Søk

Kategorier

september 2016
M T O T F L S
« aug   okt »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Bad Moon Rising

garfors322-1Vår skribent Amund Garfors har nylig kommet tilbake etter en 11-12 dagers rundreise til to av våre større byer samt en mengde tettsteder og bygdesamfunn. «Konklusjonen min er den samme: Dette vanvittige eksperimentet med å invitere alle verdens forskjellige mennesketyper til Norge, det kommer aldri til å gå bra. Det var som jeg hørte Creedence Clearwater Revival synge sangen ”Bad moon rising” inne i hodet mitt,» skriver han, og fortsetter:  

«Jo mer jeg tok til å forstå at Norge ganske sikkert har sett sine beste dager, jo tristere ble jeg.  Noen ganger måtte jeg bare klype meg i armen og lure på om dette landet i hele tatt har noe som heter landegrenser? Eller har vi i det hele tatt politi, politikere eller ansvarlige myndigheter som tar sitt ansvar for denne skremmende utviklinga? En utvikling der hijab, nicab, hettegenser og burka er blitt et helt vanlig syn i Norge. Nei. Ikke noe spesielt hyggelig syn. Men slik er det. Alt takket være våre naive ledere uten ryggrad.

To ting er i hvert fall sikkert og som antakelig vis er godt egnet til å virke skremmende på de fleste, det er når man ser disse fremmende menneskene fra Afrika og Midt-Østen som virrer rundt uten mål og mening. Der de snakker et uforståelig språk og hvor vennligheten ikke akkurat stråler fra dem. For de er ikke annet enn et produkt av en overbefolkning som bare øker i takt med krig og kaos. Der de i tillegg har med seg en religion/ideologi som ikke på noen måter passer inn her hos oss. Overbefolkning og matmangel går hånd i hånd, noe jeg med rette har prøvd å belyse en rekke ganger, men til ingen nytte. Disse to faktorene er uhyre farlig for et lite land som Norge, som dessverre styres av naive og godtroende politikere som overhode ikke er sitt ansvar bevisst. 

Skal et samfunn fungere og være vellykket, da forutsetter dette i utgangspunktet at det er en viss likhet på de fleste områder.  En må ha en økonomi som er lik, ikke minst religionen og de sosiale ferdigheter må være på plass.  Om ikke, da ber vi om trøbbel. I dagens ”multikulturelle” samfunn ser vi fort at dette går den gale veien.»

31 comments to Bad Moon Rising

 • NARRESPILLET

  Den ellers så velmenende hr. Garfors er lik den øvrige vestlige populasjonen temmelig desorientert om den virkelige meningen med undergravingen av de vestlige samfunn. Mens kommentarene fra de siste rester av nasjonalkonservative går på at ”nå må politikerne snart skjønne at dette bærer galt av sted”, går det fra kultur-marxister og global-oligarkers synsvinkel aldeles UTMERKET.

  Hele POENGET er jo å nettopp å ødelegge de vestlige samfunnene som er det siste virkelige hinderet for å etablere NEW WORLD ORDER – et nytt globalt verdensherredømme – der landegrenser, tollmurer, handelshindringer og kriger er en saga blott. Det er bare å lese FN’s ”Agenda 21” der planen står beskrevet svart på hvitt.

  Men siterer du dette vil alle planens klakører – fra Hans Rustad til Jan Simonsen kalle deg en konspirasjonsteoretiker. Det hele mens hele planen ruller ufortrødent videre i all sin enkelhet. Nemlig å generere et så stort kaos at eliten må innføre unntakstilstand og tilsidesette nasjonalstatene ved å innføre overnasjonal styring. Og vips er de i mål samtidig som Garfors, Simonsen og Rustad vil hylle dem for at de endelig tar de grep som de etterlyser i dag. Men først må altså alt gå helt til helvete. Smart – ikke sant Jan?

 • Anonym

  Amund Garfors skriver:»Der de snakker et uforståelig språk »

  Hadde Amund Garfors forventet at norsk var hovedspråket i Afrika, Asia og Nord-Korea?

