Søk

Siste kommentarer

Kategorier

oktober 2016
M T O T F L S
« sep   nov »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

I dag stemmer ungarerne mot innvandring fra ikke-vestlige land

viktor_orban-jpgI kveld får vi vite hvor stort flertallet for å nekte å godta EUs flyktningkvote det blir under dagens folkeavstemning i Ungarn. Meningsmålinger tyder på et resultat på rundt 75 prosent nei-stemmer. Statsminister Viktor Orban er dypt imot planene fra Brussel om å fordele innvandrerne/flyktningene mellom samtlige EU-land. Også i Tsjekkia, Polen, Slovakia og Romania har det vært sterk motstand.

Et stort statlig sponset plakat kampanje har anklaget innvandrere for å være ansvarlig blant annet for fjorårets Paris-angrep og en økning i voldtekter i Europa.

 

25 comments to I dag stemmer ungarerne mot innvandring fra ikke-vestlige land

 • Høyreekstrem?

  Ungarn, og flere andre sentraleuropeiske land, har en historie og erfaring med islam og muslimer som vi knapt har hørt om. Ungarere er ikke uvitende på dette området, slik norsk media forsøker å fremstille dem.

  Ungarn har åpenbart utviklet et demokrati som tangerer vårt eget. Vårt demokrati er så tynnslitt, overkjørt og neglisjert at det egentlig er misvisende å kalle det et folkestyre. Hva folk mener blir svært dårlig representert i våre demokratiske organer.

  Norge har noe å lære av Ungarn. Uansett hva man måtte mene om spørsmålet som legges ut til referendum, er det både beundringsverdig og missunnelseverdig å se politikere tørre å «tale Roma midt imot» i en tid der servil spyttslikking har kommet på moten igjen.

  Forøvrig vil jeg legge til at Russland er minst et like demokratisk land som Tyskland, Sverige og Frankrike. Såvidt meg bekjent risikerer man ikke å miste jobben, eller bli straffeforfulgt i Russland ved å ytre seg kritisk mot islam og muslimer. At media i Russland er styrt av myndighetene, er en påstand man bare kan le av. Intet land i verden har et mer gjennomkorrupt media enn det norske.

  • Radikalisert liberalist (folkemorder)

   @Høyreekstrem?

   Om du hadde vokst opp og gått på skole i land som Frankrike, Spania eller Portugal, hadde du lært hvilket barbari islam er. I disse landene sitter det i ryggmargen på folk.

   Lesetips. Chris Forsne

   • Høyreekstrem?

    Ja Spania har sine historiske erfaringer med islam. Vårt media fremstiller det som Spania i sin tid begikk et massivt overgrep mot fredelige muslimer, men saken har selvsagt flere sider, som vi hører mindre om.

    Frankrike har også sine erfaringer knyttet til islam og muslimer, men det har åpenbart mindre betydning for den toneangivende elite, som jo har bidratt til å bygge opp en stor muslimsk minoritet i landet, med alt det har ført med seg.

    Det spesielle nå er at selv de mest hardcore arrogante og antidemokratiske lederne, som A. Merkel, begynner å få kalde føtter og leter etter løsninger for å kunne overføre noe av sin uansvarlighet på andre. Mitt tips er at Tyskland innen dette århundrets utgang kvitter seg med alle muslimer, på samme vis som de kvittet seg med jødene, dog ikke på samme brutale måte. Sannsynligvis ender de tyske muslimene opp i andre europeiske land, ikke minst i Norge og Sverige.

  • Anonym

   I det russiske paradiset tar man seg ikke bryet med straffeforfølgelse. De som er til bry blir ganske enkelt knerta og så er de ute av veien. Smart, ikke sant?

   One of the stranger acts of Muslim terror in Moscow was the assassination of a Russian Orthodox Priest who had spent a great deal of time campaigning against Islam. Fr. Danill Sysoyev was killed in his own church by a masked man armed with a Makarov pistol tipped with a silencer. Security services supposedly turned up the pistol in the hands of a dead man they had killed, but no one appears to believe this version of the story, including the Moscow Patriarchate.

   The method of the killing would have been out of character for Muslim terrorists, but entirely in character for the Russian security services, which have assassinated enemies of the state in the exact same manner. Opposition figures have been killed by masked gunmen armed with silenced pistols in public places, with their murders added to the list of unsolved crimes or attributed to some convenient career criminal. It would not have been the first time that the Russian security services had murdered a priest who fell out of line with government policy and treated it as an unsolved murder. The case of Alexander Men comes to mind.

   Putin, like many European leaders, has used the Muslim presence to create chaos and instability for his own purposes. The UK’s Labour Party imported Muslim immigrants in their own divide and conquer scheme for Britain and Putin is following the same policies, the only difference is that critics of Russian government policy don’t get dragged into court on racism charges, they get shot in the head and the crime becomes another unsolved murder.

   http://www.frontpagemag.com/fpm/130347/sharia-moscow-daniel-greenfield

   • Høyreekstrem?

