Søk

Kategorier

oktober 2016
M T O T F L S
« sep   nov »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Hvor langt vil de gå for å stoppe Trump?

donald_trumpI stedet for å angripe Donald Trumps politikk går hans motstandere til stadig hardere personangrep. Nå sist ved å trekke frem noen litt mannssjåvinistiske, men ganske så normale, uttalelser fra en ti år gammel privat samtale. Mange har mye å tjene på at Hillary Clinton blir president i USA, og mye å tape på at Donald Trump blir det. Ezra Levant i Rebel TV gjennomgår hvem som vil tape mest på at Trump vinner, og spekulerer over hvor langt de vil gå for å hindre Trump i å vinne.

10 comments to Hvor langt vil de gå for å stoppe Trump?

 • Radikalisert liberalist (folkemorder)

  Mange har sikkert gjort seg de samme refleksjoner som Ezra Levant. Uansett om tankene han lufter blir spekulasjon, er metoden vel utprøvd. Stigmatiserer man en gruppe eller person offentlig, hender det nesten alltid at en eller annen gærning gjør jobben. Kvitter seg med det «mindreverdige» mennesket. Det er et historisk faktum.

  Jeg synes Ezra Levant får frem et godt poeng, nemlig at mektige grupper og personer har ekstremt mye å tape om Donald Trump blir USAs neste president. Men saken er den at problemet stikker dypere i USA enn penger. Splittelsen er et faktum, og store folkegrupper hater hverandre. Hatet blir ikke borte om Hillary skulle bli president. Tvert imot.

  Jeg tror Donald Trump overlever og blir USAs neste president.

 • Høyreekstrem?

  Nå har det også «dukket opp» et par damer som Trump skal ha lagt an på, den ene går tretti år tilbake i tid. Damene fremstiller det som Trump nesten tok en «Bill Clinton» på dem.

  Michel Obama er også på banen og spiller dypt sjokkert. Hun er redd for barna som hørte opptaket av Trump. Barna kan få skader på psyken av Trumps griseprat. Men hva da med barn som glaner på musikkvideoer der kvinner ligger med skrævet opp i skjermen, eller blir voldtatt av en gjeng, mens de synger «fuck me nigger»? Fru Obama har aldri ytret noen bekymring for dette griseriet.

  Det er dette som kalles dobbeltmoral, men de fleste forstår selvsagt at de bløffer, alt dreier seg om å drone Trump.

  Forøvrig er det moralske forbildet Michel Obama gift med en mann som har tillatt salg av våpen til terrorregimet i Saudi-Arabia for 115 milliarder dollar. Dette er et regime som finansierer IS, som driver etnisk renskning etter nazimetoden. Jeg har aldri hørt hverken herr eller fru Obama si et kritisk ord om Saudi-Arabia, for ikke å si koblingen til IS.

  Man kan saktens lure på hva det er slags mennesker disse liberalerne som prater så varmt om menneskeverd og humanisme, samtidig som de vasker blodet fra folkemord bort fra sine hender. Er de iskalde kynikere, eller så dumme at de ikke forstår hva de deltar i?

 • Anonym

  Etablissementet skjelver av frykt for Trump. Politikere og media fråder av hat og umenneskeliggjør Trump. Språkbruken er hinsides enhver anstendighet.

  Australsk parlament fordømmer Trump: – Han er en motbydelig snegl

  https://www.nrk.no/urix/australsk-parlament-fordommer-trump_-_-han-er-en-motbydelig-snegl-1.13178154

  • Radikalisert liberalist (folkemorder)

   Etablerte medier og politikere har forsøkt det som tenkes kan for å stanse Donald Trump. Ingen av dem har lykkes så langt. Ledelsen i hans eget parti ville heller ikke ha ham, men også den ble satt kontant på plass av velgerne – de mindreverdige som Hillary kaller Trumps velgere. En del amerikanske journalister har begynt å kladde på artikkelen hvorfor Donald Trump kunne bli president (det er bare rykter). Gadd vite hva europeiske politikere som har omtalt Trump i nedsettende og vulgære ordelag vil si den dagen de står ansikt til ansikt med ham – som president.

 • Jan Hårstad

  Uansett hvem som blir valgt vil det etter 8 november 2016 komme til klasse og rasekonflikter i USA som vil skremme vettet at det politisk korrekte Norge som i årevis har framholdt USA som modell for multikulturen.
  De mislykkede krigene har medvirket til å sende USAs økonomi ned for telling og statsgjelda er på 19,3 trillioner dollar. Bare det å redde USAs infrastruktur fra å falle ned på Detroitnivå,vil koste rundt 3 trilloner dollar.
  Volden i storbyer som Chicago og Philadelphia er på samme nivå som SørAfrikas og Zimbawes byer.
  Legg merke til det at det ikke er eneste rikspolitiker i Norge som våger å lufte kritiske bemerkninger om USAs krigsplaner,om basen i Værnes, om den vanvittige demoniseringen av Russland på tv hver dag- naturligvis planlagt krigspropaganda.Psy-ops.
  Det man burde ha visst for lenge siden er at såfremt man ønsker få gjort noe i politikk, må man først og fremst se bort fra Rikspolitikkens gullpensjonsjegere. Alle er i lomma på USA.
  Det er like korrupt i Norge som i USA og der revolterer den hvite arbeiderklassen i det minste med Trump.