  • Vidar

   Men skal vi ikke «forvente» at NORSK er hovedspråket i NORGE, hr. «Anonym»…? Det at stadig flere og flere norsk-boende (sågar «nordmenn»…) ikke snakker NORSK – men derimot kommuniserer – og det kun med hverandre… – på språk som er komplett uforståelig for alle NORDMENN (inkludert politikere, politi, lærere…), Understreker jo bare den situasjonsbeskrivelsen Garfors kom med; Vi er vitne til en massiv oppsplitting, fremmedgjøring og ØDELEGGELSE av vårt fedreland!
   Men hva kan vi gjøre med det, hva kan vi gjøre for å stoppe, og å snu, den negative utviklinga?
   Jeg tror det fortsatt lar seg gjøre, men selvsagt IKKE innafor verken den «flerkulturelle» ideologien ELLER ved fortsatt å forholde seg statisk til alle de lovene og tradisjonene som har ÅPNA for dagens utvikling…
   Vi må snarest skrote lover om «religions-frihet» – og forby ISLAM! Vi må snarest skrote de delene av FN’s «menneskerettigheter», som gjør det vanskelig for nasjonale myndigheter å hindre også de som påberoper seg å være «flyktninger», adgang til landet – samt i å kaste dem UT! Og inntil islam er radert ut i Europa, må vi også ha straffereaksjoner som kan håndtere muslimer og folk fra muslimske «kulturer»! Et halvt års «hotellopphold» i et «humant» norsk fengsel, er ganske enkelt ikke beregna på kriminelle med muslimsk bakgrunn! Vi bør – midlertidig gjeninnføre DØDSSTRAFF for terrorisme, drap og grove seksuelle overgrep. Dernest bør fengsels-straff erstattes av hardt fysisk straffe-ARBEID!
   Men først av alt må all asylinnvandring stoppes (håpløst å øse en båt samtidig som en insisterer på å IKKE sette på plass bunnproppen! 😉 ), Islam erklæres for uønska og irrelevant og forbudt i det offentlige rom, samtlige utenlandske kriminelle som soner fengselsstraff må UTVISES etter endt soning (og de som har fått norsk statsborgerskap, må fratas dette!) og muslimer som ikke totalt betingelsesløst godtar å sverge troskap til den NORSKE kulturen, og NORSKE lover, må utvises.
   At Norge (og resten av Europa) samtidig – selvsagt stopper enhver økonomisk og diplomatisk støtte til ethvert muslimsk land, burde være innlysende.
   Dagens utvikling KAN snus. Islams imperialisme KAN stoppes! Men da må folk i Europa bli klar over hva som er i ferd med å skje -og vi som ER klar over det, må selvsagt ikke la oss la oss stoppe av verken innskrenkinger i ytringsfriheten eller skremsler og trusler – fra «våre egne» myndigheter!

 • Jan Hårstad

  Narrespillet: hvis du går inn på Max Hs siste artikkel av 26 sep. her vil du se at jeg også kjemper for en mer realistisk oppfatning av hva masseinnvandringen går ut på. Også avviklingen av det norske forsvaret til Pentagon.
  Det er ganske så utbredt på denne webben å tro at avviklingen av Norge på mange områder (finanstilsynet til EU) skyldes dumme og naive politikere. En vil ikke for sitt bare liv forstå at våre globalistiske politikere har vært på seminar og kurs og er dyktig skolert i hva the New World order går ut på.
  De i Norge som stemmer Arbeiderpartiet vet ikke engang at AP i SosialistInternasjonalens dokument går inn for «global governance.»
  Hillary Clinton er et flaggskip for krigersk globalisering og hele gjengen av FRPs lederskap er for henne,ikke Trump som står for noe mer amerikanisme. Uten illusjoner om Trump.
  Det opposisjonelle miljøet i Norge trenger til en massiv skoleringsrunde i hva globaliseringen går ut på.Se min kommentar av 26 sept.

