Søk

Kategorier

oktober 2016
M T O T F L S
« sep   nov »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Er klimaendringene menneskeskapte?

carl-otto-wiessHøyre og Frps regjering vil gjøre det dyrere å kjøre bil for å redde oss fra påståtte menneskeskapte klimaendringer. Men finnes de i det hele tatt?  Professor Carl-Otto Wiess er rådgiver for European Institute for Climate and Energy og tidligere president i National Metrology Institute of Germany. Under et foredrag i fjor brukte han spektralanalyse av alle langtids klimadata for å vise at alle klimaendringene skyldes naturlige sykluser og ikke CO2-utslipp.

Også denne dokumentaren fra det britiske TV-selskapet Channel 4 hevder at den globale oppvarmingen ikke skyldes oss mennesker;

6 comments to Er klimaendringene menneskeskapte?

 • Vidar

  Teorier og påstander om «menneskeskapte klimaendringer» ser ut til å ha erstatta tidligere tiders RELIGIØSE teorier og ideer – som myndighetenes måte å legitimere makt, nye forbud og økte skatter på!

 • Radikalisert liberalist (folkemorder)

  Klimareligionen kjennetegnes av de samme karakteristika som alle andre religioner; besvergelsen mot sunn fornuft og fakta. Multikultur er også en religion som strider mot menneskelig natur. Endogame samfunn er en forutsetning for fred og harmoni – innen en nasjon. Alt annet er dømt til å mislykkes.

  Klimareligionen er som alle andre religioner en overtro. Dommendagsprofetene – Jehovas vitner – bommer gang på gang, og fremskynder dagen verden skal gå under. Det samme gjør klimareligiøse.

 • Spørsmål til ettertanke: Hvor mye mer villet ikke CO2-avtrykket vårt totalt sett vært hvis vi ikke hadde drept våre barn i mors liv? Norges befolkning ville vært ca 2 millioner rikere (600 000 drepte, + etterkommere av disse). USA ville i dag ha måttet betale CO2-kvoter for kanskje så mange som 200 millioner flere. Og Kina – hvem vet?

  Miljøtiltak som kildesortering og vern av matressurser, etc., er nødvendig. Likeså med å redusere lokal forurensning som skaper ulykke for astma- og lungesyke, m.fl.. Den såkalte klimasaken, derimot, ser jeg på som svindel regissert av Djevelen selv for å rette fokuset blant verdens troende vekk fra Gud(Jesus) og vårt viktigste oppdrag her i verden som går ut på å vinne sjeler til Himmelen (bare se hvor stort klima-hysteriet er i kirken i dag), samt øke skattene for å gjøre Big Government enda større (sosialisme). Det finnes i dag krefter som ønsker å redusere jordens befolkning drastisk. Tilfeldigvis er disse også klimafanatikere…

 • litt søndagshumor 🙂

Legg inn en kommentar