Søk

Siste kommentarer

Kategorier

oktober 2016
M T O T F L S
« sep   nov »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Vestens beste Israel-venn?

geert_wilders3Sannsynligvis er den islamkritiske nederlandske politikeren Geert Wilders den vestlige verdens fremste Israel-venn blant topp-politikere. I sine unge år bodde han to år i Israel og siden den gangen har jevnlig besøkt det hellige landet også som politiker. I 2014 ble han intervjuet om sitt forhold til Israel, Her er Geert Wilders «Warning to Israel», et land som Geert Wilders mener kjemper «vår kamp», og er et lys i mørket.

I 2010 holdt den påståtte «høyreradikale» Geert Wilders denne talen under et besøk i Israel like etter Libanon-krigen som førte til flere drepte israelske sivile i Haifa:

1 comment to Vestens beste Israel-venn?

  • JV

    Det har du helt rett i. De sanne kristne i dag er Jehova Guds tjenere. De sanne kristne sier Bibelen ikke er «de som er omskåret på kroppen men de med hjertets omskjærelse i ånden».

    Et krav til kristne er at «de skal ikke engang lære å føre krig». Bare her faller nasjonen Israel helt av lasset. Der råder jødedommen. En religion som Jehova Gud forkastet i år 33 e.v.t. da jødene ønsket at romerne drepte Kristus fremfor en simpel morder mens de ropte: «Hans blod over oss og våre fremtidige barn». Det merker de hver dag der de må mure seg inne omringet av onde naboer på alle kanter.

Legg inn en kommentar