 • Jan Hårstad

  For å få til alt det du skriver om,Vidar, må du ha et politisk parti som roper ut alle dine paroler i det offentlige rom. For å utvikle et politisk parti må vi første diskutere hva slags program vi skal ha. Arbeidet med programmet må derfor ha første prioritet.
  Om du tror Demokratene kan forløse dine politiske posisjoner må du undersøke om deres program adekvat uttrykker det du står for.
  Hvis det ikke gjør det,har du bare to valg:
  1)enten forsøke å forbedre Demokratenes program. Hvis det ikke lykkes,kommer alternativ
  2) lage et nytt program for et nytt parti.
  Sånn er de harde realitetene i den saken.

  • Demokratene burde ha et ekstraordinært og fyldig landsmøte allerede nå i høst. Det haster

   • @Kurt Guldvik
    I dag er det to styrer i Demokratene i Norge. Et styre med Makvan Kasheikal som leder, og et styre med Terje Svendsen som leder. Hvem av de to styrene skal i så fall innkalle til et ekstraordinært landsmøte?

    • Organisasjonsbygger

     Skivebom Roalkvam. Det eksisterer ikke noe styre med Svendsen som leiar. Det er en stund siden det nå. Svendsen er kasserer i Demokratenes sentralstyre der Kasheikal er leder og Kleppe nestleder. Han er også kasserer i Vest-Agder fylkeslag og varamedlem til Krestiansand lokallag. Han er altså ikke leder i noge styre knyttet til Demokratene. Svendsen var leder i styre ett års tid FØR. Ikke nu.

    • Jeg forholder meg til det som regnes som nåværende styre.
     Selv om det går sport i og skal prøve og vri det til at det er 2 styrer og kaos.
     Det tjener ingen og skal være advokat/forkjemper for den uforskammede bærmen som forsøkte og stjele hele partiet ved hjelp av løgn,manipulering og trusler.
     Det er bare et styre,slik jeg ser det.
     Og det er det nåværende styret.

  • Vidar

   Jan Hårstad; Er stygt redd alternativ 2 er det mest realistiske. Selv om jeg er spent på hva Demokratene kan UTVIKLE seg til med f.eks. Max Hermansen i en helt sentral posisjon!
   Men da må Demokratene (i Norge) først evne å organisere seg på en måte som både Partinemnda, Brønnøysundsregistrene og ikke minst normalt oppegående NORDMENN, kan forstå og godta!

 • Jan Hårstad

  Max H. har jo vært på barrikadene og fått juling og fortjener ros for sine innsatser hittil. Men også han har sine illusjonsproblemer av den typen som Narrespillet skisserer.
  Han klarer ikke å sette dette med masseinnvandringen og muslimene inn i sin globalistiske kontekst. Han skriver i sin artikkel her: «Børge Brende må forstå…Børge Brende bør…etc» Det er jo helt håpløst.
  Børge Brende er en av de viktigste globalistene i Norge i dag sammen med Siv Jensen og Erna Solberg. En kan ikke appellere til en fullblodsglobalist at han skal «forstå» anti-globalisters politikk og tenkning. Og kanskje effektuere den.
  Brendes innsats for New World order er jo å avskaffe et nasjonalt basert forsvar av Norge og overdra dette til det imperialistiske Nato som globalistene planlegger som verdenshæren etter krigen mot Kina og Russland.
  De ulike globaliseringslederne i Norge har ulike oppdrag for utslettelse av nasjonalstaten Norge. FRP stemte som en mann i Stortinget for å overdra finanstilsynet til EU.
  Media jobber på det hjernevask-sektoren for NWO,skolene likeså.
  Max skriver da at folk er forbanna på muslimer,helt riktig.
  Men det det gjelder å begripe er at helt fra Gro Harlem Brundtlands tid hadde det ikke vært en eneste muslim i Norge såfremt ikke de norske globalistene hadde jobbet hardt for det.
  Alt dette med masseinnvandring og muslimer blir helt ubegripelig om man ikke analyserer tankene,strategiene bak One World Government.
  Det er faktisk en hastesak med tanke på at globalistNorge ivrer for storkrig mot Russland hver dag.
  En kan ikke anmode Brende til ditt eller datt. En må arbeide for å fjerne han fra politikk. Og det er et helt annet politisk prosjekt som bør inn i Demokratenes program.

