lett å bli lei av å se islamistenes grusomheter utspille seg, og til slutt trekke på skuldrene. Her er likevel et nytt eksempel. En blond svært ung gutt bidrar aktivt i en henrettelse, mens det leses høyt fra Koranen.

Bildene og videoen publisert her av den amerikanske tenketanken Clarion Project forteller alt om Den islamske staten.  Videoen er sterk kost. Det advares mot sterke inntrykk. Se her.

3 comments to Småbarn hjelper til med henrettelser

 • Radikalisert liberalist (folkemorder)

  Nazister som skyflet «mindreverdige» mennesker inn i gasskamre og krematorier ble ikke kalt radikaliserte nazister. De var et resultat av nazismen. Den islamske staten er et resultat av islam.

 • Knut

  Hvem med hjertet sånn noenlunde på rett plass, kan trekke på skuldrene å gå videre i likegyldighet uansett hvor mange ganger man måtte bli konfrontert med slike umenneskelige grusomheter. Å se uskyldige små barn som er nødt til å vokse opp og bli en del av dette barbariet i avgudens navn, får hjertet nærmest til å briste.

  Helt siden den pedofile sadisten Muhammed fant opp sin egen religion hvor avguden Alilah, senere forandret til Allah og som beordret av den samme Muhammed, skulle være den høyeste gud av alle guder, har mennesker som har vært nødt til å forholde seg til denne ondskapens påfunn måttet, mer eller mindre, leve i et jordisk helvete. Da ser jeg bort fra norske konvertitter og andre som agerer muslimer, men som helst ikke vil vise hva de egentlig er for noe..

  Verden er for tiden et trist skue. La oss håpe at de rette vinner i de neste demokratiske valg før det er for sent – i Tyskland, i Sverige og Nederland, i Frankrike og ikke minst i USA.

  I Norge nytter det ikke. Riktig nok har vi frie valg, du kan stemme på hvilket parti du vil, men alt er bare skuespill. Det norske demokraturet lever videre og har det bedre enn noen gang.

Legg inn en kommentar