Søk

Kategorier

oktober 2016
M T O T F L S
« sep   nov »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

«Jødene står bak verdens terror»

jode_tegneserieIsrael og jødene står bak terroren i verden, ikke muslimer, og de palestinske knivstikkerne som angriper israelske politifolk, soldater og sivile eksisterer ikke, tross overvåkingskamera som dokumenter angrepene. Den israelske hæren plukker ut tilfeldige ungdommer, dreper dem og legger knivene ved siden av likene som falske bevis. Slik fremstilles terrorsituasjonen i verden og i Israel av de palestinske lederne, og mange palestinerne biter på.

Fatah har lagt ut en tegneserie som viser en jøde med en stor nese og iført en kippah (jødisk kalott), sittende komfortabelt i en lenestol. Ved hjelp av en fjernkontroll utløser jøden en eksplosjon i byen nedenfor, avslører den israelske organisasjonen Palestinian Media Watch som følger det palestinske nyhetsbilde både i palestinske TV-stasjoner og aviser og palestinske sosiale medier.

jode_tegneserie2En lignende tegneserie ble nylig lagt ut av en annen Fatah-tilknyttet organisasjon. Den viste en langneset jøde som utløser en sikring for å sprenge en bombe. Inne i bomben er det tegnet en sjia muslim og en sunnimuslim, begge liggende oppå bomben. Denne tegnefilm spiller på en påstand om at jøder og Israel forsøker å ødelegge den muslimske verden, og at de utnytter intern muslimsk uenighet for å gjøre det, skriver Palestinian Media Watch.

Samtidig fremstiller de palestinske mediene, styrt av de palestinske lederne, de mange terrorangrepene den siste tiden der palestinske ungdommer har angrepet israelske soldater med kniver og blitt skutt og drept av israelske soldater, som om den israelske hæren uten grunn skyter og dreper uskyldige sivile palestinske ungdommer. «Ubevæpnede palestinere har blitt «henrettet på påskudd og tomme unnskyldninger,» skriver et palestinsk nyhetsbyrå. Den palestinske justisministeren sier til nyhetsbyrået at «okkupasjonsmakten bruker grunnløse unnskyldninger om at de forsøker å stikke med kniver» for å drepe ungdommene. En palestiner ble filmet av overvåkingskamera da han angrep israelske soldater med en kniv i hver hånd. På palestinsk TV ble det meldt at «soldater henrettet 28-åringen Said Al-Amru under påskudd av at han prøvde å gjennomføre en knivstikkingsoperasjon. Israel «målrettet» ham for å hindre arabere fra å forsvare Jerusalem og Palestina».

Mange palestinere som Frie Ytringer pratet med tidligere denne uken tror på en slik fremstilling. Et vanlig svar når Frie Ytringers redaktør konfronterte dem med knivstikkingen var at Israel drepte tilfeldige ungdommer og deretter la en blodig kniv ved siden av det fotograferte liket for å få det til å se ut som om de hadde kniver da de ble drept. Mange var opprørt over at så mange uskyldige unge gutter var drept de siste ukene. Avisen Dagen fikk samme svaret da avisens korrespondert spurte tilfeldige palestinere i Øst Jerusalem om deres syn. «Dette er ærlige gutter. De har ikke angrepet noen med kniv,» var svaret han fikk. Ikke rart, kanskje, etter å ha sett fremstillingen i de palestinske mediene.

2 comments to «Jødene står bak verdens terror»

 • Høyreekstrem?

  Ja jødene har skylda for alt. De setter verdensfreden i fare, spekulerer i krig og hamstrer gull. De overtar bankene og regjeringskontorene.

  Jødene sto bak terroren i USA og sprengte ned WTC. Dette gjorde de for å få penger fra USA og for å utvide Israel til Storisrael, som skal erobre hele Midtøsten og starte Harmageddon.

  Israel er opprettet av djevelen personlig for å splitte muslimer så de driver krig mot hverandre. Sunnimuslimer elsker egentlig sjiamuslimer og vica verca. Det er jødene som får dem til å hate hverandre. IS er opprettet av Israel for å erobre Syria så jødene kan stjele landet etterpå.

  Arabere som lever og trives i Israel er egentlig utkledde jøder som gir seg ut for å være muslimer. Kong David var egentlig araber og muslim som jødene har stjelt. Samme med Moses. Jesus var ikke jøde, men en forfulgt araber og tidlig muslim.

  Joda, det er ikke vanskelig å lage konspirasjonsteorier knyttet til jødene, det er bare fantasien som begrenser.

 • Vidar

  Fantasien – og fornuften…
  Men når fantasien er total – og fornuften totalt FRAVÆRENDE – er det den ideologiske/politiske/religiøse propagandaen som rår.
  Og det ikke bare i Midt-Østen…

Legg inn en kommentar