Søk

Kategorier

september 2016
M T O T F L S
« aug   okt »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Det nye landet

stockholmEn svensk frivillig organisasjon, kalt IM, står bak en ny annonsekampanje kalt «Det Nya Landet» som oppfordrer svensker til å redefinere hva det betyr å være svensk og integrere seg i sitt nye flerkulturelle land, skriver den amerikanske tenketanken Clarion Project. Organisasjonen mener at det ikke bare er svenskenes nye landsmenn som bør integrere seg i det svenske samfunnet.

Oppfordringen går også til etniske svensker som har bodd i Sverige i alle år. Det nye Sverige er et multikulturelt Sverige, mener de. Det må alle innrette seg etter.

25 comments to Det nye landet

 • Dette er rett og slett tragisk.Og direkte avskyelig.
  Man ødelegger et av de mest homogene og hvite land Europa noen gang har sett. Og nå velter det inn på tusenvis med negemuslimer. Fy faen ,sier jeg.

 • Vidar

  Men dette er jo hva «integrering» ER! Våre myndigheter har i alle år misbrukt (helt bevisst, vil jeg mene!) ordet «integrering» betyr at innflytterne skal «integrere seg», dvs. tilpasse seg, VÅR kultur, VÅR livsførsel – og VÅRE lover! Er vel derfor ordet «assimilering» er blitt et slikt fy-ord – for ved å bruke DET, ville jo den riktige betydninga av «integrering» bli avslørt!
  Men også NORSKE politikere har jo snakka om «det nye Norge» eller «det nye vi»! Dette ER planen både i Sverige, i Norge og i resten av Europa; VÅR kultur og VÅRE tradisjoner ja hele vår «nasjonale identitet» skal RASERES – og det «nye» skal oppstå. Av «asken» er jeg redd, for du skal være rimelig multikulturelt hjernevaska for å tro at folk og kulturer med tusenårige tradisjoner, tusenårig historie, uten videre lar seg rykke opp og tilintetgjøres!
  «Integrering» og «Det Nya Landet» er i realiteten en KRIGSERKLÆRING! FRA etniske forrædere og en del innvandrere – MOT Europas folk og nasjoner!
  Vi går en «spennende» tid i møte…

 • Jeg skal være så ærlig og si at det er mange regjeringsmedlemer,og stortingsrepresentanter,som burde hatt svært strenge straffer.Men da får jeg vel passet påskrevet,som at jeg drar debatten ned på et lavmål.

 • En straffeforfølgelse av høyforrædere burde vært i Demokratenes partiprogram.Slik at man får oppmerksomhet mot det sviket som begås mot folk og fedreland.
  Slik det er i dag,så er folk så uvitende.At de tror at høyforræderiet er en del av demokratiet.

  • Kurt: Her er du dessverre litt på viddene. Befolkningen velger selv sine ledere. Og de kan kastes ved valg. Folket får de lederne de ønsker og fortjener.

   • Nei,Jan. Jeg er slettes ikke på viddene.Det og innta diverse maktposisjoner i Norge,og utøve høyforræderi mot sitt eget folk og fedreland. Gir ingen imunitet/legitimitet selv om man har blitt valgt inn i diverse myndigheter. Forbryterne har selv søkt seg opp mot makt,og har således det hele og fulle ansvar seg.
    Slik som du fremstiller det,så vil jeg si det er du som tildels er på viddene.:)
    Mener Jan,at en mann som dreper sin ektefelle skal gå fri.Siden det er kona selv som har valgt vedkommende?
    Det skulle tatt seg ut,og ha et slik forenklet syn på hva en forbrytelse er.
    I Norge så bedriver statsminister,utenriksminister,finansminister,Europaminister,næringsminister og forsvarsminister osv. bevisst og tjenetegjør for fremmede interesser.
    Og Treholt ble dømt for mye mindre forbrytelser,enn det de siste års regjeringer har begått.
    Treholt var jo også folkevalgt.

    • Kurt: Poenget er at norske velgere har valgt Arbeiderpartiet, KrF, Venstre og de andre «ja til innvandring»-partiene vel vitende om at disse partiene er tilhengere av innvandring. Det var et bevisst valg i et demokratisk land. Den politikken disse partiene fører på Stortinget har derfor demokratisk legitimitet.

     • ???

      Hvordan gikk det med Bjarne Dahl da han forsøkte å gi oss et alternativ til disse partiene som i følge Simonsen har «demokratisk legitimitet»?

     • Vidar

      Spørsmålet blir da litt hvilke FORUTSETNINGER «folket» har hatt for sine valg – når vesentlige politiske spørsmål enten blir «underkommunisert», skjult eller direkte løyet om både i valgkamper, i partiprogram OG under utøvelse av politisk (regjerings-)makt!

   • Anonym

    Stemmer det Simonsen. Folket valgte Hitler, Mao og Stalin og fikk som fortjent. En likhaug på godt over 100 millioner mennesker.

