Søk

Siste kommentarer

Kategorier

september 2016
M T O T F L S
« aug   okt »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Vi må og skal redusere antallet muslimer

max_hermansen«Vi må og skal redusere antallet muslimer i Norge. Det er eneste løsning på de store og voksende problemene med muslimene i Norge. Svært viktig at denne reduksjonen av antallet muslimer i Norge, nå kommer frem som et samlet folkelig krav», mener lederen for Demokratene i Oslo. I denne artikkelen forklarer han hvordan han mener det kan gjøres på en human og fornuftig måte:

«Vi må først og fremst innføre en australsk løsning – ved at vi inngår en avtale med et eller flere lavkostland om å overta alle som søker asyl i Norge. Dessuten bør vi sende alle kvoteflyktninger dit, og også alle som er tidligere asylsøkere og kvoteflyktninger som søker familiegjenforening.
Og, vi skal selvfølgelig sende dit alle dem som reiser på ferie til hjemlandet og eller sender sine barn til hjemlandet.

Denne ordningen bør foreløpig ikke gjelde muslimer med norsk statsborgerskap eller varig opphold i Norge. Men, vi kan jo gjerne gi dem en sum penger for å reise ut av Norge, i og med de enorme kostnadene – både økonomisk og humanistisk – hver av dem representerer i sitt livsløp her

Utenriksminister Børge Brende må forstå at dette er hans viktigste oppdrag akkurat nå; en avtale med et eller flere lavkostland lignende det Australia har. Det er langt viktigere enn å pøse ut penger til terroristene i Hamas, og å snakke stygt om USAs redningsmann, presidentkandidat Donald Trump. 

Brende bør kontakte land som Marokko, Senegal og Tunisia og spørre dem om de kan overta muslimene i Norge, mot at vi betaler for tak over hodet, mat og sikkerhet. Får vi ikke til en avtale med noen av disse landene, kan hvilket som helst annet land fungere aldeles utmerket; så lenge det landet ikke har noe som ligner på NAV.

Brende kan også godt spørre de landene Australia har avtale med; Papua New Guinea og Nauru. Han bør merke seg at INGEN har søkt asyl der av dem som Australia har sendt dit etter at de har søkt asyl i Australia. De er altså lykkejegere hele bunten. Derfor er det nå svært få som i det hele tatt søker asyl i Australia. 

Det som også har vært svært bra med den australske løsningen, er at de bruker marinen og kystvakten sin til å stoppe og returnere alle skip og båter med ulovlige velferdssøkere som har kurs for Australia. Dermed er det slutt på at noen prøver å seile over til Australia, og slutt på at noen drukner på vei dit. 

Tenk om vi i Europa kunne gjøre det samme? Tenk om det var null – 0 – mennesker som druknet i Middelhavet eller Egeerhavet som følge av at velferdssøkerne innså at de ble returnert med det samme om de prøvde å komme seg til Europa med skip eller båt. Ville ikke det være fantastisk bra?

– Vi MÅ erklære islam som en totalitær ideologi. Dermed kan vi stoppe alle økonomiske bidrag til moskeene, og stenge de moskeene som ikke følger Likestillingsloven.
– Jevnlig helsesjekk av alle jenter som er i faresonen for å bli kjønnslemlestet. Forbud mot å kjønnslemleste gutter under 18 år.
– Forbud mot å gifte seg med sitt søskenbarn om foreldre og eller besteforeldre er søskenbarn.
– Gjøre noe effektivt med den kjønnsdiskriminerende og ofte meget voldelige oppveksten mange muslimske barn har, med mye indoktrinering og feilinformasjon.
– Alle former for halal-slakting av dyr, samt import av halal-kjøtt, må forbys.

En behøver ikke være «rakettforsker» for å se at det nå er mange norske og andre ikke-muslimer i Norge som er skikkelig forbannet på muslimene. Tradisjonelle massemedia – med NRK i spissen – er med sin ensidige propagandering for muslimene, IKKE med på å gjøre sinnet og frustrasjonen noe mindre». 

Med den australske løsningen og de andre tiltakene beskrevet over her, vil det bli færre muslimer i Norge, og dermed mindre sannsynlig at det kommer til masseslagsmål og verre ting – lignende det andre land som Finland, Tyskland og Korsika i Frankrike nå opplever. 

