Søk

Kategorier

oktober 2016
M T O T F L S
« sep   nov »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Kan denne TV-debatten redde Trump?

trump_clintonDe siste meningsmålingene ser ikke gode ut for Donald Trump. Hillary Clinton leder nå med 4,5 prosent i gjennomsnitt av målingene offentliggjort de siste 14 dagene, der samtlige fire presidentkandidater er tatt med. På den ferskeste av dem, offentliggjort i går av NBC, leder Clinton med 5 prosent. I målingene mellom kun Clinton og Trump er Clintons ledelse på 4,9 prosent. Trump leder kun på målingen til Los Angeles Time, med 3 prosent. Vil denne debatten rette opp noe?

Gingrich og Guliani om debatten:

19 comments to Kan denne TV-debatten redde Trump?

 • Anonym

  The Washington Post offentliggjorde nettopp en måling der Killary leder med 11(!)%.

  • Anonym

   Wall Street Journal og NBC News var det.

  • Radikalisert liberalist (folkemorder)

   Målingene spriker så mye at de ikke kan være riktige. En del målinger viser at Trump leder, og de har gjort det lenge. Dette minner om Brexit-avstemningen. Bare én (eller var det to?) måling viste at Leave-siden ville vinne. Den stemte.

   Etter avstemningen viste det seg at de aller fleste målingene var vektet i favør Remain-siden. Jeg påstår ikke at det er tilfellet i USA, men ingen av instituttene vil si noe om metode, utvalg eller vekting.

   Jeg har hele tiden trodd at Trump tar dette hjem, og tror det fortsatt. Mange misliker Trump, men de misliker Hillary enda mer, og Trump oppfattes i det minste som en ærlig kar. Det gjør ikke Hillary. Hun oppfattes som en simpel løgner. Noe hun også faktisk er.

 • Anonym

  Stortingsvalget 2017 bør være mer interessant for oss. Forøvrig likte jeg Trump da han sa til Hillary : you should be in Jail og at han påpeker «sex hykleriet» til bill Clinton. Det værste av ???? nrk med sin anti trump agenda.

 • Anonym

  Killary could sacrifice a baby and eat it on live TV (for a «good cause», of course) and still over 1/2 of the Americans and countless millions of Leftists in Europe and around the world would still worship her as their fearless leader. That is how completely brain-dead most sheeple are. Her supporters are sort of like those wierdo’s who followed Manson. They know he’s a psycho but they still can’t get enough of the guy.

  Gen. Mike Flynn: Why Hillary’s record on Libya is even worse than you think

  http://www.foxnews.com/opinion/2016/10/06/gen-mike-flynn-why-hillarys-record-on-libya-is-even-worse-than-think.html

 • Høyreekstrem?

  Det regnes som en fordel å ha ledelsen før et valg, og derfor ser vi av og til media «ta feil» før et valg når den siden de støtter taper til tross for ledelse i «spørreundersøkelser».

  Faktum er selvsagt at det like godt kan være en fordel å ligge etter i målingene før valget, for det kan mobilisere flere velgere. Når valget skal gjøres i USA kan det fort vise seg at flertallet velgere satser på Trump.

  Debatt nummer to var etter min mening uavgjort. Man kan si hva man vil om gærningen Hillary, men hun er en mester når det kommer til å prate seg vekk fra en lang liste saker som hver for seg diskvalifiserer henne fra Det hvite hus. Hun behersker det politiske spillet som om hun er en av dem som inførte det.

  Trump er ikke like god og det er tydelig han ikke er på hjemmebane. Men for noen slag han setter inn innimellom! Rene sluggeren og selv den rutinerte Hillary vakler. To ganger gliste hun stort, og da ligger hun i realiteten nede for telling.

  Dersom Hillary vinner valget vurderer jeg seriøst å få gravd ut en atomsikker bunker i hagen. Starter hun ikke en atomkrig mot Russland vil hun iallfall ruinere verdensøkonomien og da kan bunkeren også bli god å ha på lur.

