Søk

Kategorier

september 2016
M T O T F L S
« aug   okt »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Hissig debatt om Muhammed var en profet

egyptisk_tv-vertMemri TV er en organisasjon som følger med på mediene i arabiske land og oversetter interessante uttalelser fra arabiske TV-program. I sommer diskuterte en tildekket kvinne, som viste seg å være kritisk til deler av islam med en ikke-tildekket programleder som viste seg å bli svært så opprørt over at intervjuobjektet tvilte på at Muhammed var en profet, og hevdet at Muhammed skrev Koranen selv.

Se diskusjonen i den egyptiske TV-kanalen her:

7 comments to Hissig debatt om Muhammed var en profet

 • Intervju-objektet svarte at allah (som ikke fortjener stor bokstav) aldri hadde respondert på hennes bønner. ALDRI(!). Hvorfor? Det er fordi hun ennå ikke har møtt den Sanne Gud (JESUS), men heller tjener et demonisk vesen, antakelig en månegud, fra Babylons univers. Samtlige verdensreligioner som ikke bekjenner at Jesus er Herre, og at veien til frelse kun er gjennom troen på Ham, har sitt opphav i oldtidens Babylon.

 • Vidar

  Ganske spenstig at en slik debatt overhode BLIR sendt på arabisk TV! Er vel knapt noen EUROPEISK TV-kanal som hadde turt noe slikt i dag… ;-(
  Men før en diskuterer hvorvidt denne Muhammed var noen «profet» eller ei, må en jo definere hva en profet egentlig ER! OG hvis en holder seg til den klassiske definisjonen, at en profet er en person som gjengir en åpenbaring fra en utenomjordisk vesen eller en åndsmakt, var nok Muhammed en profet. Dernest kommer det MER interessante spørsmålet, hvem var han profet FOR? «Allah», hevder muslimene – og koranen. Så langt alt vel… Det er når de begynner å blande den jødisk-kristne «GUD» med den gamle måneguden, demonen «Allah», alt går i ball!
  Selv er jeg overbevist om at Muhammed var «profet» for Satan sjøl! Allah er ingen andre enn «Helvetes fyrste» i relativt dårlig forkledning… Koranen framstår som et vrengebilde av Bibelen, med et budskap som er det stikk motsatte av det kristne. Og dette kommer rimelig klart fram både uansett om man leser islams «normative skrifter» ELLER islams 1400-årige historie! Islam i teori stemmer veldig godt med islam i praksis!
  Men DEN debatten vil vi neppe se på noen NORSK TV-kanal med det første…

  • Anonym

   Selv er jeg overbevist om at Muhammed var «profet» for Satan sjøl! Allah er ingen andre enn «Helvetes fyrste» i relativt dårlig forkledning…

   Islam har vært en trussel mot det kristne Europas eksistens siden ideologien oppstod. Om ikke våre forfedre hadde maktet å holde djevelskapen ute hadde vi levd i et åndelig mørke, og landene våre hadde sett ut som stinkende søppeldynger.

   Nå skal det være en «radikalisert» utgave av islam som truer oss.

 • Høyreekstrem?

  Jeg er også profet og kan profetisk forutsi følgende:

  (Forutsetter at dagens politikk videreføres i noen år til).

  1. Før hundre år er gått vil perioden med likestilling bli betraktet som en tid med hor og drikk.

  2. Før hundre år er gått har Stortinget flyttet til Kirkenes og Oslo heter Osamastan.

  3. Før hundre år er gått vil kongens slagord være endret fra Alt for Norge til Alt for Allah.

  4. Før hundre år er gått har Tyskland kvittet seg med alle sine muslimer ved å tvangssende dem til Sverige og Norge.

  5. Før hundre år er gått er Norge konkurs.

  PS. Dette er IKKE ironisk ment

  • Radikalisert liberalist (folkemorder)

   «(Forutsetter at dagens politikk videreføres i noen år til).»

   Innvandringen vil fortsette, selv om det allerede er mer enn nok innvandrere til å ødelegge Norge sosialt og økonomisk.

   Men en ting glemmer du. Dynamikken. Nordmenn vil etter hvert flytte på seg. De flinkeste først. Da forstår de som ikke er så flinke hva som skjer, og så følger de etter – om de kan. Det er et speilbilde av liberale innvandringtilhengeres «logikk». Den går som kjent ut på at Norge (og andre vestlige land) skal støvsuge resten av verden for de dyktigste menneskene. De «ubrukbare» kan seile sin egen sjø. Ren nazi-logikk i nye klær.

Legg inn en kommentar