Søk

Kategorier

september 2016
M T O T F L S
« aug   okt »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Er islamsk terror uforståelig?

rachel1«Et av de mest bemerkelsesverdige fenomener i tiden er de mange ulike former for islamsk terror og skremsler vestlige samfunn utsettes for. Det vises stor kreativitet, ikke bare i å finne på nye islamske måter å plage mennesker og dominere omgivelsene på, men også når det gjelder å fremme politisk korrekte bortforklaringer,» skriver dr. Michal Rachel Suissa, og fortsetter: 

Våre ledere ser ut til å kunne godta at syriafarere, selvmordsbombere og andre som slår om seg med våpen og eksplosiver og roper ”allahu akbar” (”allah er størst”), er islamske terrorister. Men når presset mot det liberale vestlige samfunn antar mer indirekte former som tusentalls bilbranner og vi utsettes for krav om aksept for outrerte atferdsformer og provoserende, undertrykkende og skremmende og truende uniformsplagg, aktiveres politisk korrekte forsvarsmekanismer hos elitene: ”Dette har ingenting med islam å gjøre.” Eller er det nettopp det det har?

Politikere og medier tyr til bortforklaringer om ”utenforskap og sosiale forskjeller.” Dette gjør de fordi slike forklaringer passer til den politikken og det sosiale hjelpeapparatet de møysommelig har bygget opp for å ivareta helt andre samfunnshensyn. De sier de ser ingen sammenheng i det som skjer, ikke engang når det skjer tusener av liknende tilfeller. De velger å overse og fortie at problemet nettopp har med islam å gjøre. Den politiske virkelighetsfornektelsen får som konsekvens at problemet vokser og til sist blir like ondartet og uløselig i vårt land som det vi ser i europeiske land som Frankrike og Sverige, og i hele Midtøsten. Samfunnets ledere er ikke lenger i stand til å foreskrive tiltak som kan få slutt på den ødeleggende og irrasjonelle atferden, simpelt hen fordi det er for vanskelig å erkjenne hva problemet bunner i og at de har tatt så grundig feil.

Når det for eksempel gjelder det stadig økende antallet bilbranner som forklares som pøbelstreker begått av arbeidsledige ungdommer, burde det allerede ha demret for noen på ansvarlig nivå at islam selv har et effektivt virkemiddel mot slike onder, – nemlig ”beskyttelse.” Det ville ikke ta mange dagene å få slutt på de tusener av bilbranner, dersom de unge jihadistene (som de faktisk er) i pakt med sharia fikk tilbud om å ta landets bileiere under sin beskyttelse og hindre bilbranner i stedet for å anstifte dem. Det ville i sum antakelig koste atskillig færre millioner i koppskatt til de unge muslimene enn hva bileiere og forsikringsselskaper nå taper på å la være.

Slike avtaleforhold, på arabisk kalt ”dhimma,” om beskyttelse som inngås mellom muslimske herrefolk og betalingsdyktige vantro, har eksistert omkring i den islamske verden i snart 1400 år, og sett fra et islamsk synspunkt er det en perfekt løsning som er gunstig for begge parter.

Den politiske realitet i dette forholdet er at når disse unge uintegrerte jihadistene hverken vil eller kan endre atferd, og av sine fremste ledere, valgt og lønnet av vestlige myndigheter, innstendig oppfordres til ikke å la seg assimilere i vestlige samfunn, står samfunnet overfor et valg som det ikke går an å neglisjere ved hjelp av politisk korrekt snikksnakk og virkelighetsfornektelse.

Vi må enten bevisst eller gjennom unnlatelse akseptere at de tap og lidelser vestlige samfunn påføres av islamsk jihad og terrorisme skal fortsette fordi det er for vanskelig å innrømme at alt snakket om ”fredens, toleransens og kjærlighetens religion” bare var en bløff og et skalkeskjul for middelaldersk arabisk imperialisme. Eller vi kan erkjenne problemets sanne natur, ta et besluttsomt oppgjør med det og gjennom effektiv lovgivning og bruk av statens makt å sette en stopper for utviklingen og gjenopprette en liberal demokratisk samfunnsorden hvor mafialiknende parasittvirksomhet og truende atferd ikke tolereres i noen form.

Men for å komme dit trenger samfunnet ledere som forstår situasjonen og ikke beskytter seg selv og karrieren sin med virkelighetsflukt. Dessverre kan vi ikke i dag se for oss en snarlig snuoperasjon. Både nasjonalt og internasjonalt er Vesten preget av svake og unnvikende ledere som ikke har mot eller ryggrad til å gå i forsvar for sin egen sivilisasjon. Vi ser det samme bildet overalt hvor forsvaret av den vestlige, jødisk-kristne sivilisasjon og demokratiske samfunnsorden burde stå øverst på dagsorden, – i Europarådet, i NATO, i Kirkenes Verdensråd, bare for å nevne noen. Uten en målbevisst ledelse og besluttsomhet vil jihad-krigen mot våre vestlige liberale og demokratiske samfunn fortsette til vi uopprettelig svekkes. Fraværet av modige og prinsippfaste liberale politikere skaper til sist fremvekst av ledertyper som Trump, Farrage og Duterte.

