Søk

Kategorier

oktober 2016
M T O T F L S
« sep   nov »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Nesten ni prosent av svenske innvandrere vil stemme på Sverigedemokratene

jimmie-akessonDe svenske TV-vertene ble målløse da de skulle intervjue Sverigedemokratenes leder Jimmie Åkesson og en innringer med vanskelig navn fortalte at han var kurdisk sosialist, men stemte på Jimmie Åkesson fordi han hadde den beste innvandringspolitikken. Den svenske statsministeren Stefan Löfve stemplet nylig Sverigedemokratene som nazister og rasister. Men faktum er at 8,5 prosent av velgerne med innvandrerbakgrunn vil stemmer på partiet.

 Tidligere meningsmålinger har også vist at Sverigedemokratene ville ha klatret over sperregrensen selv dersom det kun var innvandrere som hadde stemmerett. «Mange innvandrere som har bodd i Sverige i mange år er ubekvemme med at innvandringen er så stor,» mener Jimmie Åkesson.

 

7 comments to Nesten ni prosent av svenske innvandrere vil stemme på Sverigedemokratene

 • Anonym

  «Nesten ni prosent av svenske innvandrere vil stemme på Sverigedemokratene», skryter Jan Simonsen av. Men for Demokratene i Norge er tallet vesentlig høyere etter Demokratene fikk en kurdisk motstandmann som leder. Min stemme skal i år gå til Demokratene og kurdere.Kurdere og muslimer er en undertrykt gruppe og vi Demokratene kan få mange nye velger om tør å si det høyt.

  • Anonym: Å være motstander av det islamistiske prestediktaturet i Iran er absolutt prisverdig. Og Demokratene har fått en meget dyktig leder, som interesser seg for mye mer enn å bekjempe det islamistiske regimet hans familie måtte rømme fra. Han har blant annet startet en stor aksjon mot nye bompenger i Kristiansand. Og alle kan jo lese hans artikler på Frie Ytringer som spenner over et stort felt av politiske områder.

 • Anonym

  Anonym
  16. oktober 2016 at 12:28 · Svar

  Du virker på meg som en typisk rasist. Vi er mange kurdere og tyrkere i Norge som kan tenke oss å stemme på Demokratene. Demokratene er det eneste partiet i Norge som har forstått at vi kurdere er snille gode mennesker, og at vi vårt samfunn trenger Islam som en rettesnor i vårt liv.

  • Anonym: Jeg forstår jo at du ironiserer. Men hvor i all verden har du fått det fra at aller kurdere er muslimer?

   • Radikalisert liberalist (folkemorder)

    Statistikken viser at kurdere er muslimer. Hvor sterkt personlig tro stikker vet ingen. Jeg faller selv i gruppen kristen selv om jeg bare er i kirken i begravelser. Du kan sjekke tallene blant kurdere selv; sjia etc …

    • Radikalisert liberalist; Poenget er i forhold til Anonym. Hans synes å mene at det er en selvfølge at Demokratenes leder er muslim, fordi han er kurder. Men sannheten er at han ikke er muslim, og i tillegg sterkt kritisk til islam. At et klart flertall av kurdere er muslimer er en helt annen sak. Men å ta det for gitt at en person er muslim fordi han er kurder er meningsløst og kunnskapsløst. Og egentlig tror jeg ikke han mener det heller. Det er nok snarere ment som hets mot partilederen, som han nok er kjent med har klargjort sin kritikk mot islam en lang rekke ganger.

Legg inn en kommentar