  • NARRESPILLET

   Det er interessant at da jeg i sin tid skrev i Document.no fikk jeg mail fra Hans Rustad der han gjorde det klart at omtale av New World Order er ”toxic” og følgelig ikke måtte omtales.

   Hans webside er en klagemur som eliten trenger for at de mest frustrerte kan lette litt på trykket uten at det i virkeligheten får noen konsekvenser for globaliseringen. I praksis det samme som her på FY. Verden vil bedras og må derfor gå fra smell til smell.

 • Radikalisert liberalist (folkemorder)

  NWO er en konspirasjonsteori. Punktum.

  At det er skapt en veldig farlig geopolitisk situasjon er imidlertid riktig. Jeg mener det først og fremst skyldes vestlige regjeringers innblanding i andre lands indre anliggender.

  Det finnes feks ikke en menneskerettighet. Derimot en demokratisk rettighet som har sprunget ut fra en spesiell kultur, den vestlige. Muslimske land har sine egne rettigheter, og det må vi respektere. Selv om vi ikke like en praksis som hodeavkapping som straffemetode.

  Befolkningseksplosjonen skyldes også først og fremst vestlige land. I Afrika fikk man ned barnedødeligheten, men ikke fødselsratene. Mat pøses inn, og resultatet blir en befolkningseksplosjon uten like.

  En globalisering av rettigheter som skal oppfylles av hvite europeere, er dømt til å mislykkes.

  Når man så topper ovennevnte med en fal føderasjonstanke (EU), felles valuta (euro) og åpne grenser, så går det helt galt. Det er etablert finansielle ubalanser som materialiserer seg en dag. Et vedvarende lavt rentenivå sender nå den første norske pensjonskassen til skiftretten før nyttår (Silver). I kommunale pensjonskasser er det en reell underdekning som ikke kommer til syne fordi man rullerer gjeld kortsiktig. Det er å lure seg selv.

  Amund Garfors så bare litt av elendigheten på sin rundreise. De alvorligste problemene ser ikke de fleste. det skal vi være glade for sa en tysk økonom forrige uke til FAZ. Han har helt rett.

  • NARRESPILLET

   ” NWO er en konspirasjonsteori. Punktum.”

   Interessant at globalismens brannslukkere straks rykker ut når sannheten serveres. Dessverre for slike bedragere kan alle og enhver benytte seg av det tilgjengelige nettet. Soros, Juncker og FN sier det samme. En verden skal samles uten grenser. EU’s Juncker sa nylig at grenser var verdens verste oppfinnelse.

   De samme menneskene vil også ha bort kontanter. Da kan bankierene kjøre negativ rente på alle konti slik at verdien taper seg så raskt at pengene må brukes med en gang. Og hvem tjener på det? Kan Soros være en slik? Rotschild..?

   Det positive er at når slike som nicket Radikalisert liberalist skal berolige oss, vet vi at meningen er å late som han/hun spiller på lag med de frustrerte, mens de beskytter de store bakmennene og deres egentlige motiver.

 • Jan Hårstad

  R-Liberalist må ha litt schizo-problemer siden han godt redegjør for globaliseringens utvikling, men avviser prosjektet om NWO som en konspirasjonsteori. Jeg trodde faktisk vi var forbi det stadiet hvor dette var mulig.
  Det aller siste innen globalisering er dette bortsett fra alle de store handelsavtalene som driver verden mot ett marked.
  En langsiktig «marshallplan» for Afrika på 88 milliarder Euro innsmykket i humanitære fraser, men som er et rivaliseringsprosjekt til Kinas investeringer.
  For å redde EU-prosjektet: en Eurohær som skal binde Europa sammen med oppgraderte etterretningstjenester og Hæren som også INNLANDSHÆR MOT OPPRØR.Politi og Hær skal smelte sammen.
  Tyrkia inn som Visafri i 2017. 70-80 millioner halvt analfabete muslimer skal tjene som rambukk for det EuroArabiske prosjektet: Union for the Mediterranean. Det vil si: alle nordafrikanske islamske stater skal inn i EU i et lengre perspektiv.
  Jeg tar også med følgende: i Tyskland har Facebook i løpet av august sensurert bort 100 000 «hatespeach».
  I London finnes det nå 8000 hjemløse som sover på gatene om natta.
  Svenske riksdagen holdt i dag krisemøte om at den svenske poliskåren smuldrer opp.
  Når man importerer den tredje verden,får man den tredje verden som også er planlagt av NWO.

