Søk

Kategorier

oktober 2016
M T O T F L S
« sep   nov »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Det har aldri vært en mer pro-Israel presidentkandidat i USAs historie

donald_trumpAmerikanske medier har fremstilt Donald Trump som rasist, halvnazist og antisemitt, dokumenter Ezra Levant i Rebel TV. Deretter viser han at det er rent vrøvl. Og han henvender seg til USAs jøder, hvorav de fleste pleier å stemme på Demokratenes kandidat, og gir dem gode argumenter for isteden å stemme på Donald Trump. Hvordan behandler han jøder i sitt virkelige liv? Og hvordan behandler han politiske spørsmål jøder er spesielt opptatt av?

Svarene gjør at Ezra Levant mener alle jøder bør stemme på Donald Trump. Han får støtte fra en nettundersøkelse foretatt i går i den israelske avisen Arutz Sheva, Israel National News. Der svarer 83,7 prosent at de mener Trump er bedre for Israel enn Hillary Clinton.

32 comments to Det har aldri vært en mer pro-Israel presidentkandidat i USAs historie

 • Anonym

  Og det skal liksom kvalifisere til usas høyeste embede?

  • Absolutt Anonym er det et pluss. Selvsagt er et positivt syn på Israel ikke nok til å være kvalifisert til å være USAs president. Da kunne jo titusener av amerikanere være kvalifisert. Men for en velkvalifisert presidentkandidat er det er absolutt pluss, og gjør at vi bør krysse fingrene for Donald Trump i kampen mot den langt mer ustabile og tvilsomme Israel-vennen Hillary Clinton.

  • Radikalisert liberalist (folkemorder)

   Vel Anonym, alt som ikke bidrar til å fullføre Htilers ufullendte er et must. USA er fortsatt verdens mektigste nasjon. Uten USAs moralske støtte mot dagens nazister og jødehatere, måtte Israel benyttet atomvåpnene sine. Med full rett. Ingen plikter å la seg avluse.

 • Killary

  96% av jødenes bidrag i valgkampen går til Killary og bare 4% til Trump. Halvparten av bidragene til Killarys valgkamp kommer fra jøder. Så Killary vil nok bli en god president for jødene og Israel, men en dårlig president for det amerikanske folk. En mer korrupt presidentkandidat enn Killary har aldri forekommet i USAs historie.

 • Knut

  Hillary i en privat tale til Goldman Sachs ledere: «Amerikanere som ønsker å begrense innvandringen, er “fundamentally un-American,”

  Dette gjelder altså, ifølge Pew Research Center, 83 prosent av velgerne som alle mener at innvandringen nå må begrenses eller stoppe helt. I samme slengen mente hun også at det å være Amerikansk ikke er en nasjonal identitet, men mer som en intellektuell oppfinnelse.

  Hun har også, i private samtaler, sagt hun har et ønske om å kunne vedta en lov for fullstendig åpne grenser. Anledningen var et forslag fra noen senatorer til en omfattende innvandringsreform. Hadde forslaget blitt vedtatt av kongressen, ville millioner av illegale innvandrere umiddelbart får amnesti og statsborgerskap og innvandringen ville blitt hinsides hva all historie kan vise til!

 • “The vast majority felt she should be prosecuted..." -- even senior FBI officials thought Crooked was guilty.

  https://twitter.com/realdonaldtrump

 • Som sagt tidligere, så blir du ikke president i USA uten at du er eid av zionistene. Pr. definisjon er det vel faktisk høyforræderi og landssvik å arbeide for en annen statsmakt på bekostning av din egen og andre nasjoners befolkning, så det er vel ikke så rart at tingenes tilstand ikke er bedre enn de er.
  8 år med en av disse to høres ikke spesielt fristende ut på nåværende tidspunkt kan man vel si.
  Pest eller Kolera…hva sier magefølelsen?

  Hillary Clinton – zionist handpuppet:
  https://www.youtube.com/watch?v=PQ-MuA-PxRk
  httpv://www.youtube.com/watch?v=PQ-MuA-PxRk

  Donald Trump – zionist handpuppet:
  http://www.veteranstoday.com/2016/05/30/trump-is-clearly-a-zionist-puppet/

  • Don: Det er omtrent like mange norskamerikanske velgere i USA som det er jødiske. Teller «sionistenes» stemmer dobbelt eller mangedobbelt, siden det er umulig å vinne et valg i USA uten deres semmer, mens det er fullt mulig å vinne uten norskamerikanernes stemmer? Hvor forblindet dum er det mulig for dere antisemitter å bli?