 • Amund Garfors

  Selvfølgelig skjelver disse frekke og freidige dobbelmoralistene for at Donald Trump skal oveta makta i dette rottereiret i Washington, der disse som nå slenger den verste dritt over Trump, er livredde for at han skal komme på innsiden og gjennomskue deres dobbelmoral og falskneri og der de har kjørt USA fullstendig på dunken.

  Jeg blir bare helt dårlig når jeg hører på denne drittsekken Obama Hussein og den negerkjerringa hans, som dømmer Trump omtrent som om han skulle ha vært en tung voldteksforbryter. Hvordan kan disse folka tørre å komme med så mye dritt, der det meste er oppspinn og tas rett fra lufta? Jeg tror de skal være meget forsiktig med å dømme Trump på det mest avskyelige som de gjør nå, disse møkkafolka. For saken er den, at dette kan slå motsatt vei, der amerikanerne blir så forbannet på all denne løgna, at de i ren protest stemmer på Trump, bare i ren sympati?

  En hver ser jo at USA vil gå fullstendig ad undas med Hillary Clinton i Det Hvite Hus. Det vil bli ren katastrofe når vi også vet at hun og hennes valgkamp blir finansiert av det verste terrorregime på denne planeten, nemlig Saudi Arabia. For vær dere sikker, dette gjør ikke saudierne for å være snille. Nei, de skal ha noe igjen dersom den heksa Hillary vinner valget. Og jeg kan tenke meg at den dealen er at det skal bygges tusenvis av moskeer over hele USA. Helvete nærmer seg i hurtig tempo også på andre siden av Atlanterhavet. Og kommer Hillary i førersetet, da har USA sett sine beste dager!! Må Gud forby at dette løgnaktige og farlige kvinnfolket kommer til Washington!

  • Radikalisert liberalist (folkemorder)

   USA er så splittet at uansett hvem som blir valgt, så er det spørsmål om tid før landet blir delt opp. Flere spådde en oppdeling av USA for mange år siden, den mest kjente av dem er professor Michael H. Hart

   (…)

   He proposed partitioning the United States into four states: a white state, a black state, a Hispanic state, and an integrated mixed-race state.

   Den liberale gørra i hele den vestlige verden er i ferd med å møte veggen – virkeligheten – med et smell. Globalisme betyr at grenser mister sin betydning, og at nasjoner går fra å være nettopp det til bebodde områder. Nå ser vi motreaksjoner i land etter land. Brexit skulle ikke skje, men det skjedde. AfD i Tyskland vokser. FN i Frankrike. Wilders i Nederland. Felles er at disse vil beholde nasjonalstatene. Splittelsen innad i land er også økende. Catalonia vil løsrive seg fra Spania. Hvor mange av dere leste om demonstrasjonen i Barcelona i norske aviser her forleden som ifølge politiet talte mellom 800- og 850.000 mennesker?

   Jeg leser daglig en del amerikanske aviser, og særlig leserkommentarene er interessante. Selv om de ikke er representative, gir de et godt innblikk i stemningene og de sterke følelsene som er blant folk som ikke ser noen fremtid i et heterogenisert USA som er i ferd med å havarere.

   Jeg har hele tiden trodd at et folkelig og voldelig opprør ville komme først i et vesteuropeisk land. Nå er jeg slett ikke like sikker lenger. Situasjonen i USA er mer enn spent. Og det skyldes ikke først og fremst islam eller muslimer, selv om disse er en del av problemet. USAs problem er først og fremst det faktum at det har nådd en grad av heterogenisering som hverken muliggjør demokrati, fred og harmoni eller velferd. The inner city areas i mange storbyer minner mer om slumområder du finner i afrikanske byer enn i moderne land. Forskjellen er bare den forfalte bygningsmassen som viser hvordan det var i amerikanske byer.

   Den svenske samfunnsøkonomen Tino Sanandaji har foreslått omfattende repatriering av ikke-vestlige med bidrag livet ut på flyttelasset. Det ville blant annet lettet presset på offentlig sektor. Jeg tror ikke det vil skje.

   I USA som i andre vestlige land flytter hvite ut der Third Worlders flytter inn. Først fra en bydel til en annen. Så flytter de fra byen. Det er også en midlertidig løsning. Så ser de seg rundt om i verden etter nye steder de kan bo trygt. Men også slike land er vanskelige å oppdrive. Poenget mitt er at det finnes ikke andre varige løsninger enn homogene nasjonalstater (naturlig inn- og utvandring). Alle andre løsninger er dømt til å mislykkes. Vestlige politikere tør ikke gjøre noe for å unngå den katastrofen som er under oppseiling. De har bundet seg til masten i en utopi. Utopier går alltid på trynet. Når det skjer er helt umulig å si. Det kan være alt fra en enkelthendelse til et organisert opprør som setter det hele i gang.

   Dystopi? Nei, virkeligheten innhenter alle, selv liberale professorer.

   Noen faktaopplysninger til slutt: Den amerikanske middelklassen har dårligere kjøpekraft i dag enn i 1974, de dårligste stilte hadde det bedre i 1956 enn i dag

   (…)

   The median income of full-time male employees is lower than it was 42 years ago, and it is increasingly difficult for those with limited education to get a full-time job that pays decent wages. Indeed, real (inflation-adjusted) wages at the bottom of the income distribution are roughly where they were 60 years ago.

   Joseph E. Stiglitz
   Nikkei Asian Review

   Dette er globalisme i praksis.

 • Full Event: Donald Trump Rally in Greensboro, North Carolina (10/14/2016) Trump Greensboro Speech

Legg inn en kommentar