Alle disse tiltakene er egentlig for å få frem at det kun er våre vestlige verdier basert på humanismen som skal gjelde i Norge. 

23 comments to Vi må og skal redusere antallet muslimer

 • Jan Hårstad

  Blomster til Max for store anstrengelser for å finne verdige og intelligente løsninger på flyktningekrisa. Men som store krigsteoretiker Sun Zi hevdet: uten et studium av fienden har du tapt på forhånd.
  Nå retter jeg følgende ord til alle her som har manglende kunnskaper om fienden.
  Den praktiske realiseringen av the New world order startet med Bush d.e i 1991. Og FN ble et redskap for dette umiddelbart. Peter Sutherland var leder for dette med One World Government i FN.Hovedpoenget: hvis vi skal oppnå dette må vi ødelegge nasjonalstater og nasjonale kulturer/identiteter.Les,les.
  For å få til dette måtte man ha et våpen for ødeleggelsen. Masseinnvandringen er derfor planlagt for mange år siden av FN-Brussel etc og dokumenter finnes på Global Research,Voltaire net og utallige andre webber.
  I symbiose med dette er prosjektet om Eurabia som går ut på at alle nordafrikanske stater,inkludert Tyrkia,skal inn i EU med tid og stunder. For at dette skulle fungere måtte man lage et islamo-europeisk EU og dette pågår fremdeles selv om en nå driver og justerer noen problemer.
  Se wikipedia på Union for the Mediterranean så skjønner dere dette,og Tyrkias frie Visa i EU i 2017,samt den 88 milliarder Euro «Marshallplan» for Afrika.
  Kort sammenfattet: EU prosjektet er et nykolonialt imperialistisk prosjekt på bekostning av at folkene innen EU blir lutfattige.3,5 millioner fattige i Italia.
  EU-globalistene forbereder seg på opprør innen EU og når de i Tyskland øvde seg på nedslåing brukte de paramilitære fra Tunis og Kenya!!!! EU-globalistene ønsker seg en politi-overvåkningsstat og ruster som ville for mer etterretning og militarisering.
  De fleste her retter alt skyts mot muslimer og masseimmigrasjon uten å forstå at dette er et krigsvåpen for New World Order.
  Skal vi få gjort noe med dette må vi også krige mot de norske globalistene som dessverre finnes i rikt mon i FRP så vel som al-Klassekampen.Globalistene og «venstresida» har lenge vært i samme seng.
  Islamisering er villet! Derfor må skytset oppjusteres mot BilderbergerNorge.
  Og tilslutt: en må også forstå at omformingen av det norske forsvaret til en internasjonal utrykningsstyrke for USA er et ledd i den samme historiske prosessen. Forstår man det,må Demokratenes program omskrives nå.

 • Martin Åsen

  Det er nok dessverre bare en av de mange menneskeskapte,verdslige sidene av det jordiske som benekter GUD(Jesus). Ingen kan stoppe islam dersom man ikke totalforbyr dem, så i praksis er vårt demokrati allerede gitt bort i tyranniets og diktatrets navn

  Den egentlige fienden ligger i horeriet som vi mennesker foretar oss daglig ved å benekte at alle mennesker har en ånd og at denne ånden er skapt til å rådføre og få veiledning av GUD(Jesus). Vi mennesker må derfor fra det fysiske og verdslige og inn i den usynnlige åndelige verden til GUD(Jesus) for å få beskyttelse.

  Sålenge vi mennesker er fanget av en falsk utviklinglære istedet for sannheten om kreasjonen vil det materielle være viktigere enn ånden og da går vi igjen og igjen i vår egen felle.

  Det er derfor satanismen vokser i vårt samfunn:
  https://sites.google.com/site/hoyanger/nyheter/14
  Og vi ser at historien gjentar seg med kongelige som driver ren satanisme. Feks praktiserte dronning Jesabel praktisert heksekunst som fortalt i Andre kongebok 9:22 og som førte til at en katasrofe både rammet henne selv og hele Israel:
  http://www.bibel.no/Nettbibelen.aspx?book=2KI&chapter=9#22

  Se:
  http://www.tv2.no/a/3290436
  Se også:
  https://sites.google.com/site/muslimskbedrag/dord/adord/4

  Om og om igjen, fordømmer Gud(Jesus) «fremmaning av ukjente krefter som magi,heksekunst, frimurer ritualer osv. Bibelen sier at alle som gjør disse tingene er avskyelig for Herren (Femte Mosebok 18: 10-12; 2 Kongebok 21: 6; Mika 5:12; Jesaja 47:12, Esekiel 13:18, 20; Apostelens gjerninger 8: 11- 24; Tredje Mosebok 20:27; Andre Mosebok 07:11; Åpenbaringen 09:21, 22:15).

