Søk

Kategorier

oktober 2016
M T O T F L S
« sep   nov »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Denne trafikken må stoppe

garfors322-1«Har nettopp fått med meg at bare i løpet av to dager så ble over 10.000 såkalte flyktninger plukket opp fra en rekke smuglerbåter som befinner seg like utafor kysten av Libya.  Redningsfartøyer fra diverse EU/EØS land legger seg nå rett utafor 12-milsgrensa til Libya og signaliserer at her er det fri transport over til Italia. Og dette etter ordre fra Brussel, som planlegger ren ferjetrafikk over Middelhavet,» skriver Amund Garfors, og fortsetter:

«EU samarbeider med og er blitt det forlengede arm for kriminelle og kyniske menneskesmuglere.  Ikke vanskelig å gjennomskue hvorfor Gadaffi måtte drepes og Al Qaida/IS skulle på plass i landet. Noe som både Norge og Danmark velvillig var med på…

Så kan en lure på hvorfor EU driver med dette skuespillet? Hvorfor ikke fortelle det som det er; at Europa skal ødelegges, europeerne skiftes ut og forsvinne? Der helt nye folkegrupper, raser og klaner skal overta Europa? Hvorfor drive denne seigpiningen med Europas befolkning? De burde kanskje chartre inn 20 stykker Boieng 747 jumbojetfly, og sette dem inn i shuttletrafikk mellom Nord-Afrika og diverse land i Europa? 20 slike fly som gjør 5 turer hver om dagen, de ville klare å hente 50.000 i døgnet. Kanskje ville Brussel da endelig bli fornøyd?  For det vi ser er jo en ønsket invasjon som skal sette hele Europa på hodet. Ja, en slags krig og krise som skal påføres Europas befolkning, der man er blitt maktesløs mot livsfarlige politikere som kun ønsker en ny krig og konflikter i Europa.

Og hvordan skal vi stoppe dette? For meg ser det ut som et opprør må til, ellers vil dette gå meget galt. En kan virkelig undre seg på hvorfor det bare er Europa som skal tilintetgjøres?  Kan dette virkelig være en planlagt og villet utvikling? Tidligere var det nazistene som ikke respekterte folkets rett til eget land. Men nå er det globalistene og”humanistene” som er blitt Europas største trussel.  Ja, som er blitt våre verste fiender.

Nei, denne trafikken over Middelhavet handler IKKE om å redde liv, men heller det motsatte. Der de skal ruinere og kolonisere Europa på svært kort tid. Og jeg er ikke ett sekund i tvil om at det drives nasjonal undergravning, der Grunnloven i samtlige europeiske land blir satt til sides. Mens folket ikke har noe de skulle ha sagt. Men må stilltiende akseptere sin egen undergang.

For det ligger meget farlige krefter bak dette bedraget, der selve Satan er medspiller. Og vi må ikke glemme at det bor over en milliard mennesker i Afrika, der befolkningsveksten er enorm, ja den største i verden. Og der den vil fordoble seg på neste 15-20 åra». 

7 comments to Denne trafikken må stoppe

 • Jan Hårstad

  Fin artikkel,Amund. Men – hvis vi driver med den tanken at folket ikke har noe den skal ha sagt,havner vi i et nederlagsmodus,en defaitisme som også er utbredt på frie ytringer.
  Det vi må gjøre er selvfølgelig hele tida si at Her kommer folket med krystallklare paroler om sjølråderett og egen stat.
  Det er veldig utbredt oppfatning at det norske folket har sovnet inn under den store oljeboomen, men nye tider forestår. Faktisk er alle økonomer enige om at det forestår en kollaps i verdensøkonomien som får 2008 til å blekne.
  Og helt åpenbart forbereder USA/Nato seg til storkrig mot Russland – også med atomvåpen.
  Enten folket vil eller ikke,blir det nødt til å kjempe for oppretthold av familie og levestandard ganske snart. Med andre,Amund,vi kan få et «nytt» folk i nær framtid. Verden er et mess.
  Hvordan vi kan bidra til å gjøre det norske folk kampsterke,er å bygge blogger og organisasjoner som virker for oppvåkning,politisk klarhet og framfor alt: meldingen om at du selv må ta din skjebne i egne hender og ikke legge dem i politikernes hender – bare waste of time.
  Folket skal ha noe de skal ha sagt. Det blir neste parole.

  • Radikalisert liberalist (folkemorder)

   «Faktisk er alle økonomer enige om at det forestår en kollaps i verdensøkonomien som får 2008 til å blekne.»

   Det er merkelig at det står så lite i norske aviser om dette. En tysk økonom (husker ikke navnet) sa til FAZ i et intervju at om folk flest kjente til problemene i banksektoren, ville vi hatt bankkrise over natten. Italienske eurosedler (prefix S) kan fort bli lite verdt, tilla han.

   Mye av forbruket er lånefinansiert og husholdningene (også i Norge) er nedsyltet i gjeld. I Sverige er det så ille at de aller fleste ikke tåler en økning i renten på ett prosentpoeng (kilde: SE-banken).