  • Radikalisert liberalist (folkemorder)

   «Når man importerer den tredje verden,får man den tredje verden (…)», er jeg helt enig i, men når du skriver «(…) som også er planlagt av NWO.», er jeg helt uenig.

   Vi har ikke lenger åpne demokratier i Vest-Europa. Heller ikke i USA. Det skyldes en heterogenisering av samfunnene. Den er ikke planlagt. Et multikulturelt samfunn er politisk overmot basert på en normativ (som det burde være) samfunnsmodell som ikke er bærekraftig. Det som ikke går i hop økonomisk, går ikke i hop sosialt.

   Et folkelig ( i ordets rette forstand) opprør er under oppseiling, og det skal vi være glade for. Jeg er ganske sikker på at det blir voldelig. Det er kommet for langt til at det finnes politiske løsninger.

   Nazistene klarte ikke å løfte seg selv etter håret. Det gjør heller ikke liberalistene. Det er ikke bærekraftig politikk å utrydde «mindreverdige» mennesker enten det er snakk om jøder eller hvitt «søppel» (feks Trumps velgere eller Brexit-velgerne).

   • NARRESPILLET

    ”Radikalisert liberalist” tenker seg voldelig opprør. Det er akkurat hva hans tangerende globalist-elite også ønsker seg. NWO’ene er forbauset over at de ikke har klart å få det til ennå, enda de nærmest står og pisser den etnisk hvite befolkningen midt i ansiktet.

    Legg merke til at de nærmest skjuler de invaderendes krigerske handlinger. For de kan jo ikke starte krig tilbake mot en fiende de selv ønsker velkommen med åpne dører.

    Men det blir både julaften og nyttårsaften for globalistene om de etnisk hvite tar opp hansken og går til motangrep. Da får global-eliten alle de unnskyldninger de ønsker seg og selv har fremprovosert til å innføre interstatlig unntakstilstand og ”vise handlekraft” overfor det fordummede flertallet. Derfor er EU-hæren etablert og utvikles raskt. Dette vinner de.

    Og da vil fullmaktslovene nullstille enhver form for nasjonalisme og ytringsfriheten suspenderes. Dette er nøye planlagt. Breivik var en drøm for denne gjengen, og nå bare venter de på at åndsbrødrene hans skal slå til så de kan knuses og NWO-drømmen deres kan fullføres.

 • Jeg har ikke så mye kunnskap om dette man kaller for NWO. Men at det er et globalt angrep mot nasjonalstatene er jo helt sikkert.
  Og Norge har et råttent lederskap,som fremstår en av de flinkeste i klassen til og bryte ned sine egne land.Og underkaste seg Brussel/Washington sine strategiske interesser.
  Tenk at det har gått så langt,som at Norge har en statsleder som besøker den Slovakiske republikk.Og nærmest krever at de også begynner og importere evighetsproblemer fra verdens største konfliktsområder.
  Før så ble det sagt,at innvadringen var så lønnsom.At de som torde og legge vekk sunn fornuft,og la det stå til.Ja,de var sikret og beholde velferdsstaten i enda noen år.For det var ikke måte på hvilken kompetanse som fulgte med disse menneskene som kom for og sikre evig li i velferdsstaten.
  Men nå har pipen plutselig fått en annen tone. Nå er det nærmast panikk,fordi man ikke får påtvunget de østeuropeiske land den samme berikkelsen. Man har sett at de østeuropeiske statene har blitt for homogene,og hvite. At de fungerer i dag som en bremsekloss for Brussel sine globale hasteplaner.Og et fristed,for terrortrusselen som har etablert seg i den vestlige delen av Europa.