Blant de første ting som burde gjøres er å slutte fullstendig med å forsyne islamske stamme- og klansamfunn og deres jihad-grupper med våpen og penger. Det er nå eller aldri, sa FNs generalsekretær Ban Ki-moon da han innledet et krisemøte om våpenhvile i Syria i FNs Sikkerhetsråd. Vi tør mene at det med rikelig tilgang på våpen, ammunisjon og penger nok blir nærmere aldri enn nå at de hundretalls jihad-gruppene slutter med å bekjempe hverandre og oss.

Utenriksminister Brende ledet nylig høstens giverlandsmøte for de palestinske myndighetene hvor han lovet å kompensere reduksjonen i internasjonale bidrag til PLO-regimet med økte norske tilskudd. Det virker som om hans oppgave er å ivareta utenlandske interesser i Norge snarere enn norske interesser i utlandet. I en tid hvor det økende trykket fra islamsk jihad også merkes blant vanlige mennesker i Norge, kan ikke dette anses som langsiktig bærekraftig politikk, men snarere som et uttrykk for en kostbar og virkelighetsfjern uforstand.

7 comments to Er islamsk terror uforståelig?

  • Silje Arnheim

   Man kan ikke vente noe annet når samfunnet prøver å få menn til å leke med barbiedukker til et så ekstremt nivår at man skaper umennesklige selvhatere, masochister, og homser som kunn tenker på sine egne bohov og som stikker av når de skal ta viktige avgjørelser.

 • Amund Garfors

  Nok en meget bra artikkel av dr. Michal Rachel Suissa som virkelig er leseverdig og som setter skapet på plass så ettertrykkelig!
  Og det som ikke er til å fatte og begripe, det er at når man sitter med Facit og vet hva hele Vesten har i vente av islamsk helvete, og som er på full fart inn i Europa, så lar vi disse evneveike og sovende politikerne få lov til å kjøre hele den europeiske sivilisasjon rett i avgrunnen. Ja, virkelighetsfjern uforstand kan man også lett kalle det for. Og når vi vet at denne arvtaker etter Adolf, denne kommunistinspirerte kjerringa, Angela Merkel, som fikk diktaturet inn med morsmelka i DDR, sammen med denne fascisten Jean Claude Juncker på toppen av makteliten i Brussel. Og som går på fylla hver eneste dag, da er det ikke lett å se noe lys i den tunellen, eller noe håp for det europeiske folk som trolig skal skiftes ut med negrer og arabere…

 • Vidar

  Dr. Suissa KAN være rett ut sagt BRILLIANT – så lenge hun lar sin sionistiske agenda litt i bakgrunnen…..
  Men i tillegg til det hun skriver – som jeg virkelig bare kan si meg helt enig i – vil jeg legge til at før vestlige politiske )OG religiøse…) ledere innser, og tør å si offentlig, at «det er ISLAM som er problemet», vil dagens «arabiske nyimperialisme» bare fortsette med full og ødeleggende kraft! For den «medisinen» som brukes i et forsøk på å demme opp for «ekstremisme» og «hat», er utvikla for helt andre «sjukdommer» enn ISLAM! «Dialog» og «toleranse» er måter å forholde seg til SIVILISERTE mennesker og «avvik» på! «Religionsfrihet» er et flott prinsipp – når hensikta er å gi SIVILISERTE religioner og deres tilhengere mulighet og RETT til å utøve sin religion. Men den forutsetter faktisk en gjensidighet som ISLAM overhode ikke gjengjelder!
  I dag bruker Europa medisiner beregna på migrene og omgangssjuke i et håpløst forsøk på å kurere pest, kolera, aids og kreft! De bruker Dispril for å behandle alvorlige sinnslidelser!
  I «gamle dager», før det fantes medisiner mot f.eks. spedalskhet eller sinnslidelser, blei de sjuke enten isolert fra befolkninga forøvrig, eller de blei lobotomert… INGEN var så virkelighetsfjerne at de for alvor trodde noe av dette kunne behandles med «integrering og toleranse»!!!
  Men I DAG er et akkurat det våre europeiske ledere later til å tro…

 • Trumpforoffice

  Muslim amokk i Seattle
  Nok en gang. Trump får mer og mer rett. Ikke sant Simonsen
  Heia Trump

 • Trumpforoffice

  Terroren er ikke uforståelig i det hele tatt. Muslimene følger kun «malen»
  dvs koranen, hadithene, og tradisjonen. Hvis man gidder å lese koranen , skjønner man med en gang hva det dreier seg om. Ikke vanskelig i det hele tatt dvs hvis man er et menneske med sunn fornuft og en IQ over 80. Er man derimot norsk statsminister, så er det verre, eller tysk kansler, eller amerikansk president

 • Vidar

  Islamsk initiert terror er kun uforståelig for naive, post-kristne humanister uten kunnskap om verken islam eller historie! Islam har ALLTID stått for terrorisme (selv om det begrepet er av nyere dato…), barbari, ondskap og undertrykking! Islam har illustrert hva ONDSKAP er – i de siste 1400 år!

Legg inn en kommentar