   2008-smellen skulle vært tatt rundt årtusenskiftet. Det er de fleste økonomer enige om i dag. Da hadde ikke problemet blitt så alvorlig som det ble. Fra 2008 og frem til i dag er det sprøytet vanvittige mye likviditet inn i økonomiene, uten at det har hjulpet. Renten er fortsatt alt for lav. Særlig ille er dette for pensjonsfondene som sitter låst fast med garantert avkastning til kundene sine, men må selv i praksis betale for å låne ut midlene. Det første norske pensjonsforsikringssselskapet må melde oppbud før nyttår. Kundene vil sannsynligvis tape halvparten av innskuddene.

   «Og helt åpenbart forbereder USA/Nato seg til storkrig mot Russland – også med atomvåpen.»

   Det har jeg ingen tro på. Det ville være selvmord av USA/Nato-landene. USA og Russland har hver mellom 4500 og 5000 atomstridshoder. Det er mer enn nok til å ødelegge verden. Resten av verden har til sammen ca 1100 stridshoder. I tillegg har Israel et ukjent antall.

   Det vi kan ta på den positive siden, er at store velgergrupper er direkte fiendtlig innstilt til sine egne politikere. Særlig de som tradisjonelt har gjort jobben som kanonføde. Splittede nasjoner kan aldri gå til krig.

 • Jan Hårstad

  Radikalisert liberalist. Når du skriver om eventuell atomkrig,utgår du fra at politikereliten og neocons i USA er som tilnærmet rasjonelle og fornuftige mennesker. Det er en høyst tvilsom oppfatning.
  Grunnen til at USA idag har sunket ned på 3-verden nivå i mange stater,er to saker: fri offshoring av industrien. En serie av kriger helt fra 1991 som alle uten unntak har vært totalt mislykket og som har kostet USA trillioner av dollar.
  I og med at Norway er en amerikansk delstat er det ingen stor vilje i norske media til å erkjenne viktige saker om USA:
  Den største inntektskilden er våpensalget, men også musikk og Hollywoodprodukter.
  Våpenindustrien kjemper for Hillary fordi hun har lovet alle options mot NordKorea,Iran og Russland.
  Økonomisk er det slik at om man sjaltet ut våpensalget fra USA,ville USA være nær et tredje-verden-land.
  Derfor vil USA begi seg inn i nye store kriger,dennegang med atomraketter. Tro meg.

 • Jan Hårstad

  Jeg glemte å opplyse om en glimrende artikkel som ligger ute på globalresearch.ca skrevet at veteran fra US Army,Joachim Hagopian.Den heter War between US and Russia could be sooner than later:»The danger of a nuclear War».
  Den bør studeres og diskuteres såfremt vi ikke sleper etter virkeligheten.

 • Amund Garfors

  Kjære Jan Hårstad!
  Mange takk for din gode kommentar og dine kloke ord som du alltid kommer med.Ikke minst der du prøver å strekke meg opp som har lett for å bli motløs når jeg ser denne flodbølgen av migranter, sosialklienter, kriminelle, banditter, terrororister og krigere som er på vei inn i et halvt døende og knestående Europa. Og som for lengst har gitt opp å forvare sine grenser. Jeg har holdt på med mine advarsler nå i 40 år, og jeg ser at det hjelper svært så lite om man informerer disse sauene som sitter med styre og stell. Men jeg skal love deg det Hårstad, at jeg skal IKKE gi opp, selv om kreftene langt fra er de samme som før. Jeg har en forbannet plikt som norsk statsborger å stå opp for mitt folk og mitt land. Særlig når man ser hvor disse undermålerne som kaller seg politikere svikter. Det viser seg alltid, at det er vanlige borgere som må ut i krigen når disse politikerne kjører landet mot katastrofen. Slik har det alltid vært og slik vil det fortsatt være till the bitter end.

  Når man ser denne vanvittige importen av negrer og arabere og som har fått lov av våre sinnsyke myndigheter i EU til å bosette seg her, så sammenligner jeg dette med en ren okkupasjon. Nøyaktig hvor mange mennesker som bor i Europa i dag er vel litt omstridet, men jeg tror det skal være nærmere 730 millioner mennesker. Derimot anslår en rekke demografer at det dør nå flere etniske europeere enn det fødes, og dette går raskere for hvert år. Samtidig vokser befolkningen i Afrika med ca. 1,5 milliarder mennesker i løpet av de neste 30 år. Dette er jo hinsides på et kontinent der de mangler alt. Dersom man tar en hurtig matematisk beregning så ser man fort at Afrikas folketall vil vokse med et helt europeiske kontinent de neste 20 år!!! Og det, samtidig som den afrikanske befolkning bare vil vokse og vokse og vokse.