 • Det og rasere sin egen velfersstat,og utrydde sin egen befolkning. Skape unødvendige og blodige storkonflikter.Kaste landet inn i fremtidige borgerkriger.
  Det og la vilt fremmede mennesker fra verdens største konfliktområder,få komme inn i våre land og drepe,voldta,lemleste,rans osv.
  Det er dete vi vanlige mennesker kaller for et svik.
  Men de som står bak dette.kaller dette for og ta et internasjonalt ansvar….:lol…. 🙂

 • Slagbjønn

  Personlig skjønner jeg ikke vitsen med å bruke energi på Demokratene. Det blir jo bare masse intern krangling, totalt bortkastet tid, hvis de ikke vil programfeste at de er et tydelig anti-islamsk parti. Da har partiet null gjennomslagskraft.

  Mye bedre Max (eller Vidar?) heller danner et nytt parti, og får med oss her. ‘Nasjonalkonservativ Allianse’? 😉

  • Amund Garfors

   Er 100 prosent enig med deg her, Slagbjørn! Dersom Demokratene på et tidlig tidspunkt hadde signalisert at her var det et parti som sto til høyre for FrP, og som tydelig programfestet at dette skulle være et parti som sto fullt og helt opp for Norge og norske verdier, og som ønsket å bli en kraftig motvekt til islamiseringen og fremmedgjøringen av Norge, da er jeg ikke ett sekund i tvil om at Vidar og flere med ham hadde vært tilbake på Stortinget for lenge siden. Men når man skal lefle med venstrekrefter, samtidig som de skulle bli et «omsorgsparti» for giddalause og inntrengere, der alt av «farende fant» ble invitert inn i partiet, og der krangel og uhygge ble partiets kjennetegn, da måtte det gå mot havari.
   Tror også at dersom Vidar, Jan og Max hadde gått sammen om et nytt politisk alternativ og adoptert partinavnet AfD fra Tyskland til AfN, da hadde det vært håp. Men nå, ett år før neste valg, da ser jeg ikke det minste håp hverken for Demokratene eller de andre småpartiene som Kystpartiet, PDK eller Norgespartiet, og som jobber for å bevare fedrelandet vårt.

 • Tusenkunstner

  Det ville jo ikke ført til noe som helst politisk gjennomføringskraft. Enda ett nytt parti ville endt opp med en gjeng der 99% er menn, selvopptatte og hårsåre. Menn som er mer opptatt av seg selv enn av saken. Partiet ville endt opp som ett primitivt parti med interne konflikter uten oppslutning. Ser liksom for meg han der i SIAN som tente seg opp en røyk på TV-reportasjen på SIAN tilstelningen utenfor Stortinget. Det så ikke særlig appetittelig ut. Hvis man vil ha gjennomført noe er det beste alternativet Fremskrittspartiet.

  • Vidar

   Nå beskriver du vel veldig godt partiet DEMOKRATENE…? 😉 Selvsagt ville et parti som programfesta et klart NEI TIL ISLAM «føre til» ganske MYE! For det første ville norske islam-motstandere ENDELIG få et PARTI de kunne støtte opp om, engasjere seg i og stemme på. Dernest ville et parti med DEN programposten, får tonnevis med gratis media-dekning! For noe slikt KAN ikke selv den multikulti-servile norske pressa bare ignorere…
   Og hvis dette partiet i tillegg markedsførte seg som et parti med et SOSIALDEMOKRATISK verdigrunnlag, et parti som IKKE uten videre kunne karakteriseres – og stemples – som «høyre-ekstremt», men tvert i mot et parti som vil videreføre velferdsstaten, så Norge fortsatt kan være verdensledende når det gjelder arbeider-rettigheter, gode pensjons-ordninger, gratis helsestjenester etc. – ville det i det minste gi motstanderne (som selvsagt ville demonisere dette partiet på rein ryggmargsrefleks siden det våger å utfordre bærebjelken i det multikulturelle prosjektet, «respekten» for og inkluderinga av ISLAM) en smule trøbbel i å finne på SAKLIG kritikk!
   Jeg anser vårt broderfolks parti SverigeDemokraterna som et godt forbilde! Selv om de ikke er SÅ klare i sin islam-avvisning, er det i det minste et «anstendig» parti som kjemper for «medel-Svenssons» beste – og som derfor nå er blant Sveriges 2-3 største partier!
   DET vil også et NORSK parti som kombinerer sosialdemokratiske idealer med en klar ANTI-islamsk politikk!