   • Killary

    Jødisk innflytelse er ikke først og fremst knyttet til antall stemmer de besitter, men mer til eierforhold i media, banker og andre viktige institusjoner.

    • Killary: Problemet med denne logikken er at ikke finnes noen felles jødisk agenda. På samme måten som det ikke finnes noen felles norsk agenda. Jøder er like forskjellige som nordmenn.
     Enten det er en jøde eller en nordmann som styrer en bank så er målet å få banken til å tjene mest mulig penger. Den samme agendaen har i hovedsak også de fleste mediaeiere. Målet er å tjene penger. Og det er dessuten ikke eierne av avisene som bestemmer det redaksjonelle innholdet. Det gjør redaktørene.
     Men selvsagt vil nok de fleste jøder være positive til staten Israel, og noen medier vil nok være influert av redaktørenes positive holdning, og redaktørene er ansatt av eierne.
     Sionisme er en tankegang som går ut på at jødene har rett til sitt eget hjemland der de tidligere har bodd, altså dagens Israel. Og siden Israel er anerkjent som stat av nesten hele verden, kan vi jo trygt si at det finnes mange sionister i verden. Meg selv inkludert.

     • Killary

      Jan Simonsen er for bastant i sin avvisning av en jødisk agenda. At jøder som enkeltpersoner har alle slags meninger, er en selvsagt ting, men jødiske organisasjoner er samstemte i sin støtte til neger- og araberinnvandring til den vestlige verden, samtidig som jødenes eget land Israel har ytterst strenge regler for ikke-jødisk innvandring. Ikke bare støtter de jødiske organisasjonene invasjonen av «flyktninger» til vesten; de bruker endatil holocaust som moralsk pressmiddel for å få oss til holde døren vidåpen for hordene som vil inn i vesten.

      • Anonym

       Bra kvalitet på kommentar

      • Frans

       Ingen kjemper hardere for ubegrenset musliminvasjon enn kirka. Hvorfor snakker du ikke om kristen agenda? Åja, jeg forstår. Kirka er under jødisk kontroll. Er det noe som ikke er under jødisk kontroll? Er du sikker på at du ikke selv er fjernstyrt av jøder?

       • Anonym

        «kirka» har i generasjoner vært en beskyttende factor mot muslimske angrep på europa. At noen divergerer fra tradisjonen i sine religiøse disposisjoner forandrer ikke historien.

        • Frans

         Hva hjelper historien? Jeg beskriver det som foregår idag. At «noen» divergerer fra tradisjonen er tidenes underdrivelse. Både den katolske og den protestantiske kirka er blitt rene heiagjenger for islam og musliminvasjon. Og for klimareligionen selvsagt.

      • Killery: «jødiske organisasjoner er samstemte i sin støtte til neger- og araberinnvandring til den vestlige verden,» skriver du. Ja vel, hvilke da. Det finnes hundrevis av jødiske organisasjoner rundt omkring i verden. Og 2-3 virkelig store verdensomspennende organisasjoner. Jeg kjenner selv lederen for en av de største. Han er en personlig venn av meg og mener på ingen måte, verken privat eller som representant for sin organisasjon, noe i nærheten av det du hevder at «jødiske organisasjoner» mener.
       Og: Er det faktisk ikke slik at de aller fleste politikerne i Europa og Vesten er tilhengere av en liberal innvandringspolitikk. Jødene skiller seg jo i så fall ikke ut fra andre.
       Men jeg kan forsikre deg om at det finnes mange sentrale israelere, politikere og organisasjonsledere, som ikke forstår hvorfor vi tar så inn så mange muslimske innvandrere i Norge. «Dere bør ikke påføre dere vårt problem,» sier de til meg.

       • Anonym

        «Dere bør ikke påføre dere vårt problem»
        HVA svarer du dine «venner» Simonsen?
        du som før på din blog har vært ivrig i å forsvare verdien av at «17 mai» skal feires av alle..
        uansett herkomst.