    Dersom bare en brøkdel av konspirasjonene mot Russland og Putin var riktige ville vel ikke et overveldende flertall stemt på ham, mens halvparten av velgerne holdt seg hjemme, fornøyd med tingenes tilstand. Da ville folk tvert imot gått mann av huse for å stemme han nord og ned.

    Faktum er nok at Putin, i motsetning til sine kollegaer i Vesten, er en populær og godt likt politiker. At Russland er en stormakt må vi lære oss å leve med, også at denne stormakten har en interessesfære, på samme måte som andre stormakter. Ikke dermed sagt at jeg har et naivt syn på Russland, det er langt fra et paradis, og en viss fasthet i omgang med stormakten er på sin plass.

   • gammel mann vond å vende

    Anonym. Du skriver :I det russiske paradiset tar man seg ikke bryet med straffeforfølgelse. De som er til bry blir ganske enkelt knerta og så er de ute av veien. Smart, ikke sant?.
    Hvis du leser litt mere i internasjonale aviser så kan du se at mord ratene i USA er enormt mye høyere enn i Russland. På toppen av det har de et politisystem som enten består av mentalt syke mennesker eller er betalt av politikerne for å drepe sorte mennesker.

 • Radikalisert liberalist (folkemorder)

  Nordmenn har sagt ja til «avlusing» i valg etter valg, selv om de «tillitsvalgte» ikke har fortalt velgerne utgangen på det de har stemt på; FOLKEMORD.

 • Vidar

  Ungarn PRAKTISERER demokrati! Resten av Europa (med et par hederlige unntak, også de i øst…), misbruker ordet «demokrati» for å manipulere sitt folk.
  Og det er jo TYPISK for den «frie og demokratiske» pressen i Norge, at folkeavstemminga i Ungarn fordømmes UNISONT! I Nrk presterte de å begrunne folkeavstemminga med at «Ungarn er et homogent samfunn, med liten erfaring med fremmede, og har det kan nok vær grunnen til den FRYKTEN de føler nå…»
  La oss virkelig håpe at mange nok går til valgurnene i dag, og at flertallet MOT EU’s flyktingekvoter blir massiv!
  Og at dette vil gi ringvirkninger til resten av Europa – Norge inkludert!

 • Tusenkunstner

  I Norge så tenker de fleste, spesielt sosialister, at hvis man stemmer nei til ikke-vestlig innvandring så er man en type person som misliker folk fra andre kulturer. Slik er den fastgrodde mentaliteten.

 • Anonym

  Minst 50 prosent av de stemmeberettige må avgi sin stemme i dag om folkeavstemningen skal være gyldig. Så langt har ca 25 prosent vært innom stemmelokalene.

 • Geir

  Støtter Orban og ungarerne 100% i kampen mot EU (islamisering-mafiaen), og de har nok lært av historien..

  https://en.wikipedia.org/wiki/Hungary#Ottoman_wars_1526.E2.80.931699

 • EU-topp: Ungarn driver «et farlig spill»

  Ungarn driver et farlig spill i søndagens (demokratiske) folkeavstemning om EUs (udemokratiske) kvotesystem for flyktninger, advarer EU-parlamentets (udemokratiske) president Martin Schulz.

  http://www.abcnyheter.no/nyheter/2016/10/02/195246182/eu-topp-ungarn-driver-et-farlig-spill

 • Anonym

  Ser ut for at femtiprosent-grensa ikke ble nådd. Dermed er folkeavstemninga ugyldig. Viktor Orbán åpner for grunnlovsendring, men sier det viktigste vil bli forhandlingene for å få EU til å respektere Ungarn sine beslutninger. Blir resultatet av avstemninga et ja-flertall for kvoteflyktninger går han av som statsminister, bekrefter Orbán

  • Kvote flyktninger er ofte det samme godset,som spaserer rett inn i våre land for egne penger.
   Dette med kvoteflyktninger,er ofte en siste utvei for og presse uøsnkede inntrengere inn i velfungerende land.
   Man later som at kvoteflyktninger er reelle flykninger….lol

 • Anonym

  Jeg støtter også Viktor Orban og nei siden.

 • Men Viktor Orban,bør respektere de som gadd og stemme.
  Og ikke la seg påvirke av påstått ugyldighet.
  De som stemte ,er de som bør ha siste ordet.Og ikke de som ikke gadd og stemme.

 • Og dessuten har ikke EU noe med hvilke stemme kriterier de bruker i Ungarn.
  Heia Ungarn

 • Erling

  Så hva er alternativet?

  Det har jeg fremdeles ikke fått tak i.
  For hva er det PK politikerne vil?

  Vi leser at her i Vesten lever muslimene mer i tråd med profetens lære, enn de gjør i Midt Østen
  Hva er det PK politikere tror?
  At vi skal kunne ha sameksistens med den mest fascistiske ideologien som har dukket opp siden Hitlers nazisme og Stalins kommunisme?

 • Erling

  Ungarn blir stemplet som Islam fiendtlig fordi de bruker sunn fornuft og sier sin mening.

  Hvem er det som er mest fiendtlig og hatsk når det kommer til stykke når de ikke får det som de vil?

  Svaret vet vi,… ikke sant?

Legg inn en kommentar