   • Tusenkunstner

    Sosialdemokratisk?? Nja, helst ikke. I hvertfall ikke for mye. Vi bør beholde a-trygd, sykelønn (kanskje en reduksjon på 1-2 %), minstepensjon, gratis helsestell og skole, og det bør værra strengt detta med arbeidsinnvandring.. Men ellers bør mye av de sosialdemokratiske ordningene fjernes, som f.eks barnetrygd, Pappaperm, svangeskapsperm, kontantstøtte, kulturtilbud, SFO, spesialrettigheter for utlendinger og en hel haug med andre ting. Da frigøres det midler til å føre en noenlunde høyrevridd økonomisk policy slik at vi kan bevilge oss lavere skatter. Vi vil alle ha litt bedre råd.

 • Jan Hårstad

  Kurt: allerede på 1920-30 utformet man ideer om hvordan verden skulle sammenføres til world government. Men på grunn av varme og kalde kriger kunne man ikke igangsette dette før papa Bush d.e erklært «New World Order» i 1991. En kan jo ikke si at denne talen var en konspirasjonsteori. Vekk med alle nasjoner og grenser.
  Allerede på 20-tallet var man enige om at den nye verden skulle ledes av eliter,dvs en skulle legge borgerlig demokratisk parlamentarisme bak seg. I New York Times har professorer i dette året hevdet det samme.
  Jeg vil be folk lese nøye det Narrespillet skriver for en bekjempelse av demokrater og patrioter forberedes. The New World Order er finansoligarkienes diktatur og jeg har skrevet om hvordan dette skal bli på verdidebatt nylig.
  The National Security Agency i USA skal kunne utvides til elektronisk overvåkning av alle personer på jorda. FN skal ta ansvaret for dreping av «hatespeach» på nettet. «Hatespeach» vil ramme halvparten av de innleggene som er her på FY. 100 000 hatespeach fjernet i Tysklands facebook i august.
  Tradisjonell europeisk lovgivning nekter Hærene virksomhet innenlands. Dette omgjøres til sammensmeltinger av hær,etterretning og politi i Tyskland-Frankrike som også vil ha EuropaHær.
  Det beste for NWO er militært baserte overvåkningsstater med minimal ytringsfrihet og dissentere adskilt som i FEMA-opplegget i USA.
  Fremskrittspartiet med begeistring for krigsglobalist Hillary vil høyst sannsynlig applaudere alle disse tiltakene.
  Første bud i analyse av politikk er dette: se kun på hva partier GJØR,ikke på hva de Sier. Det siste er bare tåkelegging.

 • Høyreekstrem?

  NWO – Konspirasjonsteori (?)

  Tja. Gud vet. At det er de som fantaserer og hallusinerer om en verden samlet under en regjering, er det iallfall ikke tvil om.

  Det RL vel mener er at det synes tvilsomt at lederskapet i Vesten konspirerer mot folket for å danne denne regjeringen. Altså at de i det skjulte arbeider mot dette konkrete målet.

  Der kan man være enig med RL, men på den andre siden er det jo lett å se at de krefter som utgjør tidens elite forsøker å dra verden mot et slikt fantasifullt mål.

  Vi ser det tydelig i den amerikanske valgkampen der globalisten Hillary forsvarer sin posisjon med nebb og klør mot Trump som oppgitt slår ut med armene når han forsøker å forklare henne at denne politikken har kjørt US på trynet i grøfta.