  Det er her du finner årsaken til ondskapen og djevelskapen vi nå ser vokse få vokse i vårt land via islam

  • Martin Åsen

   Og det viktigste til slutt:

   Paulus’ brev til efeserne 6:10-18;
   «10 Til slutt: Bli sterke i Herren, i hans veldige kraft! 11 Ta på Guds fulle rustning, så dere kan stå dere mot djevelens listige knep. 12 For vår kamp er ikke mot kjøtt og blod, men mot makter og åndskrefter, mot verdens herskere i dette mørket, mot ondskapens åndehær i himmelrommet. 13 Ta derfor på Guds fulle rustning, så dere kan gjøre motstand på den onde dag og bli stående etter å ha overvunnet alt. 14 Stå da fast! Spenn sannhetens belte rundt livet og kle dere i rettferdighetens brynje, 15 stå klar med fredens evangelium som sko på føttene. 16 Hold alltid troens skjold høyt! Med det kan dere slukke alle den ondes brennende piler. 17 Ta imot frelsens hjelm og Åndens sverd, som er Guds ord. 18 Gjør dette i bønn, og legg alt fram for Gud! Be alltid i Ånden! Våk og hold ut i bønn for alle de hellige
   http://www.bibel.no/Nettbibelen.aspx?book=EPH&chapter=6#10

 • Jan Hårstad

  Guldvik: når jeg på tv ser reportasjer om gruppevoldtekter mot mindreårige og den slags,hører jeg meg si høyt:»Heng dem da for faen».Tatt i betraktning at absolutt hele eliten i Norge tramper på det norske folks 2 folkeavstemninger mot EU,blir det da mange Quislinger å henge.
  Men jeg tror ikke det er slutt,Guldvik. Vi har nå overdratt forsvaret av Norge fra Norge til Pentagon og Pentagon ønsker seg en krig mot Russland. Quislingene drar Norge inn i en krig som det norske folk har ingen interesser eller fordel av,bare masse ødeleggelser og død.
  Og vår samlede presse/media deltar i denne demoniseringen av Russland. Et stat som fremdeles har fattige og tilbakeliggende forhold og som må bruke milliarder på å forsvare seg mot Nato,i Syria så vel som i Ukraina og Svartehavet.
  Forskjellen på perioden 1936-1940 og nå var at det fantes kritiske miljøer og presse i Norge. Nå er det klappjakt på enhver som går imot krigsforberedelser og muslimglobalisering.
  Jeg håper det finnes unge folk som skjønner situasjonen og tar politiske grep. Jeg pleier aldri å bruke ordet håp,men det er faktiske det eneste håp jeg har.

  • Jeg skulle gjerne sett reaksjonene hos trioen Solberg,Brende,Søreide,dersom et russisk støttet kupp mot den nåværende regjeringen hadde funnet sted. Og man hadde satt inn en nasjonal/patriotisk regjering som hadde ønsket gode forbindelser til Russland/Kina osv.Samt nedbygging av relasjonene til Nato som alliansepartner.
   Ville Brende bruke samme ord som i Ukraina,at det var «folket» som tvang frem dette maktskiftet?
   Eller dersom amerikanske interesser hadde blandet seg inn i prossesen med maktskifte i Norge. Ville da Brende sagt at amerkanernes innblanding var et brudd på » folkeretten»?
   Nei,tror ikke det.
   Denne trioen er rett og slett amerikanernes nyttige idioter,for og gjøre om Norge til en delstat av USA.

 • Personlig,så ønsker jeg Norge ut av NATO.
  Før var NATO ment som en garantist mot et angrep på Norge,og vår frihet og demokrati.
  Men i dag er vårt medlemskap blitt en sannsynlig garnatist mot en storkonflikt med vår Nabo i øst.Samt at det og tviholde på et medlemskap,forkaster vår kamp for frihet og demokrati.