  • Radikalisert liberalist (folkemorder)

   Uenig Høyreekstrem? Trump vant klart.

   Eller som Piers Morgan skriver i dag:

   «She may as well have waved a white towel of defeat», og videre lenger ned i artikkelen

   «The truth about this extraordinary election is that nobody really has a clue what will happen in the next 24 hours, let alone 29 days.

   Perhaps America’s self-styled ‘smart crowd’ among the Washington, New York and Hollywood elite are right and Hillary will walk it.

   Or perhaps what we’re seeing is an almost exact replica of what happened in the UK with the EU Referendum back in June.

   The ‘Remain’ camp, led by Prime Minister David Cameron, was cock-sure certain Britain would vote to stay in Europe. That was the only ‘intelligent, logical’ result, surely?

   (Full disclosure: I voted Remain)

   Especially given he and his team had assured us for months that the Brexit side, led by Trump’s new No1 cheerleader, UKIP leader Nigel Farage, was full of supposedly racist, sexist, homophobic Neanderthals.

   Well, we didn’t.

   In fact 17 million Brits voted to leave Europe, leaving the ‘smart crowd’ looking woefully arrogant, out-of-touch and complacent.»

 • Høyreekstrem?

  Radikalisert liberalist (folkemorder)

  Jeg er ikke uening i et ord av hva du siterer, tvert om, jeg påpeker noe av det samme.

  Jeg sier bare at etter min mening ble det uavgjort. Og skriver litt om hvorfor jeg synes det. Men det er kun min egen subjektive oppfatning. Jeg har ingen problemer med at andre mener Trump vant klart, noe han forøvrig etter min mening gjorde i den første debatten.

  Det som nå vil skje er at media vil kjøre hardt på meningsmåling etter meningsmåling der Hillary leder. Og forklaringen vil være at Trump har et grumsete syn på kvinner som befolkningen nå har oppdaget etter det omtalte opptaket.

  Personlig har jeg god tro på at Trump vinner valget. Hadde jeg bodd i US og hatt stemmerett er jeg helt sikker på jeg ville stemt på Trump. Dette har mest sammenheng med utenrikspolitikken til Hillary som jo er direkte vanvittig.

  • Radikalisert liberalist (folkemorder)

   Jeg tror at media og «eliten» i USA går i den samme fella som deres kolleger gjorde i UK. I hver eneste Brexit-debatt satt folk igjen med inntrykket at øya ville bli borte i sjøen om UK gikk ut av EU. Til slutt skjønte de fleste at det var overdrivelser og løgner. Det er som kjent aldri smart å lure folk. De lurte har også en tendens til å bli veldig sinte når de faktisk finner ut at de er lurt.

   Motsetningene er blitt veldig store i USA. Det er ikke lenger politisk uenighet man kan diskutere saklig. Det er et regelrett hat mellom mange grupper. Vi ser det samme i Vest-Europa.

   Det kan forøvrig godt hende du får bruk for en bunker. Og mye hermetikk. Jeg har tenkt tanken om et alternativt tilholdssted selv.

 • T.O.Glas

  DT’s «uttalelse» om kvinner.
  DT påpeker et bare et faktum.
  Utallige kvinne legger seg etter kjendiser – og noen starter tidlig: Er det bare meg som har registrert den hysteriske oppførselen til unge kvinner i forbindelse med Justin Bieber?

 • Trump's Sons Kill a Triceratops on Hunting Safari - Liberals Believe, And They're Very Upset

 • Donald J. Trump@realDonaldTrump

  Wow, @CNN Town Hall questions were given to Crooked Hillary Clinton in advance of big debates against Bernie Sanders. Hillary & CNN FRAUD!

  https://twitter.com/realDonaldTrump/status/785979396620324865

Legg inn en kommentar