  Det er jo totalt på trynet at vi har politiske ledere i Europa som nekter å se dette, langt mindre sette seg ned for å diskutere dette formidable problemet. Og allerede nå, i disse dager, så kommer det tusenvis av inntrengere eller migranter om vi velger å kalle dem for det, mot et sårbart Europa som ikke lenger klarer å holde tritt med den befolkning som dør. Og hit kommer analfabeter som ikke kan brukes til noe som helst.Der de de fleste (80%) er unge sterke menn. Trenger jeg å si noe mer?

  Å nei, dette er ikke noe slags forbigående «flyktningekrise» slik våre undermålere av politikere prøver å lure oss med. For dette er en PERMANENT tilstand i lang tid fremover, grunnet et voldsomt befolkningspress fra feilslåtte områder i Afrika og Midt-Østen og inn i et Europa som snart ligger på sotteseng. I tillegg kan vi ta med en voldsom folkevekst i land etter land over hele Midt-Østen og omtrent alle land i Afrika. Så her Hårstad, her snakker vi om ei flodbølge av dimmensjoner med gigantiske masser av potensielle migranter og inntrengere i tiår etter tiår framover.

  Dersom vi lar disse inntrengerne slippe inn i Europa og som presser på mot dette kontinentet, så snakker vi om ren krig og okkupasjon som vil få 2.verdens krig til å blekne. Altså, så vil samtlige land i Europa kort og godt kollapse av denne kollosale tilstrømningen av mennesker som bare skal HA. Dette er den største trussel mot europeiske nasjoner noen gang. OG om ikke lenge vil Europa bli TVUNGET TIL Å STOPPE disse migrantene med VÅPENMAKT! Believe me! Ja, militæret MÅ på plass, for vi vil ikke ha annen utvei! For valget er enkelt; DEM ELLER OSS!!!

  Derfor må allerede disse myndigheten nå forstå at disse menneskene må sendes tilbake! For dersom dette ikke gjøres, da vil den europeiske sivilisasjon snart opphøre å eksistere. For dette som vi nå ser utspille seg i Middelhavet, det er en stor eksistensiell trussel mot oss alle!

  Og det hjelper ikke det minste om hvor mange som får lov til å bosette seg i Europa. Dersom Afrika sender 100 millioner mennesker til Europa de neste fem årene, så vil likevel den afrikanske befolkningen fortsette å vokse betydelig. Og tillegg så vil den islamske verden trolig dumpe 250 millioner mennesker i Europa de neste ti årene, der vi også vil se det samme i de landene, at deres befolknig også bare vokser og vokser. Og det vil knapt merkes at store masser reiser vekk, da disse mennekene formerer seg meget hurtig sammenlignet med de hvite i Europa og USA.

  Det store problemet er at den islamske verden og Afrika kan i løpet av 30-40 år i prinsippet sende en konstant strøm av migranter som er ti ganger større enn dagens mengder. Derfor har ikke Europa annet å gjøre enn å straks begynne å praktisere hva Australske myndighter har gjort, og det er å totalforby enhver immigrant adgang til Europa! Ethvert tenkende menneske med en hvis IQ innser jo at dette vanvittige eksperimentet vil ende i den totale kollaps for samfunnsstrukturen over hele det europeiske kontinent. Europa må snart bestemme seg for om de ønsker å leve eller begå kollektivt selvmord!

 • Jan Hårstad

  Slutter meg til dettte,Amund,men det er en utbredt oppfatning at toppolitikerne «nekter å se dette». No,no. Det er nok et symptom på at vi anti-globalister ikke har gjort hjemmeleksene våre,for dette du beskriver er langt på vei VILLET POLITIKK. Nå kan man si at denne planlagte politikken ble for stor selv for planleggerne og det bremeses litt,men helt fra 1925 skrev sjefsglobalist Coudenhove-Calergi om dette opplegget. Og senere har FN i utallige dokumenter anbefalt raseblanding og grensefjerning som riktige skritt mot World Governance.
  Om man ikke studerer disse sakene grundigere blir man som en bokser som slår i løse lufta. En må ha klart for seg hvem det er som VIL DETTE,ellers har man tapt på forhånd.
  Voltaire.net /Global Research etc har utallige artikler om hvordan tenketankene har jobbet med saken intenst fra rundt 2000 av -i praksis.Se på How the European Union is manipulating the Syrian refugees av 2 mai 2016 på voltaire.net
  Jeg har printed ut The Merkel Plan som merkel fikk i hendene 4 oktober 2015 fra mektige tenketank: http://www.esiweb.org
  Toppolitikerne går på direktiv fra tenketankene som igjen er finansiert av alle de globalisten- konzernene som styrer verdensøkonomien.
  Det norske globalist-politiker sjiktet er ikke det minste annerledes enn det i Brussel. Tvertimot tror man en hevder seg hvis man overgår Brussel i å avskaffe Norge. Som ved finanstilsynet,forsvaret,300 US Marines til Værnes Garnison for å passe på interkontinentale raketter utplassert i trønderfjellene,etc FRP er med på alt dette og Demokratene er så langt opptatt mest av kommunepolitiske problemstillinger.
  Fortvilelse er meget forståelig,Amund,men vi må bekjempe den.

Legg inn en kommentar