Søk

Kategorier

oktober 2016
M T O T F L S
« sep   nov »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Reduserer bompengesatser i distriktene

tor_andre-johnsenFrP i regjering tar et drastisk kutt i innkrevingen av bompenger. FrPs veipolitiske talsmann Tor André Johnsen jubler, skriver frp.no. «FrP har jobbet mot bompenger i alle år. Nå har regjeringen tatt et skikkelig jafs i statsbudsjettet for å komme nærmere dette målet», påstår han. Det er lagt opp til tidenes samferdselssatsning i statsbudsjettet som ble lagt frem 6. oktober av FrPs finansminister Siv Jensen, skriver frp.no.

Totalt foreslår regjeringen å bevilge 62,4 milliarder kroner kr til samferdsel i 2017. Dette er en økning på 4,4 prosent fra 2016, og på over 50 prosent siden regjeringsskiftet. Kampen mot bompenger er en hjertesak for mange FrP-velgere og tillitsvalgte. Nå bevilger regjeringen 500 millioner kroner for å redusere bomtakstene, og dette vil resultere i lavere bomtakster i alle bomprosjekter, bortsett fra de lokale bypakkene, hevder Fremskrittspartiet.

«Folk flest bor utenfor byene, og dette vil være kjærkomment for alle bilister. FrP er, og har alltid vært bilistenes parti, og det beviser vi her», sier Tor André Johnsen til frp.no. «FrPs visjon er at Norge skal få et topp moderne samferdselsnett på nivå med sammenliknbare land. Over halvparten av samferdselsbudsjettet går på veisatsing, totalt 33 milliarder kroner i 2017. Dette vil bidra til bedre og tryggere veier for alle som ferdes i bil og i buss. Fylkesveiene er en av de store budsjettvinnerne. Vedlikeholdsetterslepet på disse er enormt etter de rødgrønne, og dette rydder vi nå opp i», sier Tor André Johnsen.

Legg inn en kommentar