Søk

Kategorier

oktober 2016
M T O T F L S
« sep   nov »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Piskeslag for å drikke altervin

pisking_iranTre kristne iranere er fengslet og risikerer å bli dømt til en straff på fra 10 til 100 piskeslag for å ha drukket altervin i forbindelse med en nattverd, skriver den britiske avisen Express. Å drikke alkohol av noe slag er forbudt i den islamske republikken, som følger strenge sharialover, selv om det ifølge den amerikanske tenketanken Clarion Project antas at en betydelig andel av befolkningen drikker alkohol i sine private hjem.

Yasser Mossayebzadeh, Saheb Fadaie og Mohammad Reza Omidi ble arrestert sammen med pastoren og hans kone. De to sistnevnte ble løslatt, mens de tre andre, som hadde drukket en liten munnfull altervin under messen, er fengslet siktet for å «handle mot nasjonal sikkerhet,» ved å ha konsumert alkohol.

De tre, som ble arrestert i mai. De kan straffes umiddelbart i en politistasjon dersom de blir dømt. Piskingen i Iran blir vanligvis utført med en tre-fot lang pisk over ryggen. Det sies at mange mennesker besvimer etter åtte slag på grunn av smertene.

4 comments to Piskeslag for å drikke altervin

 • Vidar

  Kristne i IRAN tillates altså ikke drikke en liten slurk ALTERVIN – mens muslimer i NORGE tillates praktisk talt ALT – bare de henviser til «religionen»…
  Kanskje på tide å stille litt KRAV — til en FN-medlemsstat – og etablere en viss balanse i praktiseringa av «religionsfrihet»…?

 • Ali Papp

  Hvor mange piskeslag får man i Iran for å drikke pappvin?

 • Trumpforoffice

  Det finnes ikke verre hyklere enn muslimer. De har en dobbeltmoral som overgår alt i universet. Særlig ledereskapet propper seg med «forbudte varer» og gasser seg med porno, samt begår massive sexuelle overgrep mot små barn. Den muslimske galskapen tar over i vesten også takket være forræderske politikere som gir bort en hel sivilisasjon til barbarer med et menneskesyn fra 600 tallet

Legg inn en kommentar