Søk

Kategorier

oktober 2016
M T O T F L S
« sep   nov »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Vil ikke ha moske i nabolaget

moske-marokkoNesten halvparten av amerikanerne ville føle seg ukomfortable med en moské i sitt nabolag, ifølge en fersk meningsmåling utført av Chapman University i California, skriver den amerikanske tenketanken Clarion Project. I undersøkelsen har universitetet spurt 1511 amerikanere om hva de frykter mest. Øverst på listen kommer «korrupsjon innen regjeringen» (60,6 %), dernest følger «terrorangrep mot nasjonen» (41%).

Rundt en tredjedel svarte at de mener at «muslimer er mer sannsynlige til å være terrorister enn andre, og at den muslimske innvandringen bør forbys,» ifølge The Orange County Register, som refererer undersøkelsen.

5 comments to Vil ikke ha moske i nabolaget

 • Vidar

  Hvilket faktisk betyr at TO TREDJEDELER av USA’s befolkning mener at det IKKE er mer sannsynlig at muslimer er terrorister enn at andre mennesker skulle være det…?
  Eller var de bare redd for å svare «rasistisk»…? 😉

 • Høyreekstrem?

  Jeg forstår godt at folk ikke vil ha religiøse bygg i nabolaget. Religion er hobbyvirksomhet og de religiøse har ikke noe krav eller rett til å reise bygg som reflekterer dere hobby. Det kalles forsøpling av det offentlige rom.

  Det bør også lovfestes at religion er en privatsak og at det er forbudt for staten å blande religion og politikk. Ingen skal ha mulighet til å påtvinge sin religion noen andre, inkludert hvordan man går kledd i det offentlige rom.

  De eneste som kan gis slakk på dette området er jødene, siden de har en historie med forfølgelse og massemord grunnet sin tro. Jødenes religion er også originalen innenfor monoteismen, de andre to er delvis kopiering og bedrageri, etter min mening.

  • Anonym

   For en tøvete og ignorant kommentar.

  • Vidar

   Her var det ikke snakk om «religiøse bygg» generelt, men om MOSKEER!
   Vestens religions-relativisme – for ikke å si -IGNORANSE – er blant det som gjør det så utrolig enkelt for ISLAM å få fotfeste, og kontroll!

 • Anonym

  Alle som har viss kunnskap om Jesus men skjemmes ved hans apostoliske vitnesbyrd. De samme skal han skjemmes over i himmelen. Det er alvoret.

Legg inn en kommentar