  Globalisering under et kapitalistisk system betyr ingenting annet enn å flytte fattigdom fra et sted til et annet. Bare noen få tjener på det i det lange løp. Det eneste som stabilt kan løfte det brede lag av befolkningen opp fra fattigdom er demokratiske nasjonalstater som konkurrerer med hverandre på like vilkår.

  Dette er ikke Hillary dummere enn at hun må vite, men hun, og flere med henne, har en agenda der vanlig folk kan ofres på hallusinasjonens alter.

  • NARRESPILLET

   NWO’erne har dessuten tatt brede grep. En av de viktigste utfordrerne for globalismen er kristenhetens dogmer om Gud, Konge og Fedreland. Slike tanker må avskaffes, og med import av islam oppstår det et nytt verdibilde der alle er like og ingen må forfordeles.

   Men selv ikke dette er nok for globalistene. Selve arnestedet for jødedom og kristendom – Israel – må ødelegges. Når denne mininasjonen ødelegges vil mye av basis-grunnlaget for verdens kristne forsvinne i en håndvending. For når Jerusalem ligger i en rykende ruin og ingen gud kommer til unnsetning mister trolig de fleste troen. (Også islam har jo to av sine hovedmoskeer på tuftene av det gamle, jødiske templet og kan kanskje bli med i dragsuget.)

   I det hele tatt er tradisjonell religion et av de største hindrene for det nye globalist-religion-substituttet. Sekulariseringen er derfor livsnødvendig for globalsosialistene men også for kapitalist-oligarkene. Alle varselklokker burde ringe høylytt for folkene når de nye arbeiderhøvdingene bor i Holmenkollåsen, palass i Brüssel og holder hånd foran AP’s landsmøte og synger ”opp alle jordens træller” mens de samtidig er gode for alt fra 50 til 100 millioner kroner på bok.

   Det hele er så råttent og nøye planlagt at de fleste ikke klarer å forestille seg noen vilje bak det selv i deres villeste fantasier. Men som en kjent propagandaminister sa det: ”Løgn er ikke noe problem bare man lyver stort nok”. Naive mennesker som Radikal Liberalist er frustrert, men har ikke ressurser nok til å forstå hvor han/hun skal rette skytset. Og da blir det bare utluftende slag i luften. Og det er helt greit for globalistene, bare det skjer i ”de mørke krokene på nettet” og ikke får noen praktisk betydning for gjennomføringen av NWO.

 • Jan Hårstad

  Jeg er meget på linje med Narrespillets analyse. men en viktig kommentar. Det er ikke slik at globalistene ønsker seg verden omdannet til sekularisme. No.
  Alle de store toppmøtene som det religiøse jetsettet har bedrevet de siste ti årene har som siktepunkt å sammensmelte kristendom,jødedom og islam til en ny universell religion for the New World order.Interfaith dialogues.
  Faktisk er det slik at store deler av de norske kristne nå har skjønt dette for kirkens nomenklatur har lenge opptrådt som apologeter for Islam. Enhver hyllest til Islam kan bli trykket i Vårt Land.
  Derfor er det fullstendig kaos innen norsk kristenpolitikk,også innen Krf.
  Nazistene brukte enormt med ressurser på å bygge en universell Nazireligion som kokte sammen alt mulig rart. Paven i Rom er nå en av de største pådrivere for ny globalistisk religion,tror han er på den vinnende siden.
  Som jeg ser det er det ikke hensikten å ødelegge Jerusalem/Israel, men heller å gjøre Jerusalem til en verdenshovedstad for den «åndelige» avdelingen av New World order. Alle meldinger fra Midtøsten går ut på at SaudiArabia og Israel trapper opp samarbeidet innen etterretning og krig. Dette kan også slå ut på Jerusalems framtid.

 • Her var detg mange «lille piger» som besitter sannheten helt og delt som i «Keiserens nye Klær» (H.C.Andersen). Eventyr aldri ut på dato. Løgnen er antichrist Satans fremste våpen sier pastoren i Zion menighet i Trondheim og mange med han men dessverre for få i maktapparatet!

Legg inn en kommentar