Søk

Kategorier

oktober 2016
M T O T F L S
« sep   nov »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Kan terroren stoppes?

brigitte_gabriel2-150x150USA har igjen vært utsatt for islamistisk terror. Mange ble skadet, men ingen heldigvis drept. I etterkant av den siste terrorhandlingen i New York stilles spørsmålet om hva som kan gjøres for å forhindre flere terrorhandlinger. Fox Nes har samlet flere eksperter, blant den Brigitte Gabriel, en av USAs mest kjente islamkritikere, for å drøfte spørsmålet.  Her er deres svar:

4 comments to Kan terroren stoppes?

 • Anonym

  Stephen Coughlin holdt nylig et grundig foredrag for Act for America. Her kan du se hele hans tale pluss Q&A: https://www.c-span.org/video/?414748-2/act-america-2016-conference-part-2

 • Terroren har kommet for og bli. Spesielt i Vest Europa. Man har importert så my faaenskap,slik at man for fremtiden bør tenke seg om.Om mann vil benytte seg av tilbud,der det er samlet store folkeforsamlinger.
  Når terroren rammer,våre land,så er de skyldige ledere raskt ute med og fordømme det de selv har vært med og stelt istand.
  Det skyldige søplet av globale ledere,står der forkledd som helter.
  Vi skal ikke la oss skremme til taushet. Vi skal ikke la terroristene vinne sier de…..lol… (terroristende har vel vunnet for lenge siden)
  Vi må ikke la terroristene få diktere våre liv,sier det skyldige søplet til ledere vi har.
  For de ønsker at folket skal trosse terrorfaren,og satse sine liv.Slik at økonomien ikke skal ramme et samfunn.Som lederne selv har ødelagt.
  De trenger vel og holde det gående en stund til.
  For selv,så sitter jo svina bak skuddsikre biler.Og slipper og måtte bevege seg blant store folkemengder.For og tjene sine penger.
  De fremstår som helter,der de nærmest kommandere ut befolkningen til og trosse terroen(ofre sine liv for og vise at galskapens import ikke skal vinne)
  Fy flate sier jeg.
  Skjer det terror.Så bør folket holdet seg innendørs i stedet for og bevge seg på steder som busser,T bane osv. Helt til det skyldige svinpakket som løper globalistene ærend går av. Eller at lederne selv får smake terroren.

 • Jeg ser at Norges største terrorist kommer med en ny bok nå. Jeg håper folket tar avstand fra det denne fyren har bedrevet,og ikke kjøper denne boken.
  Evt alt han tjener,burde vel gå til oppbyggingen av Libya.

 • Vidar

  En klode totalt fri for terrorisme, er selvsagt illusorisk. Det blir som å tro at man kan avvikle «arvesynden»…
  Men selvsagt er det mulig å få stoppa STORPARTEN av den, og spesielt den islamsk initierte terroren! Men for det kreves det at en «tar ondet ved roten», dvs. stopper ISLAM, ikke bare en av islams symptomer!
  Kamp mot ISLAM, er kamp mot terrorisme.
  Aksept av og toleranse for islam, styrker terrorismen…

Legg inn en kommentar