Søk

Kategorier

oktober 2016
M T O T F L S
« sep   nov »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

IS slakter sivile fanger

is_fangerDen islamske ondskapen til Den islamske staten ser ikke ut til å ta slutt med mindre hele organisasjonen blir utslettet. Nå har IS igjen sendt ut en grufull video som igjen beviser at terroristene ikke tar det minste hensyn til internasjonale regler for fangebehandling. Den sjokkerende nye videoen viser terroristene som skyter minst 100 fangede mannlige irakiske sivile i en grøft.Den islamske statens avrettelser av de sivile fangene kan du se her.

4 comments to IS slakter sivile fanger

 • Pondus

  Grusomt! IS er sannsynligvis bødlene profetert om i Åpenbaringsboken, de som vil kappe av hodene til de utvalgte, de hellige i Jesu navn. Der står det også at tallet på de drepte vil være så mange som 100 millioner (10 000 X 10 000), og at de tror de utfører Guds vilje (men egentlig går Antikrist’ ærend i stedet). Dette blir en gang også vår eller våre barns skjebne. Men til gjengjeld vil martyrene regjere med Kristus i Himmelrommet for å ta tilbake makten som Djevelen har hatt et midlertidig grep om på jorden. Mist ikke motet! 🙂

 • Karl Johan

  At slike svin får lov til å fortsette med sine ugjerninger mens hele verden sitter og ser på er for meg en gåte. Får håpe Donald Trump blir valgt som president slik at det kanskje blir litt mer fokus på å få ryddet dem av banen. Slik som det er nå får radikal islam lov til å blomstre og bre seg utover som ugress i en nyplantet åker.

  • Høyreekstrem?

   Etnisk renskning er ikke et pent syn nei. Men dette er ikke noe verden bryr seg noe særlig med, spesielt ikke Vesten. Det er for det meste kristne og kurdere som blir utryddet av sunni-muslimske salafister, og dermed har det ikke så stor betydning for liberalistene.

   Det er forøvrig velkjent at Saudi-Arabia finansierer IS og Saudi-Arabia er en av USAs nære allierte. Vår egen Brende har også vært i Saudi-Arabia og slikket spytt.

   Saudi-Arabia og IS deler den samme sunni-muslimske salafistideologien. Trump har lovet at han vil la Russland og Assad-regimet ordne opp med IS. Spørs om han holder dette løftet dersom han blir valgt og har fått pratet litt med sjefsterroristen.

   Saudi-Arabia har forøvrig gitt et stort beløp til Clinton foundation. Hillary har lovet å gjøre mer for å fjerne Assad. Familien Clinton har gjort politikk til butikk der støtte kan kjøpes om man bare kan legge nok penger på bordet. Man kan godt forstå hvorfor hun er så dårlig likt. Selv kaller hun dem som ikke liker henne for rasister, islamofobe osv.

Legg inn en kommentar