    • Anonym: Dersom du tror det bør du lese historiebøkene dine en gang til. Folket valgte verken Stalin eller Mao. Man kan høyden påstå at Hitler delvis kom til makten gjennom et valg. Han ble kansler, men partiet hans hadde langt fra flertall, og han satt straks andre partier ut av spill.
     Norge er et demokrati. Det er fullt mulig å stemme på Demokratene eller andre opposisjonspartier dersom man ikke er fornøyd med de partiene som har en liberal innvandringspolitikk. Dessverre er det også slik, viser flere meningsmålinger, at det er et knapt flertall i Norge som støtter en slik liberal politikk.
     Det burde vært avholdt folkeavstemninger om innvandringspolitiske spørsmål, men det er langt ifra sikkert at vi ville ha vunnet.
     I et demokrati respekterer vi meningsmotstandere, også de som vi selv måtte mene fører Norge inn i avgrunnen. Det er opp til folket å kaste dem fra deres posisjoner, og det er fullt mulig. Men de skal selvsagt respekteres for de meningene de har.

     • Anonym

      «Folket valgte verken Stalin eller Mao.»

      Jo, de kom til makten med folkets vilje. Folkeviljen behøver nødvendigvis ikke uttrykkes via stemmeseddel.

  • Radikalisert liberalist (folkemorder)

   Folkemordkonvensjonen kommer til anvendelse, og den vil bli brukt under et annet styre enn dagens. Stemningen snur, og ropet på hevn vil gjalle. Akkurat som etter krigen. Det er helt sikkert.

   Folkemordkonvensjonen er nøytralt utformet mht metode. Landsforræderne behøver ikke bruke Zyklon B, det faller inn under definisjonen folkemord at den opprinnelige befolkningen blir borte fra sine områder. De behøver ikke å drepes. Ett sted må okkupantene fra den tredje verden bo. De overtar nordmenns boligområder bit for bit.

   Det er ikke slik at nordmenn flytter frivillig, selv om enkelte av de mest motbydelige politikerne kaller fordrivelse av etniske nordmenn for boligklatring.

 • Jeg ble oppsøkt av PST en gang,når jeg bodde i Oslo. Og de spurte meg om flere typer spørsmål.
  Og et av spørsmålene.:Var om jeg ville forsøke og stoppe en handling som var rettet mot diverse folk som jeg anså som fedrelandsfiender.
  Jeg sa som sant,at jeg har ingen interesse av og hjelpe/støtte folk som bedriver høyforræderi. Det ville gjort meg til en forræder selv.
  Så her er det ingen hjelp og få.

  • Anonym

   Høyforræderi betyr å fjerne det bestående styret med ulovlige midler. Som regel foregår det ved et kupp.

   Landssvik er en mer alvorlig handling. Det betyr å bringe en (suveren) stat under fremmed styre. Hvordan det skjer er uinteressant, så lenge resultatet er at folket blir av med landet sitt (det som pågår nå).

   Quisling ble dømt for landssvik, men tyskerne stod faktisk med hånden på dørhåndtaket klare til å åpne døren da Quisling proklamerte at han hadde overtatt styringen av Norge.

 • Høyreekstrem?

  Å fremme krav om at innfødte må tilpasse seg innvandrende kulturer er en provokasjon som har til formål å få antiglobalister og skeptikere til dette mislykkede prosjektet, til å fremsette protester i sinne og frustasjon. I neste omgang kan da provokatørrne peke på hvor mye grums det er blant motstanderne.

 • Anonym

  Mogens Glistrup:

  «Selvfølgelig er jeg racist – det er alle gode danskere. Enten er man racist, eller også er man landsforræder»

 • Radikalisert liberalist (folkemorder)

  Så lenge veien til helvete er brolagt med humane kjerringer kan det bare gå en vei med Sverige (og Norge). Nedover.

 • Vi skulle aldri gitt tillatelser for bygging av moskeer.

 • Knut

  Opptøyer og bråk, skyting, håndgranater og hundrevis av bilbranner hver uke … tjafsing og utålelig oppførsel på festivaler. Et grusomt antall overfallsvoldtekter gjør Sverige internasjonalt beryktet. Blålyspersonell må ha militær støtte, myndighetene har mistet kontrollen over flere områder i byene, og hele det svenske politikorps er i ferd med å kollapse.

  Dette er «Det Nya Landet» som den venstreradikale organisasjonen IM ønsker seg. I det nye landet skal det være færrest mulig, eller aller helst ingen etniske svensker.

  • Anonym

   Et grusomt antall overfallsvoldtekter gjør Sverige internasjonalt beryktet.

   Ja, helt til Brasil!

   Folk verden over har oppdaget at det ikke bare er det tyske dna’et som må være unikt. Lillebror i Sverige har mye av det samme genmaterialet.

Legg inn en kommentar