Søk

Kategorier

september 2016
M T O T F L S
« aug   okt »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Starter kampanje for utmeldelser av CDU

maximilian_krahDen tyske politikeren Maximilian Krah skapte overskrifter denne uken da han meldte seg ut av Angela Merkels kristendemokratiske parti, CDU, etter å ha vært medlem i mer enn 10 år. Han sier Merkels politikk er en trussel mot fred i Tyskland, og har opprettet en nettside som oppfordret andre partimedlemmer til å gjøre det han gjorde, melder den russiske TV-stasjonen RT:

Og nylig gikk Angela Merkels parti på et tap i Berlin, der Alternativ for Tyskland gjorde det godt

3 comments to Starter kampanje for utmeldelser av CDU

 • Laura Bråten

  Angela Merkels politikk har ingenting med Kristendommen å gjøre. Tvert imot er den både Kristendoms og Jødefientlig akkurat slik den falske paven i århundrer har sagt en ting og gjort noe helt annet for å få drept både Jøder og Kristne. Det er her du finner ånden og frimureriet på stortinget og ellers i det Norske samfunn i stadig stigende grad:
  https://sites.google.com/site/hoyanger/nyheter/14
  Det er her du finner KRF’s sanne satanisme
  https://sites.google.com/site/arendalsiden/nyheter/12

  Det er disse som nå har latt seg fange av djevelens tomme bedrag!

  Kolosserne 2:8;
  «Pass på at ingen får fanget dere med visdomslære og tomt bedrag(filosofi) som stammer fra menneskelige overleveringer og grunnkreftene i verden og ikke fra Kristus.»
  http://www.bibel.no/Nettbibelen.aspx?book=COL&chapter=2#8

  Det er disse som nå i stigende grad samles i sitt felles hat mot Jøder og Kristne og som lar islam dyret drepe dem mens de bryr seg med alt annet enn dem.

  Johannes’ åpenbaring 16:14;
  «Dette er demoniske ånder som gjør underfulle tegn, og de drar ut til kongene i hele verden for å samle dem til krigen på Guds, Den allmektiges store dag.»
  http://www.bibel.no/Nettbibelen.aspx?book=REV&chapter=16#14

  Johannes Åpenbaring 16:16;
  «Og (de demoniske satanist ) åndene samlet kongene på stedet som på hebraisk heter Harmageddon(Armageddon)
  http://www.bibel.no/Nettbibelen.aspx?book=REV&chapter=16#16

  Zechariah 14:1-4;
  «Se, det kommer en Herrens dag. Da skal de fordele krigsbyttet de røvet hos deg. Jeg vil samle(forårsake) alle folkeslagene til krig mot Jerusalem. Byen skal inntas, husene plyndres og kvinnene voldtas. Halve byen må gå i eksil, men resten av folket skal ikke utryddes fra byen.Herren skal dra ut og føre krig mot disse folkeslagene slik han før har ført krig på stridens dag. 4 Den dagen skal han stå med føttene på Oljeberget, som ligger rett mot Jerusalem, i øst.
  http://www.bibel.no/Nettbibelen.aspx?book=ZEC&chapter=14#2

 • Trumpforoffice

  Endelig en tysker med baller

 • Knut

  Ikke vær utålmodig, ingen venter forgjeves. For her finnes ingenting av venstresidens dobbelmoral og hykleri og ønske om å ødelegge! Alle andre, og det blir flere og flere venter på noe godt!

Legg inn en kommentar