   • Det spiller vel absolutt ingen verdens rolle hvor mange av velgerne som er zionister når alle to valgene alle de andre amerikanerne kan velge mellom er styrt av zionister.
    Om det ene valget var Adolf Hitler og det andre Heinrich Himmler eller noe slikt hadde du sikkert forstått hva jeg mener. Nå arbeider jo kandidatene for zionistene, altså det stikk motsatte, så da skulle jo absolutt alt både i USA, Europa og andre steder vært i skjønneste orden, men det er det vel mildt sagt ikke. Hvordan kan det ha seg mon tro?

    • Don: Kan det kanskje tenkes at samtlige kandidater er mer eller mindre positive til Israel, i alle fall støtter Israels eksistens, fordi de vet at velgerne gjør det.
     Går de imot Israel taper de velgere. Ikke bare jødiske velgere. De er som nevnt få. Men mange kristne velgere, som er langt flere og har derfor langt større innflytelse.
     For øvrig er ikke alt i skjønneste orden bare fordi vestlige politikere støtter staten Israels eksistens. Det er et stort problem at de ikke gjør det sterkt nok, og i praksis, men ofte bare i ord, samtidig som de dolker Israel i ryggen både i FN og gjennom politisk støtte til Israels fiender.

   • Anonym

    Insinuerer man at dem som er kritisk til sionismen er det samme som at man er antisemitt? I så fall en feilaktig analyse.

    • Anonym: Det er ingen feilaktig analyse. Å være kritisk til deler av Israels politikk er greit nok. Det er jo mange israelere selv, siden Israel er en demokratisk stat og har en fri presse.
     Men når man dikter opp løgner om den jødiske staten, eller vil nekte jødene å leve i deres egen stat, er det i praksis en parallell til tidligere tiders jødehat, der man diktet opp påstander for å ødelegge omdømmet til jødene. Nå gjøres det samme mot jødenes hjemland. Det er selvsagt en enklere strategi for jødehaterne, siden angrep av den gamle nazitypen direkte rettet mot jøder er mindre spiselig.

  • Radikalisert liberalist (folkemorder)

   I dagens (17/10) utgave av Los Angeles Times øker Trump ledelsen litt. Bakgrunnstallene er interessante. Et stort flertall av velgerne med inntekt under 35k dollar stemmer på Hillary. Ditto et stort flertall av velgere med inntekt mellom 35-75k samt de som tjener over 75k dollar stemmer på Trump. Blant hvite velgere slår han knock out på Hillary.

   USA er veldig splittet. Nå har til og med VG begynt å skrive om dette faktum. Men akkurat som den forhatte britiske arbeiderklassen som besørget Brexit som ble hånet, forakter VGs utsendte den amerikanske som stemmer på Trump.

   Liberale over hele den vestlige verden fører en utopisk politikk som er dømt til å havarere. Den går med dundrende underskudd, og nå er gjeldsbergene så store at det bare er spørsmål om tid før noen må ta blodige tap. Også på statsobligasjoner.

 • Assange's internet link intentionally severed by state party - WikiLeaks

  https://www.rt.com/news/362985-julian-assange-internet-link/

  UK bank to close RT accounts, ‘long live freedom of speech!’ – editor-in-chief

  https://www.rt.com/news/363013-rt-uk-accounts-blocked/

  ‘The British establishment doesn’t want people to ‘question more»

  https://www.rt.com/op-edge/363050-rt-bank-accounts-blocked/

 • Frans

  Paven ble valgt av katolikker. Ikke av jødene.

 • Knut

  I en video blir det avslørt såkalt «bird-dogging» taktikk på alle Trumps og republikanske valgarrangement. Trente provokatører blir brukt for å provosere fram usikkerhet og uro blant publikum. Vold og anarkistiske tilstander er heller ikke å forakte.

  Det er sånn de jobber, på venstresiden. De skyr heller ikke unna samarbeid med kriminelle forbrytere for å oppnå det de ønsker, på alle mulige måter, og også fysisk har de en tilbøyelighet til å gå løs på politiske motstandere

 • Rigging the Election - Video I: Clinton Campaign and DNC Incite Violence at Trump Rallies

 • VOTER FRAUD IS REAL!!!! Twitter/Facebook are censoring this so badly! If you support Trump, you need to share this right now!

  https://twitter.com/usafortrump2016/status/787487623753428992

Legg inn en kommentar