Søk

Kategorier

september 2016
M T O T F L S
« aug   okt »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Hvem vant presidentdebatten?

donald_trumpHvem kom best ut av presidentdebatten mellom Hillary Clinton og Donald Trump natt til tirsdag norsk tid?  Dessverre for mange Donald Trump-tilhengere verden over viste en meningsmåling fra CNN at et stort flertall av amerikanske velgere mente det var Hillary Clinton. Men andre målinger hadde Trump som vinner. Hvem mener du var best. Se hele debatten her:

Newt Gingrich mente Trump vant:

Jon Voight støtter Donald Trump, i motsetning til de fleste Hollywood-stjernene:

11 comments to Hvem vant presidentdebatten?

 • Anonym

  Har nok aldri opplevd en som har kommet dårligere ut en hva Trump gjorde.

 • Høyreekstrem?

  Etter min mening vant Trump denne debatten med god margin. Han ikke bare arresterte Hillary, han regelrett likviderte hennes politikk.

  Trump: Det er en politikk som har bevist at den ikke virker. Mer av denne politikken kan ikke gjøre annet enn å gjøre katastrofen enda større.

  Hillary forsøkte, som forventet, å fremstille Trump som rasist. Også dette falt på steingrunn.Faktum er at sorte amerikanere har alt å vinne på Trump, og like mye å tape på Hillary.

  Globalisering rammer først og fremst arbeiderklassen og der lever det store flertall sorte. Det er en direkte kobling mellom globalisering og fattigdom.

  • Radikalisert liberalist (folkemorder)

   Du har rett i at globalisering først og fremst rammer de svakeste i samfunnet. Men det er bare første steg. For det vi ser konturene av er en hel middelklasse som sakte men sikkert utraderes. Derfor blir reaksjonene nå sterkere og mer hørbare. Fjerner du middelklassen i et land, sender du i praksis også demokratiet i graven. I hvert fall slik vi definerer demokrati i Vest-Europa.

   Vi ser nå konsekvensene på arbeidsmarkedet innen EU/EØS-området. I UK ble det i går avdekket folk som jobbet for ett (1!) pund i timen i en gjenvinningsbedrift. Bare en av mange daglige historier. Noen synes det er kjempefint å få klippet seg for en hundrelapp. De tenker ikke på baksiden av mynten. I Norge kan vi måle en synkende produktivitet innen en del bransjer. Årsaken er EØS og åpne grenser. Det ødelegger det norske arbeidsmarkedet. Det var veldig lett å spå, og vi som sa det fikk rett.

   Når det gjelder USA, så er landet så splittet at jeg er sikker på at det blir delt. Når motsetningene blir for stor brytes ekteskap opp.

   • Høyreekstrem?

    Ja helt riktig, og helt enig i det du skriver her. Når industrien flagges ut og arbeiderklassen omgjøres til arbeidende fattige ødelegges grunnlaget for middelklassen.

 • Anonym

  CCN er ikke kalt Clinton News Network for ingenting.

  Flere andre polls viste et helt annet bilde.

  http://tinyurl.com/hkxrn3h

 • Anonym

  https://www.youtube.com/watch?v=LeIchzAXxgA

  Dette (CNN) blir litt som å gå inn på en fotballpub i Oslo sentrum og spørre om Vålerenga eller Brann er det beste laget. Og så publisere det etterpå som en «knusende» seier for Vålerenga.

  https://www.frieord.no/kommentar/media-hillary-vant-debatten-seerne-trump-vant-debatten/

  • Radikalisert liberalist (folkemorder)

   Jeg kikket innom en del amerikanske nettsteder før debatten, og der ble det diskutert hvor stor «seier» CNN ville gi Hillary. Utvalget CNN hadde rasket sammen, var selvsagt ikke representativt. Alle visste det. CNN påstod det ikke selv en gang.

   Det minner meg om Brexit-avstemningen. Da rullet bildene av fulle og vulgære engelskmenn som ville ut av EU over skjermene, mens unge pene Remain-mennesker ble intervjuet i riggede seanser. Å se sånt i det gamle Øst-Europa var morsomt. At jeg skulle få se noe enda verre i Vest-Europa hadde jeg aldri trodd.

   Det beste for demokratiet (som er igjen) vil være å stenge ned NRK og kutte ut all pressestøtte.

  • Anonym

   httpv://www.youtube.com/watch?v=LeIchzAXxgA

 • Tøv!

  «et stort flertall av amerikanske velgere mente det var Hillary Clinton»

  521 amerikanske velgere var det med i denne såkalte «meningsmålingen» fra CNN og majoriteten var (ifølge CNN) Killary tilhengere.

 • Tusenkunstner

  Medier utpeker Clinton som vinner fordi de liker henne bedre enn Trump, ikke fordi hun nødvendigvis var best. Det er et demokratisk problem at vi har en presse som ikke er nøytral, men som styres av den enkelte journalists personlige meninger og kanskje aller mest den enkelte journalists følelser.

 • Tusenkunstner

  Helt motbydlig at den ene kandidaten murer seg inne i dagesvis for å forberede seg i dagesvis med en haug med spesialrådgivere. Planlegge debatten ned til minste detalj……den stilen der. Clinton har en væremåte tusenkunstnere har allergi i mot. Trump tok det hele mer eller mindre på sparket, og det er slik det er naturlig å opptre.

Legg inn en kommentar