 • Hele NATO er rettt og slett en stor fornærmelse.
  Latterlig at Norge må tvinges til og ta avstand fra våre russiske naboer Mens hele alliansen menget seg med tyrkiske interesser,og deres ukultur. Kun for og tjene globale interesser.
  Tenker da på episoden,der et russisk jagerfly ble skutt ned på syrisk terriotorium.

 • Jan Hårstad

  Akkurat,Guldvik. Det hjelper bare litt at dette står på trykk elektronisk,oppfatning iallfall vi deler,bør helst stå i Demokratenes program også. Max bør kunne skjønne at avviklingen av det norske landforsvaret er akkurat det samme historiske prosjektet som med å islamisere Norge: Globaliseringens to ansikter styrt fra EU-USA.
  Jeg kom inn på Human Rightsbloggen og leste om Abdil Omar med kone og 7 barn i Mandal. Legg ut fotoet de som kan sånn. Men her heter det at Abdil jobber for at kone nr 2 skal komme til høsten.
  Hva blir det neste under FRP i regjering? Selv jeg som er en garvet person blir helt satt ut. Det er den totale galskap. Total.

 • Jeg skal være så ærlig og si,at jeg klarer ikke tenke globalt og fremtidsrettet.
  Jeg mener at nøkkelen til vår fremtid,er og verne om det vi har.
  Og der er det ikke plass til afrikanere,arabere og asiatiake inntrengere.
  Vi trenger heller ikke ha noen form for dårlig samvittighet ,ved og beskytte oss mot disse mennneskene.
  Jeg har i allefall ikke noe dårlig samvittighet ovenfor dem.
  Men jeg har tvert om ,et hat til de som spiller på lag med dem.I kampen for og overta Norge,og våre fremtidsmuligheter.

 • gorgon vaktmester

  hvordan «redusere» repatriere modrere salutere
  estimere kalkulere dandere fakturere pervertere discutere implimintere
  kverulere

  i KUVOGNER og dernest ZYKLON B?

  dette kan bære galt av sted! slikt tankegods……
  bange anelser!… om «demokratene».no

  ordgyterie uten like!!!
  men tankene bak er meget farlige

  • Ja,det er noe skummelt med det,og ikke legge seg på rygg for negermuslimene som velter inn i våre land.
   Men det er godt at vi har oppegående og tolerante mennesker som deg her,til og veilede oss.

 • Anonym

  Kurt Guldvik
  elsk din neste som deg selv
  nok av hat i verden

  bedre en grønsaksrett med kjærlighet
  enn en fet kjøttrett med hat

 • Du burde skrevet:
  Kurt Guldvik
  Elsk din neste «generasjon» som deg selv.

 • Jeg leser i Dagbladet at Demokratene tar gjerne i mot kvoteflyktninger?
  Dette må da være en feil?
  Jeg både håper og tror at dette er en misforståelse.

  http://www.dagbladet.no/nyheter/delte-ut-asylspray-i-danmark—helt-harreisende/63465934

  • Knut: Det trenger ikke være noe problem. Antall kvoteflyktninger kan vi bestemme selv. Det kan være 10 i året, eller 20, eller 100. Det trenger ikke være 1000. Og de kan plasseres i andre land mot vår betaling. De er klarert som reelle flyktninger av FN før de kommer hit, og vi kan stille krav om at de er kristne og ikke muslimer, dersom vi ønsker at de skal få bo i Norge.

   • Klarert av FN. Ja,det var jo betryggende.
    Nei,og atter nei.
    FN synes jo alt skal få spasere inn i homogene og rike vestlige land.
    Vi skal ikke ta i mot kvoteflyktninger heller.
    I såfall må det være undertrykte hvitrussiske fotomodeller,som er forfulgt i hjemlandet.

   • Vidar

    Tror dessverre vi må slutte å stole på FN – i de fleste sammenhenger! Heile prinsippet om ast noen skal ha «rett» til å bosette seg i andre folks land, må forkastes! Enhver skal ha rett til å SØKE – selvsagt – men da får de sende en e-post til NORSKE myndigheter, som så tar avgjørelsen! Ingen grunn til å stole på et FN som er styrt av muslimer og multikulturalister!

 • Anonym

  De burde ikke fått statsborgerskap uansett.

Legg inn en kommentar